Madrats BRW Armus, 90x200 cm

Täpsustused:
Madratsi tüüp: Vahtpolüuretaan
Kõrgus: 10.5 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kauba ID: 15432
7390

SJH hind

8300
-10%
Lisa korvi
772 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 3. maist

000

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats BRW Armus, 90x200 cm

  • Keskmise kõvadusega madrats Armus;
  • Madrats on kahepoolne;
  • Täidis vahtpolüuretaan;
  • Eemaldatav kate, saab pesumasinas pesta, temperatuuril 60 °C;
  • Mõõdud: pikkus - 200 cm, laius - 90 cm, kõrgus - 10 cm.

See keskmise kõvadusega, kahepoolne madrats võimaldab teil korralikult puhata ja korralikult magada ning nautida oma kodus kvaliteetset puhkust! Madratsikate on pestav temperatuuril 60°C, regulaarne katte pesemine hoiab ära mustuse kogunemise ja tagab õige hügieeni.  

BRW on tõenäoliselt suurim mööblitootja Poolas. Ettevõte alustas tegevust 1991. aastal ja nüüdseks omavad nad suisa 18 tehast! Seetõttu on tootja tõepoolest võimeline teenindama tuhandeid kliente kogu maailmas. BRW toodab kvaliteetset mööblit, mida müüakse enam kui 50 turul kogu maailmas. Mööbel on valmistatud selliselt, et klient jääb tulemusega rahule ja soovitab seda ka teistele. Nii ongi tänu suurepärastele arvustustele, kvaliteetsele mööblile ja soovitustele äri aastakümneid jõudsalt arenenud. BRW-l on laiem valik kõigist Poola tootjatest ja seetõttu on nende tootevalik ääretult lai. Sinna kuuluvad – kabinetimööbel, köögimööbel, pehme mööbel, madratsid, toolid, lauad ja palju muud. Kogu mööblivalik on funktsionaalne ja populaarse disainiga ning värvigammad järgivad uusimaid trende. BRW tootevalikus on palju erinevat ja nende mööblikollektsioon on väga lai – sisustada on võimalik mitte ainult kogu tuba, vaid terve Teie kena kodu!

Madrats BRW Armus, 90x200 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Polüuretaan madratsid ja kattemadratsid sobivad eriti hästi neile, kes unistavad mugavast puhkusest taskukohase hinnaga. Nende toodete peamiseks koostisosaks on polüuretaan (poroloon;vahtkumm) &ndash. See on viimase 10–20 aasta jooksul nii palju arenenud ja paremaks muutunud, et seda peetakse hetkel kogu maailmas üheks populaarsemaks pehmendavaks materjaliks.

Polüuretaan on eriti kerge, seega ei ole mingit probleemi, kui teil tekib vajadus madratsit ümber keerata või teise kohta viia. Tänu polüuretaanvahu madratsite ja kattemadratsite lihtsale struktuurile sobivad need eriti lastele, aga ka täiskasvanud leiavad selles palju eeliseid. Need madratsid on saadaval erinevates suurustes ja kujudes, nii et leiate suurema vaevata teie voodile sobiva madratsi.

Seda tüüpi madratsit valides ei tunne te enam seljavalusid, kuna see jaotab ühtlaselt kehakaalu ja aitab hoida selgrooga õiges asendis. Selle materjali sees ei paljune tolmulestad, seega polüuretaanvaht madratsid sobivad eriti allergikutele. Toodetel ei ole spetsiifilist lõhna ning kui magamisruumi tuulutatakse, siis ei ima see endasse midagi.

Sellist tüüpi madratsid kõvenevad veidi kiiremini, seega ei ole need kõige kauakestvamad - nende kehtivusaeg on umbes 5 aastat. Selleks, et kehtivusaega pisut pikendada, ja et saaks alati nautida mugavat puhkust, on soovitatav regulaarselt vahetada madratsi asukohta.

Polüuretaanvaht madratsid ja kattemadratsid lasevad läbi nii kuuma kui ka külma õhku – . Kui te higistate rohkesti ja ei armasta kuumust, siis võite tunda mingil määral ebamugavustunnet. Kõigil teistel juhtudel tagab Madrats BRW Armus, 90x200 cm tervikliku ja kvaliteetse une!

Madrats BRW Armus, 90x200 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Madrats BRW Armus, 90x200 cm

Kauba ID: 15432
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2 x 0,9 x 0,1 m, 6 kg
Mõõdud: 90x200 cm
Kõvadus: Kõva
Kaubamärk: Black Red White
Tootjamaa: EU
Vaakumpakend: Ei
Madratsi tüüp: Vahtpolüuretaan
Vaade: Black Red White, vahtpolüuretaan madratsid
Kõrgus: 10.5 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Black Red White tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
17998
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (11)

Madrats BRW Armus, 90x200 cm
4.7

(11 ostja hinnangud)

5 tähte
(9)
4 tähte
(1)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

91%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Oksana K.
09.12.2023

Pärast tootele järele jõudmist kiirustab konsultant oma klientide poole, lastes neil väljendada, et olete pidanud tellimuse numbri juba ette valmistama, sest ootajaid on palju. Klienditeenindajana ei saa selliseid sõnu öelda, väga ebaprofessionaalne.

Jānis L.
06.12.2023

Tugev, vastupidav madrats

Olena V.
06.12.2023

Kõik on korras

Inese T.
07.11.2023

Mulle väga meeldib ja see rahuldab mind.

Edmundas J.
12.02.2023

Madrats tuli lühem kui 2 meetrit, tuli pavelave. Mis puutub madratsisse, siis selle tellis pigu.lt.

Ilze H.
03.02.2023

Soliidne, aga lapsele meeldib.

Geilia L.
11.10.2022

Mugav ja pehme madrats. Oma hinnaklassi juures väga hea.

Diana D.
14.07.2022

Suurepärane soovitan kõigile

Sergei M.
26.03.2022

Suurepärane madrats, ma ütleks isegi, et ideaalne, mõõdukalt kõva, mõõdukalt pehme. Sellel on väga mugav lamada ja magada (mees, 90 kg, 178 cm), ruumi on piisavalt. Laman otse põrandal, mega mugav. Pehmemat ja paksemat pole absoluutselt mõtet osta. See kaalub vähe, seda on lihtne eemaldada ja transportida. Ei ole tunnet, et magate mõne odava päikesevarju peal. Tarnitud majja, kuid need olid halvasti pakitud, ühes otsas oli auk ja kate oli veidi määrdunud. Mis justkui pole kriitiline, vaid pigem lohakas.

INGA P.
15.11.2021

Liux, hinna kvaliteedi poolest suoer6 .. Vaijsi 3men aga pole veel kurtnud

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki