Cool Club sall tüdrukutele, CAG2501749

Täpsustused:
Materjal: Elastaan, Polüester
Kauba ID: 6676687

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Cool Club sall tüdrukutele, CAG2501749

  • Kaelus tüdrukutele;
  • Koostis: 98% polüester, 2% elastaan;
  • Mikrofliisist vooder: 100% polüester;
  • Sertifikaat: Oeko-Tex Standard 100;
  • Värv: roosa;
  • Kaunistatud täppide mustriga;
  • Pesta temperatuuril kuni 30 °C;
  • Ärge kasutage pesemiseks kloori, ärge kuivatage trummelkuivatis, ärge triikige ega kuivatage keemiliselt.

Juhised riiete hooldamiseks ja pesemiseks.

Cool Club

See on tuntud ettevõtte SMYK loodud ainulaadne lastebränd. Cool Club pakub lastele kõike, alates riietest ja aksessuaaridest kuni jalatsiteni. Poola ettevõte on olnud eduteel alates 2001. aastast ja loodab edastada oma sõnumi kõigile lapsevanematele - laste soov silma paista ja ilus välja näha – see on nende elus äärmiselt oluline ülesanne. Individuaalsus, eristumine rahvahulgast - tunnused, mis annavad lapsele originaalsustunde. Cool Club pakub väga laia valikut tooteid, mis üllatab mitte ainult lapsi, vaid ka vanemaid. Erilist tähelepanu pööratakse hinna ja kvaliteedi suhte tagamisele, nii et saate peagi aru, et saate kaupu osta tõeliselt taskukohase hinnaga ja toodete üheks plussiks on ka toodete vastupidavus. Cool Club pakub kaupu, mis sobivad lastele alates sünnist kuni 14. eluaastani. Tootevalikust leiab tooteid kõikideks puhkudeks: kooli, peole, üritustele, sportimiseks, igapäevaeluks. Riidekollektsioone antakse mitu korda aastas välja, et end trendidega kursis hoida - on ju mood kiiresti muutuv, ning see on eriti oluline unikaalsust otsivate laste jaoks!

Cool Club sall tüdrukutele, CAG2501749 Cool Club

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sallid

Talvel on oluline, et teie laps oleks täielikult kaitstud külma eest, mistõttu sall on külma ilmaga hädavajalik aksessuaar. Sallid pakuvad talvel täiendavat kaitset külma temperatuuri ja tuule eest, seega on väga oluline valida oma lapsele õige sall. Samas peab saama kanda neid aksessuaare nii, et need ei piiraks liikumist. Sallid peaksid olema mugavad, soojad ja valmistatud kvaliteetsetest materjalidest (peamiselt puuvillast ja villast). Ainult väga head kangad võimaldavad luua riietuse, mida on mugav ja meeldiv kanda, olgu see siis suhteliselt sooja talveilmaga, vihma, tugeva tuule või külmakraadidega. Eriti oluline on, et materjalid peavad vastu külmale, niiskusele ja tuulele ning võimaldavad lastel liikuda piiramatult. Kui talvepäevad on veidi soojemad, võite valida veidi kitsamad ja õhemad sallid, samas kui laiemad sallid sobivad ideaalselt aasta kõige külmemateks päevadeks. Suur värvide ja mustrite valik võimaldab teil valida oma väikesele lapsele sobiva salli, mis ei täida mitte ainult praktilist funktsiooni, vaid rõõmustab ka oma kaunite mustritega.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Cool Club sall tüdrukutele, CAG2501749

Kauba ID: 6676687
Kategooria: Talveriided lastele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,2 x 0,3 m, 0,25 kg
Tüüp: Sallid
Vaade: Cool Club, sallid talveriided lastele
Ettenähtud: Tüdrukutele
Värv: Roosa
Kaubamärk: Cool Club
Materjal: Elastaan, Polüester
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cool Club tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cool Club sall tüdrukutele, CAG2501749
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki