Madrats Flamingo 120x200 cm, 120x200

Täpsustused:
Madratsi tüüp: Multipocket vedrud
Kõrgus: 24 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kauba ID: 7421830
47800
Lisa korvi
1806 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Kuller

15. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Flamingo 120x200 cm

FLAMINGO madratsi südamik koosneb 7-tsoonilisest tasku (Multipocket) vedrude plokist. Sellises ruumis on iga vedru pakitud mittekootud materjalist taskusse, neid on 400 tk/ . Iga vedru reageerib individuaalselt ja  kohandub keha kuju ja kaaluga ning tagab selgroole õige toe

Madratsi sisumaterjal:

  • Profileeritud Tiger Touch TT - 4 cm.
  • Lausriie korkmaterjal.
  • 7 pehmustsooniga vedruplokk (Multipocket) ~ 450 tk/m².
  • Vedrud on pakitud eraldi kottidesse.
  • Lausriie korkmaterjal.
  • Profileeritud viskoelastne materjal VitaREST origin BIO green - 4 cm.

See on erakordselt mugav,kahepoolne madrats. Madratsi üks pool on valmistatud unikaalsete omadustega, uuest ekstraheeritud kvaliteetsest polüuretaanvahust Tiger Touch“. Uus „Tiger Touch  vahtpolüuretaan on oma omadustelt väga sarnane lateksiga. See on vastupidav,  valmistatud avatud pooridega rakustruktuuriga, tagab hea õhu läbilaskvuse, mis garanteerib suurema niiskuse aurustumise ja säilitab stabiilse õhuringluse une ajal.

Madratsi teine pool on valmistatud VitaRest origin BIO green materjalist, mis võimaldab kogeda veelgi paremat une kvaliteeti.  Avatud pooridega, viskoelastsel, suure tihedusega materjalil on omadus olla raskemini kokku surutav ja aeglasem taastuda – nii on tagatud eriti hea õhu läbilaskvus ja termoregulatsioon.

Madratsi kõikidele neljale küljele on tehtud täiendavad tuulutusnurgad. See tagab tootele maksimaalse ventilatsiooni töötamise ajal.

Kate on valmistatud pehmest trikootaaž kangast, mis on meeldiva puudutusega. Mõlemal küljel on idandatud allergiavastane kohev materjal 200 g/m² Kattemadratsi kogu servad on ümbritsetud 3D-võrguga, mis suurendab ka õhu läbilaskvust. Kate eemaldatakse lukuga ja seda saab pesta 40ºC temperatuuriga või keemiliselt puhastada.

Tänapäeval on saadaval lai valik madratseid, nii väga kõvasid kui ka väga pehmeid. Kõige mitmekülgsemad valikud on aga erineva kõvadusega ühe- või kahekohalised madratsid. Need sobivad eriti hästi paaridele, kui üks inimene soovib või vajab seljavalude, erinevate vigastuste või ülekaalu tõttu magada kõvemal alusel, teine ​​aga eelistab pehmemat poolt.
Kaasaegsetel erineva kõvadusega madratsitel võib olla isegi mitut tüüpi kõvadust, mida saab reguleerida lisakatte abil. Sellised multifunktsionaalsed madratsid on tavaliselt ühelt poolt kõvad ja teiselt poolt pehmed, nii et saate neid vastavalt vajadusele pöörata. Näiteks madrats ise võib olla mõlemalt poolt pehme või kõva, kuid sellele kinnitatud kate võimaldab luua kaks või enam täiendavat pehmuse või kõvaduse taset. Näiteks on mõnel kattel viskoelastse materjali kiht, mis võib anda madratsile lisapehmust.
Seda tüüpi madrats kohandub eriti hästi iga keha ja selle vajadustega, pakkudes suurepärast mugavust puhkamise ja une ajal. Lisaks on eemaldatavad katted väga praktilised, kergesti eemaldatavad ja pestavad, et saaksid hoida madratsi värske ning mustuse- ja bakterivabana.

Üldine tooteinfo: Madrats Flamingo 120x200 cm

Kauba ID: 7421830
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,02 x 1,22 x 0,26 m, 31,48 kg
Mõõdud: 120x200 cm
Kõvadus: Erineva kõvadusega
Kaubamärk: Auraplus
Ühe inimese kaal kuni: 120 kg
Tootjamaa: Leedu
Madratsi tüüp: Multipocket vedrud
Vaade: Auraplus, multipocket vedrud madratsid
Kõrgus: 24 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Auraplus tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Flamingo 120x200 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki