Wiejska Zagroda kuivtoit kassidele kalkuni ja lõhega, 1,6 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 1.6 kg
Kauba ID: 9421281
3579
2237 /kg
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. maist

000

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Wiejska Zagroda kuivtoit kassidele kalkuni ja lõhega, 1,6 kg

Kasutamine: vt pakendilt

Koostis:kalkun (26 %), kuivatatud kala (16 %), kuivatatud lõhe (16 %), herned, kuivatatud kartulihelbed, kodulinnurasv (5,4 %), värske lõheõli (5 %), hüdrolüüsitud kodulinnuliha valk (5 %), kuivatatud peedipulp, hüdrolüüsitud kanamaks (1,5 %), tselluloos, kuivatatud õllepärm, MOS (manno-oligosahhariidid), mineraalid, kuivatatud sigur (looduslik FOS ja inuliini allikas). Kuivatatud brokoli, kuivatatud tomatid, kuivatatud spinat, glükosamiin, kondroitiin, kuivatatud jõhvikad, kuivatatud mustikad, taimeekstraktid (rosmariin, viinapuu, kurkum, tsitrusviljad, nelk, Yucca Schidigera), antioksüdandid.
Analüüs:
Toorvalk 40 %, toorrasva 17 %, toortuhk 9 %, toorkiud 2 %, niiskus 6 %, kaltsium 1 %, fosfor 1 %, metaboolne energia 4016 kcal/kg.
Vitamiinid ja mineraalid:
Vitamiin A 30 000 mg/kg, vitamiin D3 1 300 mg/kg, vitamiin E 450 mg/kg, raud 100 mg/kg, vask 7 mg/kg, tsink 100 mg/kg, mangaan 7,5 mg/kg, jood 1,5 mg/kg, seleen 0,15 mg/kg
Aminohapped:
tauriin 2500 mg/kg, koliinkloriid 2500 mg/kg

Täissööt igas vanuses kassidele.
Lihapõhine toit rasva ja lõheõliga. Sisaldab 24,3% puuvilju, köögivilju ja täiendavaid koostisosi. Kõrge liha- ja seega loomse valgu ning küllastumata rasvhapete sisaldus tagab ideaalse kehakuju ning läikiva ja tugeva karvkatte. Teraviljavaba retsept on kassidele bioloogiliselt sobiv. See ei koorma seedesüsteemi üle ega põhjusta organismis elektrolüütide häireid.
Peamine koostisosa - värske kalkuniliha, millele lisatakse kuivatatud kala, sealhulgas lõhe. See retsept on tasakaalustatud ja väga maitsev. See sisaldab oomegahappeid, tauriini ja täisvalku.
Toit sisaldab õiges koguses tauriini, mis on oluline kassi nõuetekohase arengu ja tervise jaoks. Seda aminohapet tuleb elujõulisuse tagamiseks saada toiduga.

Valmistatud Poolas, kasutades kohalike tarnijate kõrgeima kvaliteediga koostisosi. "Human Grade" komponendid sobivad ka inimtoiduks.
Toit on valmistatud ainult lihast, köögiviljadest, puuviljadest ja ürtidest, mida tarnivad kohalikud usaldusväärsed tarnijad. See tagab nende kõrge kvaliteedi ja värskuse.
Toit ei sisalda säilitusaineid, värvaineid ega maitsetugevdajaid.

Üldine tooteinfo: Wiejska Zagroda kuivtoit kassidele kalkuni ja lõhega, 1,6 kg

Kauba ID: 9421281
Kategooria: Kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,13 x 0,14 m, 2 kg
Erivajadus: Kõigile kassidele
Vaade: Wiejska Zagroda, kõigile kassidele kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Looma vanus: alates 1 aastast
Kaubamärk: Wiejska Zagroda
Paki kaal: 1.6 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wiejska Zagroda tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Wiejska Zagroda kuivtoit kassidele kalkuni ja lõhega, 1,6 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki