Karastusjook DRYK Oat Drink 1L

Täpsustused:
Netokogus: - g
Päritoluriik: Rootsi
Kauba ID: 10224557

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Karastusjook DRYK Oat Drink 1L

Naudi pehmet ja tervislikku DRYK Oat Barista jooki, mis on valmistatud põhjamaa viljakatelt maadelt korjatud ehtsast kaerast. Meie kaerajook on loomulikult vähendatud suhkrusisaldusega, kuna väldime ainulaadselt sünteetilist siirupit. See toitev jook sisaldab looduslikke beeta-glükaane, kaeras leiduvaid kasulikke kiudaineid ning on rikastatud põhitoitainetega, nagu kaltsium, D-vitamiin ja B12-vitamiin.

Meie kaera kasvatatakse Põhja-Euroopa piirkonnas. , kuhu kuuluvad Lõuna-Soome, Kesk-Rootsi, Lõuna-Norra ja Põhja-Jüütimaa, põldudel. See kaer on olnud nendes piirkondades põhiteravili tuhandeid aastaid, seega valmib see aeglasemalt kui Euroopa kaer, mis parandab oluliselt nende maitset ja kvaliteeti. DRYK ürdijook on hoolikalt valmistatud Lõuna-Rootsis.
DRYK ürdijoogid on täielikult taimsed, mistõttu sobivad need suurepäraselt vegantoiduks või mis tahes dieediks, mis väldib loomseid tooteid.
Gluteen: iga DRYK kaerajoogi versioon sisaldab minimaalselt gluteeni – alla 100 ppm gluteeni. Seega on meie kaerajook peaaegu gluteenivaba.

Laktoos: see sobib ideaalselt laktoositalumatusega inimestele, kuna need taimsed joogid on loomulikult laktoosi- ja piimavalguvabad.
Koostis: kaerapõhi (vesi, kaer 10%), rapsiõli, happesuse regulaator (dikaaliumfosfaat), kaltsium (kaltsiumkarbonaat, kaltsiumfosfaat), sool (lisatud jood), vitamiinid (D3, riboflaviin ja B12).

Üldine tooteinfo: Karastusjook DRYK Oat Drink 1L

Kauba ID: 10224557
Kategooria: Maiustused
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,135 x 0,33 x 0,07 m, 0,27 kg
Tüüp: Muud maiustused
Kaubamärk: EPbar
Netokogus: - g
Päritoluriik: Rootsi

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Karastusjook DRYK Oat Drink 1L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki