Pealtlaetav pesumasin Candy CST27LET/1-S

Täpsustused:
Maksimaalne pesukogus: 7 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1200 p/min
Tüüp: Pealtlaetav pesumasin
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7886335
34600
Lisa korvi
1308 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Kuller

13. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

13. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Candy CST27LET/1-S

  • kaalu detektor
  • kiired tsüklid
  • Nutikas kontroll
  • Statistika
  • täiendavad tsüklid
  • Hiline start
  • Smart Touch tehnoloogia tagab mugavama pesemiskogemuse
  • Täiendav sisu rakendusega
  • Segamissüsteem +
  • kiired tsüklid
  • Gentle Touch Opening, praktiline avamissüsteem
  • Statistika
  • Nutikas kontroll
  • täiendavad tsüklid

NUTIKAS

Nutikas on lahendus. Candy usub elu nautimisse, seega on uus pesumasinate valik loodud pesema teie riideid lihtsalt ja nutikalt, muutes teie päeva lihtsamaks. Nii saate veeta rohkem aega iseendale ja sellele, mis teile kõige rohkem meeldib. Las Candy aitab teid iga päev pesu pesemisel: tulemused on lihtsalt hämmastavad. Roheline tuli mugavuse ja kasutuslihtsuse tagamiseks – säästa aega, energiat, raha ja vaeva. Kasutage ülemise luugi eeliseid: riiete laadimiseks ei pea te enam selga pingutama. Candy Smart pesumasinad on ka nutikad kodumasinad: kasutage NFC*-ühendust, mis aitab hõlpsalt ja otse nutitelefonist pesukogemust parandada.

*Ühildub NFC-tehnoloogiaga Android-nutitelefonidega.

Vähendage oma elektritarbimist

Meie seadmed vähendavad kasutatava elektrienergia hulka ja vähendavad teie tarbimist. Kaaluandurid määravad koorma suuruse ning reguleerivad automaatselt kasutatava vee ja elektri kogust. Kasutades meie seadmeid, kulub pool koormusest kuni 70% vähem vett, aega ja elektrit!

Säästke aega kiirete tsüklitega

Aja ja jõudluse parim kombinatsioon. Kommipesumasinad võimaldavad valida ühe neljast 100% tõhusast tsüklist vähem kui tunniga.

Pikendage oma pesumasina eluiga

Funktsioon Smart Check pakub lihtsaid hooldusnäpunäiteid tõhususe suurendamiseks. Selle olekut jälgides saate oma seadet juhtida. Vea või tõrke korral aitab nutikas juhend leida parima lahenduse, et saaksite selle ise parandada.

Kontrolli kõike

Minu statistika abil saate hallata oma enimkasutatud programme ja õppida, kuidas oma pesemisharjumusi optimeerida.

Kohandatud kõikidele pesuvajadustele

Laadige alla nutikad tsüklid, mis teie elustiiliga kõige paremini sobivad, ja pääsete juurde lisarakendustele, et oma riiete eest kõige paremini hoolt kanda.

Maksimaalne paindlikkus

Viitkäivitusega on teie pesu valmis siis, kui soovite. See võimaldab programmeerida pesutsükli algust maksimaalse viivitusega 24 tundi. Te ei pea enam muretsema ebameeldiva pesulõhna pärast trumlis. Säästke energiat, programmeerides pesu ajal, mil elektri hind on mugavam.

SmartTouchi tehnoloogia

Smart Touch on Candy "lähedus" kommunikatsioonitehnoloogia. Olenevalt mudelist saate lisada lisafunktsioone, näiteks kasulikke näpunäiteid seadme kasutuskogemuse parandamiseks ja abi otse nutitelefonist tõrkeotsingul.

* Tootega suhtlemine on võimalik ainult NFC-tehnoloogiaga Android-nutitelefone kasutades

Lahendage kõik pesemiskahtlused

Pakume tervet komplekti nutikaid näpunäiteid, et säästa aega ja raha ning saada täiuslik pesu.

Parandage tulemusi lühema ajaga

Saate tõhusama kiirpesu vähem kui 1 tunniga. Te ei pea enam pesuainet otse riietele kandma. Candy patenteeritud Mix Power System+ süstib puhast vett ja pesuainekontsentraadi otse kangasse, tagades rekordilise ajaga erakordsed tulemused. Mix Power System+ tehnoloogia sisaldab programmi Perfect Rapid 59: tõhus pesu 40 °C juures ainult 20 °C juures, säästes energiat kuni 60% teie arvest.

Candy Group on Fumgalli perekonna eraettevõte, mis on Euroopa liider kodumasinate tootmises: pesumasinad, nõudepesumasinad, pesumasinad-kuivatid, kuivatid, külmikud, sügavkülmikud, sisseehitatud ja eraldiseisvad pliidid ja ahjud, mis on keskkonnasõbralikud.
1945. tootis Candy esimese Itaalia pesumasina ja 1950. aastate lõpus leiutas kaasaegse eestlaetava pesumasina, mis on muutunud Itaalias pesu pesemise sünonüümiks. Candy on tänaseks rahvusvaheline kaubamärk, mis pakub laia valikut funktsionaalseid seadmeid koos tipptehnoloogia ja Itaalia disainiga. Missioon ei ole aastate jooksul muutunud: rahuldada tarbijate vajadusi, pakkudes neile uuenduslikke, kuid samas hõlpsasti kasutatavaid ja taskukohaseid tooteid.
Tänu uutele tehnoloogiatele on Candy Group suutnud saavutada kaks eesmärki, milleks on tarbijate rahulolu ja keskkonnakaitse. Tootmisprotsess on korraldatud heitkoguste vähendamiseks ja vastavalt erinevate riikide seadustele. Samuti on keskkonnakaitse aspekti eesmärk vähendada Candy kodumasinate energiatarbimist.
Avastage Candy seadmed, mis vastavad teie vajadustele ja muudavad majapidamise lihtsamaks: pesumasinad, kuivatid, külmikud, ahjud jne. 

Candy CST27LET/1-S

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Candy CST27LET/1-S

Kauba ID: 7886335
Kategooria: Pesumasinad
Tootja kood: 31018670
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,48 x 0,65 x 0,89 m, 57 kg
Kaubamärk: Candy
Tootja kood: Nenurodyta
Energiaklass: E
Energiakulu aastas: 78 kWh
Energiakulu tsüklis: 0.78 kWh
Elektritarbimine välja lülitatud: Nenurodyta
Vee tarbimine aastas: -
Tsentrifuugiklass: B
Standardprogrammi aeg: 208 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase (pesemisel / kuivatamisel): 79 dB
Paigaldusmeetod: Eraldiseisvad
Kõrgus: 86 cm
Laius: 41 cm
Sügavus: 60 cm
Kaal: 55.5 kg
Pesutulemusklass: Nenurodyta
Veekulu: 42 l
Värv: Valge
LCD displei: Jah
Taimer: Jah
Pesuprogrammide arv: 17
Energiasäästlik pesu: Jah
Viitstart: Jah
Automaatne kaalumine: Jah
Nutiseade: Ei
Maksimaalne pesukogus: 7 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1200 p/min
Tüüp: Pealtlaetav pesumasin
Vaade: Candy, pealtlaetav pesumasin pesumasinad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Candy tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Candy CST27LET/1-S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki