Nõudepesumasin Beko BDIN38521Q

Täpsustused:
Komplektide arv: 16
Veekulu: 9.5 l
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 6809537
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
45000
Lisa korvi
1701 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 15. maist

000

Kuller

16. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

16. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Beko BDIN38521Q

Kui mõtled oma köögi remondile, osta BEKO BDIN38521Q nõudepesumasin ja muud BEKO tooted!

  • Toide: vooluvõrk
  • Laius: 60 cm
  • Energiaklassifikatsioon: E
  • Värv: valge


SÜSTEEM ACROBAT

Võimalus reguleerida ülemise nõudepesumasina korvi kõrgust isegi siis, kui see on juba täis! Selle süsteemi leiate vastavatest mudelitest.

NURK

Cornerlntense on Beko nõudepesumasina pesukangi uus disain, mis tagab, et isegi seadme nurkades olevad nõud saavad põhjalikult ja täpselt pestud. Tänu täiendava pöörleva pesuotsiku kasutamisele jõuab tugev veevool ka nõudepesumasina kõige kaugematesse nurkadesse, mistõttu pole vaja hoolikalt planeerida, kuidas nõusid kõige paremini nõudepesumasinasse paigutada.

LEDSPOT™ INDIKAATOR

Beko nõudepesumasinate vastavad mudelid on varustatud töönäidikuga, mille tuli on näha põrandal. Seega saate teada, kas nõudepesumasin töötab ilma ust avamata

GLASSSHIELD

Beko nõudepesumasinate üks parimaid ja arenenumaid omadusi on GlassShield tehnoloogia, mis loodi klaasnõude eest hoolitsemiseks. Arvestades nende tundlikkust, oleme välja töötanud tehnoloogia, mis mitte ainult ei kaitse hästi klaasnõusid, vaid pikendab ka nende eluiga 20 korda. Piisab, kui seada kodus üks kord GlassShieldi valikuketta vee karedusele vastavasse asendisse ja nõudepesumasin tagab iga kord parima pesutulemuse.

SLIDEFIT PAINDLIK

Painduv SlideFit võimaldab teil hõlpsasti kinnitada sisseehitatud nõudepesumasina uksepaneeli ilma alumist osa lõikamata. Seetõttu saate hõlpsalt servi reguleerida ja vältida inetuid lünki ja ebatasasusi. SlideFit hingedega Beko nõudepesumasin sobib igat tüüpi köögimööbliga.

SELFDRY TEHNOLOOGIA

Pesutsükli lõpus avaneb nõudepesumasina uks automaatselt, et nõud sees palju kiiremini kuivatada – seda kõike ilma teie sekkumiseta. Tänu sellele lahendusele kulutab nõudepesumasin ka vähem elektrit ja saavutab kõrge A+++/A++ energiaklassi.

KIIRE+

Funktsioon Fast+ tuleb kasuks, kui aega napib. Sisselülitamisel toimub pesuprotsess peaaegu 3 korda kiiremini, tagades parima pesukvaliteedi.

KOLMAS KORRV

Sellel Beko nõudepesumasinal on täiendav kolmas söögiriistade korv, mis võimaldab säästa ruumi põhikorvides. Tänu sellele lahendusele mahutab teie nõudepesumasin kuni 11 nõudekomplekti – kõige rohkem kuni 45 cm laiuste seadmete kategoorias.

PROGRAMM QUICK&SHINE

Igapäevane 58-minutiline programm tavaliselt määrdunud nõude pesemiseks. Täielik pesutsükkel, säilitades pikkade programmide kõik etapid.

HYGIENESHIELD™

HygieneShield tehnoloogiat kasutavad Beko kodumasinad tapavad desinfitseerimisprogrammi käigus üle 99% viirustest ja bakteritest. Need on seadmed, mis on inspireeritud päikese ja kuumaveeallikate loomulikest puhastavatest jõududest. Nendega võid olla kindel, et igapäevased asjad nagu pakendatud toit, leib või riided on turvalised ja hügieenilised.

INVERTER MOOTOR

Invertermootoril on palju eeliseid, nagu vaiksem töö, pikem kasutusiga, suurem mehaaniline takistus, parem pöördemoment ja suurem kiirus. Lihtsamalt öeldes säästetakse majapidamise eelarvet.

SALVEPESU

Küpsetusplaadid on tavaliselt rasvased ja määrdunud ning nende kuju muudab nende pesemise raskeks nii käsitsi kui ka nõudepesumasinas. Seetõttu on Beko oma nõudepesumasinatesse paigaldanud spetsiaalsed hoidikud, millesse saad hõlpsasti asetada kuni 3 määrdunud küpsetusplaati ning nende pesemise eest hoolitseb Sinu nõudepesumasin. Üks mure vähem. Võid unustada ka rasvaplekid, mida on raske käsitsi pesta.

Tähelepanu!

Sisseehitatud nõudepesumasinal ei ole esikülge/ust!

Sisseehitatud nõudepesumasin (tuntud ka kui integreeritud nõudepesumasin) on loodud sobima teie köögikapi suurusega. Sisseehitatud nõudepesumasinad mahuvad tööpinna alla ja loovad teie olemasolevale interjöörile korraliku ja sileda viimistluse. Sisseehitatud nõudepesumasina katmiseks on sageli võimalik paigaldada kohandatud kapiuks, mis peidab nõudepesumasina, kui seade on täielikult suletud. Erinevalt eraldiseisvatest nõudepesumasinatest, mida saab kolides kaasa võtta, on sisseehitatud nõudepesumasinad enam-vähem püsivalt paigaldatud nõudepesumasina õõnsusse. Sarnaselt pooleldi sisseehitatud mudelitele annavad täielikult sisseehitatud nõudepesumasinad teie köögile elegantse välimuse. Võrreldes tavaliste ja poolsisseehitatud nõudepesumasinatega sobivad need ideaalselt kõigile, kes soovivad köögis luua sujuvat minimalistlikku stiili. Erinevalt sisseehitatud nõudepesumasinast asub täielikult sisseehitatud nõudepesumasina juhtpaneel ukse ülaosas. Ukse sulgedes ei näe te ühtegi juhtnuppu ja nõudepesumasin jääb täielikult teie köögiseadmesse peidus. Nõudepesumasin on nähtav ainult siis, kui see on avatud – vastasel juhul on see teiste köögikappidega samal tasemel.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Beko BDIN38521Q

Kauba ID: 6809537
Kategooria: Nõudepesumasinad
Tootja kood: BDIN38640D
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,65 x 0,85 m, 40 kg
Kaubamärk: Beko
Tootja kood: Täpsustamata
Energiaklass: C
Aastane energiakulu: 270 kWh
Energiakulu: 0.965 kWh
Vee tarbimine aastas: 2660 l
Kuivatusklass: Nenurodyta
Standardprogrammi kestus: -
Müratase: 44 dB
Paigaldusmeetod: Integreeritav nõudepesumasin
Vaade: Beko, integreeritav nõudepesumasin nõudepesumasinad
Kõrgus: 81.8 cm
Laius: 59.8 cm
Sügavus: 55 cm
Kaal: 37.4 kg
Pesuklass: Pole täpsustatud
Värv: Valge
Juhtpaneel: Serval
Pesutemperatuuride arv: -
Programmide arv: 8 tk
Viitstart: Täpsustamata
½ programm: Jah
Ukse fassaad: Ei
Komplektide arv: 16
Veekulu: 9.5 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beko tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Beko BDIN38521Q
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki