TK Lighting rippvalgusti Cintia

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9596821
9740
Lisa korvi
747 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. juunist

000

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Cintia

TK Lightingi rippvalgusti Cintia on kaasaegse valgustusdisaini kehastus, mistõttu sobib see ideaalselt moodsatesse kodudesse ja kontoritesse, mis soovivad elegantsi. See on valmistatud elava sinise viimistlusega metallist ja tasakaalustab nii funktsionaalsust kui ka stiili, pakkudes rohkelt valgustust, mis mahutab kolm lambipirni. See on ideaalne valik neile, kes soovivad oma sisustusega silma paista, tagades samas oma ruumi hea valgustuse.

  • Vastupidav materjal: Metallist valmistatud TK Lighting Cintia tagab vastupidavuse ja elegantse, moodsa välimuse, mis sobib mis tahes sisekujundusega.
  • Kolmekordne valgustusvõimsus: See rippvalgusti pakub piisavalt valgust, mis sobib ideaalselt suuremate ruumide valgustamiseks või keskendunud valgustuse loomiseks näiteks söögilaua või köögisaare kohal.
  • Stiilne sinine toon: Valgusti sinine värv lisab teie ruumile värvi ja isikupära, pakkudes ümbritsevale kunstilist puudutust.
  • Ühildub E27 pesa pirnidega: Cintia on mõeldud E27 pesa pirnidele, mis teeb selle mitmekülgseks ja lihtsaks sobivate pirnide leidmise, mille maksimaalne võimsus on 15.
  • Suured mõõtmed: 800 millimeetri laiuse ja kõrgusega valgusti avaldab märkimisväärset visuaalset mõju, mis sobib ideaalselt ruumidesse, kuhu mahuvad julged tükid.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Cintia

Kauba ID: 9596821
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,83 x 0,33 x 0,23 m, 3 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: TK Lighting
Laius: 800 mm
Kõrgus: 800 mm
Värv: Sinine
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Cintia
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki