Fotoepilaator PL1014 Silk-expert Mini IPL

Täpsustused:
Tüüp: Fotoepilaator
Kauba ID: 6656397
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
17082

SJH hind

26999
-36%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
717 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 30. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 28. märtsist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

259

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

249

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: PL1014 Silk-expert Mini IPL

PL1014 Silk-expert Mini IPL 

Braun IPL Silk·expert Mini PL1014 uusima põlvkonna IPL-seade naistele, kaua püsiv nähtavate karvade eemaldus, valge ja roosa, reisivutlariga, mugav suurus kaasa võtmiseks, lihtne, ohutu ja tõhus.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1014 uusima põlvkonna IPL-seade, kaua püsiv nähtavate karvade eemaldus

  • Kiire, lihtne ja õrn IPL-seade: pidev nähtavate karvade vähendamine vaid 3 kuuga1, oma kodus.
  • Nahale õrn IPL-seade karvade eemaldamiseks: kliiniliselt katsetatud. Nahasensor kohandab energiaintensiivsuse vastavalt nahatoonile.
  • Optimaalne võimsus igale kehaosale SkinPro-ga (SensoAdapt™) — profesionaalse kvaliteediga tehnoloogia, mis kohandub automaatselt ja pidevalt vastavalt nahatoonile.
  • Kompaktne ja mugav: minidisain Kaasas on reisivutlar.
  • Õhuke disain: mugavalt käeshoitav juhtseade ja lihtne kasutada

1Seadme kasutamisel vastavalt soovitatud intervallidele, individuaalsed tulemused võivad olla erinevad

Silk·expert Mini on kiire, lihtne ja õrn IPL-karvaeemaldussüsteem naistele. Nähtavate karvad eemaldamiseks vaid 3 kuuga1. SkinPro (SensoAdapt™) tehnoloogiaga: kohandub automaatselt ja pidevalt vastavalt nahatoonile, et tagada optimaalne tasakaal kiirete tulemuste ja nahale õrn olemise vahel, eemaldades nähtavad karvad mugavalt oma kodus. Ei mingeid keerulisi seadistusi, lihtne kasutada. Kompaktne disain hõlpsaks kasutamiseks. Reisivutlar.

Komplekti kuulub: 

  • Silk·expert Mini
  • Roosa reisivutlar
  • Venus raseerija

Braun Silk·expert Mini

Kiire, lihtne ja õrn IPL-seade nähtavate karvade kaua püsivaks eemaldamiseks1 oma kodus.

1Seadme kasutamisel vastavalt soovitatud intervallidele, individuaalsed tulemused võivad olla erinevad

SkinPro (SensoAdapt™) tehnoloogia2 

Nahatoon on keha erinevates kohtades erinev, nii et SkinPro (SensoAdapt™) (UV-kaitsega) tuvastab pidevalt nahatooni ja kohandab sähvatusi vastavalt erinevatele kehapiirkondadele.

2Cydeniga jagatud tehnoloogia

Kohandub vastavalt mis tahes kehapiirkonnale 

Täpne ja põhjalik igas kehapiirkonnas. Töödelge kitsaid alasid nagu nägu, kaenlaalused ja bikiinipiirkond või suuri alasid nagu sääred.

Jõuline ja õrn

Õrn ja jõuline nähtavate karvade eemaldamine mugavalt oma kodus kaua püsivalt.  IPL tuvastab pidevalt nahatooni ja reguleerib automaatselt parima intensiivsusastme, et tagada täiuslik tasakaal nahale õrna kohtlemise ja tulemuslikkuse vahel.

Nähtavad tulemused 3 kuuga 

Kliiniliselt katsetatud nähtavate karvade vähendamise osas vaid 3 kuuga1. IPL-tehnoloogia võimsus.

Saage teada, kas IPL teile sobib

Brauni IPL-seade sobib erinevatele nahatoonidele, alates heledast kuni keskmiselt tumeda nahatoonini, loomulikult blondide kuni tumepruunide või mustade karvade korral. IPL-tehnoloogia ei ole nii tulemuslik väga blondidel, punastel, hallidel või valgetel karvadel, kus on vähem melaniini, mis valgust neelab.

3 intensiivsusastet

IPL-i 3 intensiivsusastet tagavad, et valguse intensiivsusaste on teie nahatoonile sobiv. See tagab täiusliku võimsustasakaalu kauakestvate tulemuste saamiseks oma kodus.

Sähvatused iga 0,6 sekundi tagant

IPL-seade väljastab pidevalt ülikiireid sähvatusi, mistõttu saate seda sujuvalt mööda nahka libistada, nii et ükski koht ei jää vahele. Libistamisrežiimi on soovitatava kasutada suuremate piirkondade (nagu sääred) töötlemisel.

Karvaeemaldus püsiva võimsusega

Kuni 300 000 sähvatusega IPL-seade: keha- ja näokarvade eemaldamiseks ligikaudu 16 aastaks, valgustuspirni ei ole vaja vahetada.

Kompaktne ja kaalult kerge disain

Õhuke disain muudab seadme kasutamise lihtsaks, sest see sobib täpselt pihku. Kaasavõtmiseks saate seadme asetada 

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Pehme ja karvutu nahk on ilmselt iga naise unistus. Fotoepilatsiooni nimetatakse soovimatute karvade eemaldamiseks intensiivselt pulseeriva valgusega (IPL) ja paljud peavad seda kõige tõhusamaks kehakarvade eemaldamise meetodiks – isegi paremaks kui vahatamine või suhkrupasta. Fotoepilatsiooniprotseduure pakuvad mitmed ilusalongid, kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks on vaja korduvaid külastusi. See tähendab, et regulaarseid kulusid on palju. Seetõttu tasub kaaluda alternatiivi – fotoepilatsiooni kodus. Fotoepilatsioon on karvade eemaldamine valgusimpulsside abil. Karvadesse jõudvad valgusimpulsid muundatakse soojusenergiaks, mis hävitab karvades oleva melaniini. Selle tulemusena karvad hävivad ja eemaldatakse juurtest. Sel põhjusel fotoepilatsiooniga eemaldatud karvad tagasi ei kasva. Kõiki karvu ei eemaldata aga korraga, sest nende kasvutsüklid on erinevad. Fotoepilatsioon ise toimub spetsiaalse varustuse abil. Kaasaegseid fotoepilaatoreid on ohutu kasutada ja need ei kahjusta nägemist. See epileerimisviis ei sobi aga väga heleda kehakarvaga inimestele – fotoepilatsioon on efektiivne vaid siis, kui kehavärvi ja karva värvi vahel on kontrast. Fotoepilatsiooni saab kasutada peaaegu kõikjal kehal – näol, jalgadel, kaenlaalustes ja bikiinipiirkonnas. Samas ei ole soovitatav eemaldada karvu sügavalt bikiinipiirkonnast ega kulmudest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: PL1014 Silk-expert Mini IPL

Kauba ID: 6656397
Kategooria: Raseerijad, epilaatorid ja fotoepilaatorid
Tootja kood: PL1014
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,35 x 0,15 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Braun
Värv: Valge
Vooluallikas: võrk
Tarvikud: Raseerija, Ümbris
Märg raseerimine: Ei
Tüüp: Fotoepilaator
Vaade: Braun, fotoepilaator
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Braun tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

PL1014 Silk-expert Mini IPL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki