Aurutriikraud Triikimiskeskus Tefal Ixeo Power QT2020E0, must/ vask

Täpsustused:
Võimsus: 2170 W
Triikraua tald: Keraamika
Automaatne väljalülitus: Ei
Kauba ID: 4398012
42500
Lisa korvi
1606 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Triikimiskeskus Tefal Ixeo Power QT2020E0, must/ vask

Tefal IXEO on silmapaistev kõik-ühes triikimis- ja aurukeskus rõivaste hoolduseks, mis on ülimalt mugav ja mida on lihtne kasutada, et saavutada riiete hoolduses parimad tulemused väga lühikese ajaga.
Sisseehitatud nutikas triikimislaud pakub täiesti uut kasutuskogemust. Triikimislauda saab reguleerida sobivasse asendisse. Tefal IXEO on ideaalne lahendus, et hoida rõivad kauni väljanägemisega ja kortsuvabad.

Nutika sisseehitautd triikimislaua horisontaalset ja vertikaalset asendit koos parandatud ergonoomikaga tagavad lihtsama ja efektiivsema triikimise, mis tähendab, et enam ei ole vajadust triikimislaua järele.
Kõrgsurve tehnoloogia tagab parimad tulemused tänu eriti võimsale aurule ning eemaldab Sinu riietelt ka kõige kangekaelsemad kortsud.
Uhiuus disain tagab mugava ja kerge triikimiskogemuse tänu poole kergemale ja väiksemale triikrauale, mis hõlbustab mugavat triikimist ka nööpide juurest. Veelgi suuremaks mugavuseks on aurukeskus aluselt eemaldatav, mistõttu on eriti mugav triikida kardinaid, mööblit ja palju muud.
Tänu triikraua ülikiirele soojenemisele on see alati valmis, kui Sul seda vaja on, et Su rõivad kodust lahkudes laitmatud välja näeksid.
Tugev aur tapab kuni 99,99% mikroobidest ja bakteritest, värskendades ja eemaldades aurutamise ajal lõhnad. Tänu seadme all olevatele ratastele, on seda lihtne kodus ühest toast teise liigutada.

Tefal on olnud Prantsuse köögitarvete tootja juba 60 aastat. Ühe ülemaailmse toidutootmisturu, Groupe SEB, absoluutse liidrina on ettevõte üks tuntumaid köögiseadmete brände.
Nime „Tefal” valmistamisel kasutati sõnade „Teflon” ja „alumiinium” esimesi silpe, mis on kaubamärgi eristav tunnus. Mittekleepuvad pannid ja potid on saanud Tefali visiitkaardiks, kuid täna on ettevõtte valik palju laiem. Tefal toodab laias valikus elektriseadmeid, alates veekeetjatest ja blenderitest kuni tolmuimejateni.
Vaatamata Tefali suurele ülemaailmsele edule keerlevad ettevõtte väärtused endiselt  peresõbralikkuse tagamise ümber. Brändi asutaja, prantsuse insener Marc Gregoire'i jaoks tekkis idee luua esimene mittenakkuv pann köögis oma naist jälgides. Ehkki Tefali innovatsiooni- ja inseneridivisjonis töötab praegu oluliselt rohkem inimesi, on neil kõigil sama eesmärk pakkuda klientidele lihtsaid, tõhusaid tooteid, et neil oleks rohkem aega perega veetmiseks. 

Triikimiskeskus Tefal Ixeo Power QT2020E0, must/ vask

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Triikimiskeskus Tefal Ixeo Power QT2020E0, must/ vask

Kauba ID: 4398012
Kategooria: Riideaurutid
Tootja kood: QT2020E0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,53 x 0,36 x 0,8 m, 13 kg
Kaubamärk: Tefal
Tüüp: Aurutriikarauad
Tuotemerkki: Must
Isepuhastus: Pole täpsustatud
Tuotemerkki: Jah
Veepagi maht: 1100 ml
Ioniseeritud aur: Ei
Võimsus: 2170 W
Triikraua tald: Keraamika
Automaatne väljalülitus: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tefal tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Triikimiskeskus Tefal Ixeo Power QT2020E0, must/ vask
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki