7140
Lisa korvi
746 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

3. juunist

000

Postkontor

5. juunist

199

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juunist

199

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting laelamp Top

TK Lighting Top laevalgusti on suurepärane valgustuslahendus neile, kes armastavad elegantset ja moodsat disaini. Selle elegantsed mustad ja kuldsed toonid sobivad suurepäraselt kaasaegsetesse interjööridesse, samas kui GU10 pistikupesad pakuvad paindlikkust valgustugevuse ja värvi osas. See valgusti on ideaalne kõigile, kes soovivad oma elutoas, söögitoas või magamistoas teha keerukat avaldust, sest selles valgustis on ühendatud funktsionaalsus ja kõrgekvaliteediline atraktiivsus.

  • Silmatorkav disain: Musta ja kuldse värvi kombinatsioon lisab iga ruumi sisustusele luksusliku ja moodsa puudutuse.
  • Optimaalne valgustus: See valgusti, mis mahutab kolm lambipirni, annab piisavalt valgust, mis sobib ideaalselt sooja ja kutsuva atmosfääri loomiseks.
  • Kvaliteetsed materjalid: See vastupidavast metallist valmistatud laevalgusti lubab pikaealisust ja püsivat esteetilist välimust.
  • Lihtne pirnide vahetus: Standardse GU10 pistikupesaga varustatuna on pirnide vahetamine probleemivaba, võimaldades valgusefektide kohandamist.
  • Suurepärased mõõtmed: Valgusti laius ja kõrgus toetavad märkimisväärset kohalolekut ruumis, muutes selle mitte ainult valgusallikaks, vaid ka keskpunktiks.

Üldine tooteinfo: TK Lighting laelamp Top

Kauba ID: 9447676
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,3 x 0,2 m, 3 kg
Laius: 640 mm
Kõrgus: 160 mm
Värv: Kuldne, Must värv
Kaubamärk: TK Lighting
Materjal: Metall
Vajalike pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 10 W
Sokkel: GU10
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting laelamp Top
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki