TK Lighting rippvalgusti Eco

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9636746
9220
Lisa korvi
707 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. juunist

000

Kuller

21. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Eco

TK Lightingi rippvalgusti Eco on ideaalne täiendus kodudesse, mis on moodsa ja maalähedase esteetika segu eestvedaja. See metallist ja puidust valmistatud rippvalgusti pakub sooja, tööstuslikku tunnet, mis täiendab ruume oma minimalistliku, kuid silmatorkava disainiga. Ideaalne koduomanikele, kes otsivad üksikut valgusallikat, mis annaks söögi- või tööruumide üle peene avalduse.

  • Tasakaalustatud materjalikoostis: Metallist ja puidust koosnev valgusti pakub vastupidavust koos loodusliku elegantsi puudutusega.
  • Üks valgusallikas: See rippvalgusti, mis mahutab ühe lambipirni, pakub keskendunud valgustust, mis sobib suurepäraselt ruumi konkreetsete piirkondade esiletõstmiseks.
  • Märkimisväärne kõrgus: Valgusti kõrgus tagab, et see võib olla keskne element kõrgete lagedega ruumides või kohandada madalamate ruumide jaoks.
  • Mitmekülgne sokkel: E27-sokliga valgusti võimaldab kasutada mitmesuguseid pirnivalikuid, sealhulgas energiatõhusaid valgusdioode.
  • Silmatorkav värvipalett: Musta ja liivavärvi kombinatsioon pakub neutraalset ja samas julget välimust, mida saab hõlpsasti integreerida erinevatesse sisekujundustesse.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Eco

Kauba ID: 9636746
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 1,66 m, 2 kg
Materjal: Metall, Puit
Kaubamärk: TK Lighting
Laius: 380 mm
Kõrgus: 1650 mm
Värv: Beež, Must värv
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Eco
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki