TK Lighting rippvalgusti Paglia

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9597351
4969
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

25. juunist

000

Kuller

26. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

26. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Paglia

TK Lighting Paglia rippvalgusti pakub rafineeritud ja elegantset stiili, mis sobib ideaalselt neile, kes soovivad lisada oma sisekujundusse väljapaistva eseme. Metallist konstruktsiooniga ja musta värvi elegantse disainiga valgusti täiendab moodsaid interjööre. Ideaalne koduomanikele või disaineritele, kes otsivad ühest allikast pärit valgustuslahendust, mis ühendab endas nii stiili kui ka funktsionaalsuse.

  • Kerge metallist disain: Vastupidavast metallist valmistatud TK Lighting Paglia rippvalgusti toob igasse ruumi moodsa ja tööstusliku esteetika.
  • Üks valgusallikas: Valgusti sisaldab ühte lambipirni, mistõttu on see ideaalne keskne valgusti, mis annab piisavalt valgust, säilitades samal ajal minimalistliku disaini.
  • Suurepärane kõrgus: Muljetavaldava kõrgusega rippvalgusti võib saada fookuspunktiks kõrgete lagedega ruumides või söögisaali kohal riputatuna.
  • Mugav lambipaigaldus: varustatud E27 pesa, mis pakub ühilduvust paljude lambivalikutega, sealhulgas energiatõhusate valikutega.
  • Klassikaline must viimistlus: Valgusti must värv tagab, et see sobitub sujuvalt erinevate värvilahenduste ja sisekujundustega.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Paglia

Kauba ID: 9597351
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 1,72 m, 2 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: TK Lighting
Laius: 380 mm
Kõrgus: 1700 mm
Värv: Must värv
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Paglia
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki