Jack & Jones meeste sall 12140332*03, oliiv, Universaalne

Täpsustused:
Materjal: Akrüül, Polüester
Aksessuaaride suurus: universaalne
Kauba ID: 8935816
2199
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jack & Jones meeste sall 12140332*03, oliiv

Jack & Jones meeste sall on mugav ja soe külmematel päevadel. Pikkus võimaldab seda kaela ümber mitu korda mässida, pakkudes lisasoojust ja stiili. Sall on valmistatud segu materjalist, mis sisaldab nii akrüüli kui ka taaskasutatud polüestrit, aidates säästa loodusvarasid ja vähendada jäätmete hulka.

Materjali koostis: 50% akrüül, 50% taaskasutatud polüester

Hooldusjuhised:

- Pesu maksimaalse temperatuuriga 30°C 

- Ära kasuta pleegitajat

- Ära trummelkuivata

Värv: Roheline

Bränd: Jack&Jones, Taani

Juhised riiete hooldamiseks ja pesemiseks.

Jack & Jones on Taani meesterõivaste tootja. Ettevõte kuulub Bestseller A / S gruppi, mis haldab tuntud kaubamärke nagu Vero Moda, ONLY ja Name It.
Jack & Jones asutati veidi üle 30 aasta tagasi, kui mitmed teksapükside entusiastid otsustasid pakkuda meesteriiete turule midagi uut. Ka täna on Jack & Jonesi nurgakiviks teksad ja teksariided, kuid kaubamärk pakub sellest palju enamat. Jack & Jonesi meeste jakkidest, mantlitest ja tagidest on saanud tänapäeva inimese sümbol. Äärmiselt stiilsed, kerged ja hõlpsasti kombineeritavad rõivad on meeldivad paljudele meestele.
Jack & Jonesi ülimalt lai rõivaste, kingade ja aksessuaaride valik võimaldab igal mehel hõlpsasti luua ainulaadse, kaasaegse ja laitmatu stiili. Jack & Jones pakub kõike alates pesust, vabaaja särkidest ja spordiriietest kuni klassikaliste rõivasteni. 

Jack & Jones meeste sall 12140332*03, oliiv

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sallid

Külmal aastaajal muutub sall mitte ainult naiste, vaid ka meeste riietuse lahutamatuks osaks. Oluline on, et see aksessuaar täidaks oma olulist funktsiooni ja kaitseks külma eest, kuid sama oluline on, et sall näeks välja stiilne ja sobiks riietuse muude detailidega. Kui eelistate tagasihoidlikku, klassikalist stiili, võite valida meie valikust ühevärvilisi, pastelseid, mahedaid värve, mis on igavesti trendikad ja stiilsed. Kui aga otsite midagi unikaalset, võite valida ebatraditsiooniliste mustrite ja vormidega aksessuaarid, millest võib saada isegi teie välimuse põhielement ja mida saate kasutada mitte ainult õues, vaid ka siseruumides. Lisaks võib sallist saada suurepärane kingitus lähedasele, sõbrale või sugulasele. Sama stiili ja kaubamärgiga mütse või kindaid saab samuti omavahel kombineerida. Selline komplekt säästab aega erinevate riietusdetailide kombineerimisel ja on kindel valik igale mehele.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jack & Jones meeste sall 12140332*03, oliiv

Kauba ID: 8935816
Kategooria: Mütsid, sallid ja kindad meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,2 m, 0,001 kg
Tüüp: Sallid
Vaade: Jack&Jones, sallid mütsid, sallid ja kindad meestele
Värv: Roheline
Kaubamärk: Jack&Jones
Materjal: Akrüül, Polüester
Aksessuaaride suurus: universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Jack&Jones tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jack & Jones meeste sall 12140332*03, oliiv
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki