Madrats Beliani Glee, 180x200 cm, valge/hall

Täpsustused:
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 20 cm
Kauba ID: 9919882
79100
Lisa korvi
2989 / kuus
Sinu linn

Kuller

7. oktoobrist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. oktoobrist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Beliani Glee, 180x200 cm, valge/hall

  • Optimaalsed mõõtmed: Madratsi laius 180 cm ja pikkus 200 cm tagab piisava ruumi mugavaks ööuneks, mis sobib ideaalselt paaridele.
  • Mäluvahttehnoloogia: Pakub personaalset tuge, kohandudes teie kehale, vähendades survepunkte ja parandades une kvaliteeti.
  • Hüpoallergeensed omadused: Ideaalne allergikutele, see madrats minimeerib allergiliste reaktsioonide riski, pakkudes ohutumat ja tervislikumat magamiskeskkonda.
  • Eemaldatav kate: Muudab puhastamise lihtsaks, tagades, et saate säilitada värske ja hügieenilise magamispinna ilma probleemideta.
  • Kindel tugi: Tänu kõvadusastmele, mis toetab selgroo õiget joondumist, sobib see ideaalselt neile, kes vajavad tugevat magamispinda, et vältida ebamugavustunnet seljas.

Beliani Glee madrats, millel on helded mõõtmed 180x200 cm ja kõrgus 20 cm, on oskuslikult valmistatud neile, kes hindavad oma magamiskeskkonnas mugavust, tervist ja hügieenilisust. Selle mäluvahtkonstruktsioon kohandub teie kehaga, pakkudes võrratut tuge ja vähendades survetunnuseid, et magada rahulikul öösel. Hüpoallergeensed ja eemaldatavad kattematerjalid koos kindla tugitasemega teevad sellest suurepärase valiku allergikutele ja neile, kes vajavad täiendavat seljatuge. ELis valmistatud madrats kehastab kvaliteeti ja vastupidavust.

Üldine tooteinfo: Madrats Beliani Glee, 180x200 cm, valge/hall

Kauba ID: 9919882
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,9 x 0,29 x 0,29 m, 23,5 kg
Mõõdud: 180x200 cm
Laius: 180
Pikkus: 200
Madratsi tüüp: Memory foam madratsid
Vaade: Beliani, memory foam madratsid madratsid
Omadused: Hüpoallergeeniline
Eemaldatav pealiskate: Jah
Tootjamaa: EU
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 20 cm
Kaubamärk: Beliani
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beliani tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Beliani Glee, 180x200 cm, valge/hall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki