Tõukeratas Spokey Ayas, 200 mm, must-kuldne

Täpsustused:
Tüüp: Tõukeratas
Kauba ID: 2167427
-20% soodustust koodiga APRILL424 0 p. 00:00:00
7680

HAH hind

9999
-23%
Lisa korvi
802 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tõukeratas Spokey Ayas, 200 mm, must-kuldne

Suured rattad (200 mm) ja kõrgklassi laagrid (Abec-7) tagavad sujuva liikumise ja võimaldavad teil sõita suure kiirusega. Tagab hea sõidu sujuvuse tänu suurtele 200 mm ratastele ja kõrgklassi laagritele (Abec-7). On varustatud jalapiduriga, mis võimaldab teil reguleerida sõidukiirust vastavalt valitsevatele tingimustele ning sellel on seisujalg - saate selle parkida kõikjal! See sobib suurepäraselt nii transpordivahendina sõitmiseks rahvarohketes kohtades kui ka pargis sõites. Ja seda kõike tänu suurepärastele tehnilistele parameetritele. Tõukeratta saab kokku panna nii, et saate selle kõikjale kaasa võtta! See on väga kompaktne ja ei võta palju ruumi, nii et see mahub kergesti pakiruumi, lifti või bussi. Rattal on reguleeritav roolisammas, mis võimaldab teil reguleerida kõrgust vastavalt kasutaja kõrgusele. Suur, graafikaga kaetud, libisemiskindel platvorm tagab kasutamise mugavuse ja ohutuse. Must värv ABEC-7 süsiniklaagrid Jalapidur Täiskasvanu tüüp, noorem Kokkupandav jah Materjal 50% alumiinium Maksimaalne kasutaja kaal 100 kg Rooli maksimaalne kõrgus on 101 cm Rooli minimaalne kõrgus on 76 cm Vastab standardile EN 14619 Platvormi pikkus on 55 cm Platvormi laius 11 cm Ratta läbimõõt 200 mm Ratta kõvadus 82 A. PU rataste materjal Lisavõimalused jalus, libisemiskindel platvorm, graafikaga platvorm

Spokey

Spokey on spordibränd, mis on Euroopa turul tegutsenud alates 2004. aastast. Äärmiselt laia tootevalikuga tootja müüb aastas 4 miljonit toodet, tal on üle 1 515 000 kliendi üle Euroopa ning ta teeb koostööd 20 jaemüügiketiga Euroopas. Ettevõte on kuulus oma toodete kõrge kvaliteedi poolest, mida kontrollivad ettevõttes töötavad kohalikud tootmisinspektsiooni struktuurid. Nende tooted vastavad kõige rangematele ohutusnõuetele ning on Poola ja Euroopa institutsioonide poolt sertifitseeritud. Neid eristab turul see, et nad toodavad kaupu kolmes tootekategoorias: fitness, iluuisutamine ja välitegevused, säilitades samal ajal laia tootevaliku nii lastele kui ka täiskasvanutele. Ettevõte pakub tooteid erinevateks spordialadeks, nii et igaüks leiab endale sobiva toote. Bränd püüab rahuldada kõigi spordihuviliste vajadusi, alates nendest, kes oma kirgi alles avastavad, kuni aastatepikkuse kogemusega inimesteni. Olenemata teie vanusest ja kogemustest või kas teie kirg on fitness, iluuisutamine või välitegevused, Spokey tõestab, et pole olemas vale spordiala, vaid õige ettevalmistus.

Tõukeratas Spokey Ayas, 200 mm, must-kuldne Spokey

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Tõukeratas Spokey Ayas, 200 mm, must-kuldne

Kauba ID: 2167427
Kategooria: Tõukerattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,72 x 0,11 x 0,3 m, 4,2 kg
Kasutaja max. kaal: 100 kg
Ettenähtud: Laste tõukeratas, Tõukeratas täiskavanule
Värv: Kuldne, MUST
Tüüp: Tõukeratas
Vaade: Spokey, tõukeratas tõukerattad
Kaubamärk: Spokey
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Spokey tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tõukeratas Spokey Ayas, 200 mm, must-kuldne
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki