Tasakaaluliikur Spokey Plier, kollane

Täpsustused:
Tüüp: Kolmerattaline tõukeratas
Kauba ID: 5919497
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
3439

HAH hind

7999
-57%
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tasakaaluliikur Spokey Plier, kollane

Spokey PLIER tasakaaluliikur 

  • Juhtimine on lapsemäng – lihtsalt painutage rooli õiges suunas, 
  • on reguleeritava rooliga, mis kasvab koos lapsega. Saate reguleerida selle kõrguse optimaalselt vastavalt lapse pikkusele, 
  • on kerge, stabiilne ja mis kõige tähtsam, maksimaalselt turvaline sõiduk üheaegselt õppimiseks ja lõbutsemiseks, millel on 2 ratast ees ja kaks ratast taga, mis valgustavad sõidu ajal, 
  • on mõeldud alla 50 kg kaaluvatele lastele. 

Tasakaaluliikur Spokey PLIER on suurepärane valik lastele, kes teevad spordimaailmas esimesi samme. See on valmistatud kergetest, vastupidavatest materjalidest, mis muudavad selle kasutamise äärmiselt turvaliseks ja lihtsaks – rahuldamaks ka kõige nõudlikumaid kasutajaid. PLIERit juhitakse keha tasakaalustamisega, mis võimaldab treenida säilitades tasakaalu ja õpetab last õigesti käituma teel.  

Laste kontroll tõukeratta üle keha tasakaalustades 

Kui teie laps pole tõukerattaga kokku puutunud, ei pea te muretsema. Iga laps võib kasutada lihtsat Spokey PLIER tasakaalustusmehhanismi. Raamiga õiges suunas sõitmine ja pööramine on ülimalt lihtne. See on ka parim viis lapse klassikalise tõukerattaga sõiduks ette valmistada - see arendab meie lastes spordiarmastust ja pakub samas palju rõõmu. 

Reguleeritav rooli kõrgus 

Tasakaalutõukeratta Spokey PLIER rooli saab reguleerida kolme valiku vahel (kõrgus põrandast: 68, 75, 81 cm), nii et te ei pea muretsema, et teie laps sellest kiiresti välja kasvab. Tõukeratta kõrgust saab hõlpsasti kohandada vastavalt lapse pikkusele, seega saab seda kasutada mitme hooaja vältel. 

Kerge, mugav ja mis kõige tähtsam – turvaline tasakaaluliikur 

PLIERil on ainulaadne roolifunktsioon, mis muudab selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks. See on ülikerge (kaaluga vaid 3,14 kg), nii et ka kõige pisem tuleb toime. Tasakaalutõukeratta saad igale poole kaasa võtta. See on väga kompaktne ja ei võta palju ruumi, seega mahub see hõlpsasti pagasiruumi, lifti või bussi. See on mõeldud alla 50 kg kaaluvatele lastele. 

Valgustusega ratastega on veelgi lõbusam  

PLIER on konstrueeritud nii, et see oleks stabiilne ja hõlpsasti kasutatav. Sellel on 2 ratast ees ja 2 taga, mis sõidu ajal valgustavad. Need mitte ainult ei tõmba tähelepanu, vaid neelavad suurepäraselt ka ebatasasel pinnal liikumisest põhjustatud vibratsiooni ning on samal ajal vastupidavad kahjustustele. Tasakaalutõukerattal PLIER on tagumine ratas asendatud kahega, mis suurendab sõidu ajal mugavust ja stabiilsust. Seda kõike täiendab jalgpidur, millele tuleb tõukeratta peatamiseks lihtsalt peale astuma. 

PLIER - parim kingiidee lapsele. See on äärmiselt turvaline ja mugav. TPR-st valmistatud pehmed lenksud on libisemiskindlad, nii et võite olla kindel, et teie lapse käed ei libise tasakaalustamisel. 

Tehnilised andmed: 

  • Esiratta suurus: 118 mm x2. 
  • Tagumise ratta suurus: 80 mm x 2. 
  • Ratta materjal: PU / LED. 
  • Valgustusega rattad: jah. 
  • Raami ja jalaaluse materjal: nailon. 
  • Rooli materjal: alumiinium. 
  • Käepideme materjal: TPR. 
  • Piduri materjal: PP. 
  • Ratta mõõtmed (laius x pikkus x minimaalne-maksimaalne kõrgus): 24 x 57 x 68-81 cm. 
  • Kokkuklapitult mõõdud (pikkus x laius x kõrgus): 62 x 24 x 18 cm. 
  • Reguleeritav käepideme kõrgus platvormist: 62 - 68 - 75 cm. 
  • Reguleeritav käepideme kõrgus maapinnast: 68 - 75 - 81 cm. 
  • Jalaaluse mõõtmed: 33 x 13 cm. 
  • Rooli laius: 24 cm. 
  • Varre pikkus: 11 cm. 
  • Käepideme osa: 7 cm. 
  • Kokkupandav: jah. 
  • Pidurid: jalg. 
  • Kaal: 3,14 kg. 
  • Maksimaalne kasutaja kaal: 50 kg. 

Spokey

Spokey on spordibränd, mis on Euroopa turul tegutsenud alates 2004. aastast. Äärmiselt laia tootevalikuga tootja müüb aastas 4 miljonit toodet, tal on üle 1 515 000 kliendi üle Euroopa ning ta teeb koostööd 20 jaemüügiketiga Euroopas. Ettevõte on kuulus oma toodete kõrge kvaliteedi poolest, mida kontrollivad ettevõttes töötavad kohalikud tootmisinspektsiooni struktuurid. Nende tooted vastavad kõige rangematele ohutusnõuetele ning on Poola ja Euroopa institutsioonide poolt sertifitseeritud. Neid eristab turul see, et nad toodavad kaupu kolmes tootekategoorias: fitness, iluuisutamine ja välitegevused, säilitades samal ajal laia tootevaliku nii lastele kui ka täiskasvanutele. Ettevõte pakub tooteid erinevateks spordialadeks, nii et igaüks leiab endale sobiva toote. Bränd püüab rahuldada kõigi spordihuviliste vajadusi, alates nendest, kes oma kirgi alles avastavad, kuni aastatepikkuse kogemusega inimesteni. Olenemata teie vanusest ja kogemustest või kas teie kirg on fitness, iluuisutamine või välitegevused, Spokey tõestab, et pole olemas vale spordiala, vaid õige ettevalmistus.

Tasakaaluliikur Spokey Plier, kollane Spokey

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Tasakaaluliikur Spokey Plier, kollane

Kauba ID: 5919497
Kategooria: Tõukerattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,15 x 0,28 m, 3 kg
Kasutaja max. kaal: 50 kg
Ettenähtud: Laste tõukeratas
Värv: Kollane
Tootjamaa: Hiina
Tüüp: Kolmerattaline tõukeratas
Vaade: Spokey, kolmerattaline tõukeratas tõukerattad
Kaubamärk: Spokey
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Spokey tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Tasakaaluliikur Spokey Plier, kollane
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Kristīne M.
23.08.2022

Uskumatult hea hinnaga kvaliteetne roller. Suur platvorm, üsna kerge, vastupidav konstruktsioon, reguleeritav kõrgus. Ainult painutusviisist ei saada aru. Tarne kiirem kui märgitud.

Sandra J.
29.07.2022

Roller on lihtsalt pomm ❤️‍

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki