Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Blue Velvet meestele: raseerimiseelne õli, 50 ml + raseerimisvaht, 100 ml + raseerimisjärgne palsam, raseerimisjärgne seerum Blue Velvet, 100 ml

Täpsustused:
Kauba ID: 9490411

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Blue Velvet meestele: raseerimiseelne õli, 50 ml + raseerimisvaht, 100 ml + raseerimisjärgne palsam, raseerimisjärgne seerum Blue Velvet, 100 ml

Kasutamine: Märgitud pakendil.

Steve's No Bull***t Shaving Box Blue Velvet meestele on kaasaegse mehe jaoks, kes väärtustab siledat raseerimist ja nahahooldust. See on mõeldud neile, kes hindavad raseerimisrituaali ja naha hooldamise tähtsust enne ja pärast raseerimist. Blue Velveti kollektsioon pakub luksuslikku ja terviklikku raseerimiskogemust koos elegantse nüansiga.

  • Luksuslik raseerimiseelne ettevalmistus: Raseerimiseelne õli on loodud habeme pehmendamiseks ja naha ettevalmistamiseks, tagades tiheda ja mugava raseerimise.
  • Rikkalik ja kreemjas raseerimisvaht: Raseerimisvaht annab paksu vahu, mis kaitseb nahka, vähendades sisselõigete ja lõikehaavade ohtu.
  • Rahustav raseerimisjärgne palsam: Pärast raseerimist on nahale lisatud rahustav palsam, mis niisutab ja leevendab nahaärritusi, jättes pehme ja sileda lõpptulemuse.
  • Elustav raseerimisjärgne seerum: Lisahoolduseks värskendab ja noorendab nahka Blue Velvet raseerimisjärgne seerum, mis hoiab niiskust kogu päeva.
  • Aerosoolivaba pakend: Teadlikult keskkonda silmas pidades on see raseerimiskomplekt ilma aerosoolita, mis vähendab selle mõju keskkonnale.
  • CE-märgisega tagatud kvaliteet: See toode vastab kõrgetele ohutus-, tervise- ja keskkonnakaitsenõuetele.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Blue Velvet meestele: raseerimiseelne õli, 50 ml + raseerimisvaht, 100 ml + raseerimisjärgne palsam, raseerimisjärgne seerum Blue Velvet, 100 ml

Kauba ID: 9490411
Kategooria: Raseerimisvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,07 x 0,21 m, 0,5 kg
Hooldusvahendi tüüp: Raseerimiseks, Raseerimisjärgsed tooted
Vaade: Steve´s, raseerimiseks raseerimisvahendid, Steve´s, raseerimisjärgsed tooted raseerimisvahendid
Maht: - ml
Kogus: 4 tk
Kaubamärk: Steve´s
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Steve`s tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Blue Velvet meestele: raseerimiseelne õli, 50 ml + raseerimisvaht, 100 ml + raseerimisjärgne palsam, raseerimisjärgne seerum Blue Velvet, 100 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki