Cybex turvatool Aaton S2 I-Size, 0-13 kg, beach blue/turqouise

Täpsustused:
Kaalukategooria: 0 (0-13 kg)
Pikkuse kategooria: 0-85 cm
Kauba ID: 7807010
20900
Lisa korvi
790 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Cybex turvatool Aaton S2 I-Size, 0-13 kg, beach blue/turqouise

Kõik, mida teie laps vajab alates esimesest kojureisist. Elegantse disaini ja tõestatud turvaelementidega Aton S2 i-Size lapse turvatool pakub algusest peale usaldusväärset kaitset ja stiilset mugavust.
UNECE uusima ohutusstandardi R129/03 järgi heaks kiidetud Aton S2 i-Size'il on integreeritud ja pikendatav lineaarne külglöögikaitse (L.S.P.), mis suurendab ohutust külgkokkupõrke korral. Tänu 11-asendis reguleeritavale peatoele suudab iste teie lapse arenguga sammu pidada kuni 24 kuud. Lisaks pakub integreeritud ja kokkupandav XXL katus autos varju ning kaitseb beebit õue viimisel päikese ja tuule eest.
Rõhutame:
  • Ohutus testitud meelerahu huvides.
  • Vähendab löögijõude külgkokkupõrke korral.
  • Kasvab koos lapsega.
Aton S2 i-Size ja Base One on projekteeritud ja heaks kiidetud vastavalt uusimatele ohutusstandarditele R129/03, sealhulgas i-Size'i ühilduvusele ja täiustatud külgkokkupõrke testimisele. (Base One müüakse eraldi)
Ukse poolelt väljavolditav lineaarne külgkokkupõrke kaitsesüsteem annab kuni 25% külgkokkupõrke jõududest üle energiat neelavale kestale, tagades nii suurema ohutuse teel.
Tänu 11-asendis reguleeritava kõrgusega peatoele kasvab imiku turvatool koos lapsega kuni 24 kuu vanuseni. Pea, kael ja õlad jäävad igal etapil ergonoomiliselt toetatuks ning rakmed kohanduvad automaatselt iga kasvufaasiga.
Funktsioonid:
  • Integreeritud XXL katus koos UPF50+.
  • Integreeritud kokkupandav XXL varikatus pakub usaldusväärset kaitset päikese eest ja on varustatud UPF50+ kangaga, et kaitsta teie beebi tundlikku nahka. Auto taga kaitseb tuule eest ka varikatus.
Vaid 4,2 kg kaaluvat Aton S2 i-Size'i on lihtne kaasas kanda ja autosse või jalutuskärusse paigutada. See vähendab koormust seljale ja võimaldab last ilma pingutusteta kanda ka teisel eluaastal.
Aton S2 i-Size saab hõlpsasti kinnitada iga CYBEX või gb käru või vankri külge. Üleminek autosõidult linnas kõndimisele on lihtne ja sujuv. (käru ja adapterid müüakse eraldi)
Ideaalne alates esimesest päevast. Vastsündinu padjake annab kuni 60 cm pikkustele beebidele vajaliku ergonoomilise toe. Kui teie laps kasvab, saab padjakese kergesti eemaldada. Nii võite olla kindel, et teie laps naudib optimaalset mugavust esimesest päevast peale.
Mis on kaasas?
  • Aton S2 i suurusega turvatool beebidele.
  • Sisu vastsündinutele.
  • Kasutusjuhend.
Tehnilised kirjeldused:
  • JT R129/03.
  • Kõrgus: 45 - 87 cm.
  • Kaal: max. 13 kg.
  • Vanus: sünnist kuni u. 24 kuud.
  • Hooldusjuhised: Kangast katted, mida saab pesta pesumasinas 30° juures.
  • Mõõdud: pikkus 660 mm, laius 440 mm, kõrgus 390 - 565 mm.
  • Kaal 4,2 kg.
  • Ühilduvus (müüakse eraldi): Ühildub koos Base One'iga.
Paigaldamine alusega (valik 1): pange tähele i-size logo. Kui sõiduki iste on tähistatud selle logoga, sobib see kasutamiseks kõigi i-size lasteistmetega ja seetõttu ei sisaldu see meie ühilduvate sõidukite nimekirjas. Kui teie sõidukil ei ole i-Size istet, kontrollige oma sõiduki ühilduvust. Kui teie autot ei kuvata, võtke ühendust meie klienditeeninduse meeskonnaga.
Paigaldamine turvavööga (valik 2): toodet saab kasutada kõikidel automaatse kolmepunktivööga sõidukiistmetel.

CYBEX tooted on toodetud Saksamaal vastavalt uusimatele ohutusnõuetele ning disaini ja funktsionaalsuse suundumustele. CYBEX toodab turvatoole, lapsevankreid ja lastemööblit, mis on ohutud ja kohandatud linnalikule elustiilile. Ettevõtte peamised strateegiad keskenduvad eksklusiivsele disainile, kõrgeimatele ohutusstandartitele, kvaliteedile ja nutikale funktsionaalsusele.
Turvatoolid ja jalutuskärud on võitnud ohutuse, disaini ja funktsionaalsuse osas üle 200 auhinna. Brändi peamine fookus toodete loomisel on innovatsiooni valem: eriline tähelepanu ohutusele ja kvaliteedile, unikaalse disaini ja nutika funktsionaalsuse kombinatsioon.
CYBEX liigub alati edasi, otsib pidevalt uuendusi ja seda peetakse uuendusliku elustiili ja moe brändiks laste toodete maailmas.
CYBEXi innovatsioonipõhimõtte rakendamiseks kogu tootevalikus teeb inseneride meeskond koostööd tunnustatud disaineritega üle maailma. CYBEXi tooted läbivad igal aastal sadu kokkupõrkekatseid maksimaalse turvalisuse tagamiseks. 

Cybex turvatool Aaton S2 I-Size, 0-13 kg, beach blue/turqouise

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

ISO-FIX

Turvatoolide ohutus on seotud paljude tehniliste probleemidega, millest üks on ISO-FIX kinnituse tüüp. Valides ISO-FIX turvatooli, valite kindlasti ühe turvalisema viisi, kuidas teie laps täna autos turvaliselt reisib. Mis on aga ISO-FIX ja miks seda nii kõrgelt hinnatakse?
ISO-FIX on rahvusvaheliselt tunnustatud ja standardiseeritud turvatoolide kinnitussüsteem. See lukustab turvatooli automaatselt ISO-FIX kinnituspunktide külge. See süsteem suunab löögijõu allapoole, turvatoolile ja seejärel ettepoole, vähendades seeläbi lapse pea ja kaela vigastuste ohtu.
ISO-FIX-iga on oht, et iste on valesti kinnitatud, palju väiksem kui auto turvavöö puhul. Olenevalt suurusest saab seda süsteemi kasutada imikute, väikelaste ja vanemate laste kinnitamiseks, olenevalt nende vanusest ja kaalust.

Kaasaegsed turvatoolid kinnitatakse tavaliselt kahel viisil – ISO-FIX süsteemiga või turvavöödega. Ilmselt levinuim meetod on turvavöö kinnitamine, kui auto turvavöö tõmmatakse läbi istmekinnituste välja ja lukustatakse turvavöö pandlasse, nagu oleks turvavöö tavapäraselt kinnitatud. Nii saab turvahälli kinnitada kahel viisil – sõidusuunas või sõidusuunale vastupidises suunas. Oleneb täpselt, kuidas need on kinnitatud: kui esirihm tõmmatakse läbi siniste tüüblite, kui allosas läbi punaste.
Turvavööde üks peamisi eeliseid on nende liikuvus. Kui iste on autos juba turvavöödega kinnitatud, on seda eriti lihtne ühest autost teise teisaldada või lihtsalt turvavööga lahti ühendada ja tuppa viia. Lisaks on seda tüüpi kinnitus paljudel juhtudel kergem kui ISO-FIX süsteem. Oluline on rõhutada, et auto turvavööd saab kasutada kõikide turvatoolirühmade jaoks, muutes selle meetodi eriti mitmekülgseks.

Kui lapsed kasvavad üles seljaga sõidusuunas istmelt, on kõige kindlam kasutada 1. grupi turvatooli, mis on sisemiste turvavöödega. Selliseid istmeid kasutavad lapsed saavad õnnetuses palju väiksema tõenäosusega vigastada kui need, kes ise kinnitavad turvavööd või, mis veelgi hullem, on täiesti kinnitamata. Näoga sõidusuunas olevad lasteistmed pakuvad löögikaitset ja neil on integreeritud viiepunkti- (või kolmepunkti-) turvavööd või lapse turvakilp. Väga oluline on anda enne sõitu piisavalt aega, et laps saaks oma vööd mugavalt kinnitada ja veenduda, et rihmad on õigesti reguleeritud. Need peavad olema piisavalt pingul, et lapse rinna ja rihmade vahele mahuks ainult üks või kaks sõrme. Turvavöö pannal ei tohi olla lapse kõhu kohal. Riietus võib mõjutada rihma pinget, seega kontrollige seda iga kord, kui reisite. Lapse näoga sõidu suunas olevaid lasteistmeid saab kasutada autos ees või taga, kuid tagaistumisel on need turvalisemad, eriti kui on olemas kõrvalistuja turvapadi. Seda tüüpi istmetel on kõige kindlam hoida lapsi seni, kuni nad neist välja kasvavad.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Cybex turvatool Aaton S2 I-Size, 0-13 kg, beach blue/turqouise

Kauba ID: 7807010
Kategooria: Turvatoolid ja turvahällid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,6 m, 5 kg
Reguleerimise võimalus: Peatoed
Autosse paigaldamine: Seljaga sõidusuunas
Autosse kinnitamine: ISO-FIX, Turvavööd
Kaitse külglöögi eest: Jah
Värv: Sinine
Minimaalne pikkus: 40 cm
Maksimaalne pikkus: 85 cm
Kaubamärk: Cybex
Kaalukategooria: 0 (0-13 kg)
Vaade: Cybex, 0 (0-13 kg) turvatoolid ja turvahällid
Pikkuse kategooria: 0-85 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cybex tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Cybex turvatool Aaton S2 I-Size, 0-13 kg, beach blue/turqouise
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki