Putukatõrjelamp 20 W

Täpsustused:
Ettenähtud: Putukapüünised
Aerosooli maht: Ei
Kauba ID: 5163712

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Putukatõrjelamp 20 W

See spetsiaalne UV-lamp võimaldab kiiresti ja ilma kemikaalideta vabaneda ebameeldivatest putukatest. Seda on lihtne riputada, kuna sellel on eemaldatav kett ja väljatõmmatavad konksud. Tänu läbimõeldud disainile saab lampi paigaldada koju, poodi, restorani või hotelli. Valgusti tööulatus on 60 m². Tänu sellele tootele jääte rahulikult magama, ilma tüütu suminata üle kõrva!
Valgusti sobib ideaalselt kasutamiseks siseruumides, näiteks köögis, lihunikus, pagariäris, restoranis, supermarketis, hotellis, kämpingus ja kõikjal, kus lendavad putukad on ebasoovitavad ...
Meelitatud putukad tapab valgusallika ees oleva võrgu elektrilaeng.

Funktsioonid:

Mõõdud: 39 x 9,2 x 27,5 cm
Võimsus: 20 W, 220-240 V 50 Hz

Putukapüünised

Soojal suveõhtul õues istudes tunned ilmselt, et su ümber lendavad putukad. Igaühel on oma kaitseviisid. Mõni loodab rahvatarkustele, teine ​​kasutab erinevaid pihusteid ja kreeme või üritab neid lihtsalt käega eemale peletada.
Neile, kes otsivad pikaajalist lahendust, pakume professionaalseid putukatõrjevahendeid. Meie valikus on lai valik LED-valgustitega putukalõkse, mis meelitavad ligi sääski või muid kahjureid ning hävitavad need koheselt. Kaasaegsed ja uuenduslikud püünised on väga vaiksed ning neid saab laadida päikesevalguse, USB-kaabli või muul viisil. Olenevalt püünise tüübist saab neid kasutada nii õues kui ka siseruumides. Leiad ka lõksud, mis näevad välja nagu tennisereketid, nii et neid on mugav kodus kasutada ja ka õuesõitudele kaasa võtta. Meil on ka mitmeid putukatõrjevahendeid, mis pöörlevad võimsalt, et hoida kärbseid, herilasi, ööliblikaid ja muid suuremaid putukaid teie lauast või muust kasutatavast ruumist eemal. Tänu nende kompaktsele suurusele saab neid paigutada ükskõik kuhu või riputada.

Üldine tooteinfo: Putukatõrjelamp 20 W

Kauba ID: 5163712
Kategooria: Putukatõrje
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,395 x 0,375 x 0,095 m, 2,02 kg
Tüüp: Lamp
Kaubamärk: Täpsustamata
Maht: -
Kaal: 2020 g
Kogus: 1 tk
Ettenähtud: Putukapüünised
Vaade: Täpsustamata, putukapüünised putukatõrje
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Putukatõrjelamp 20 W
4

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(0)
4 tähte
(2)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

50%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Иван К.
12.12.2022

Ei viitsi....eriti ei aita

Raimondas M.
09.08.2022

Täidab lubatud putukate tapmisfunktsiooni 4/5. Koid ja muud ebaselged putukad, umbes 80% lendavad valguse kätte ja surevad. Ülejäänud 20% on uimased ja roomavad ümber lambipirni kiirgava valguse või kükitavad läheduses. Miinused. Surnud sääski on väga vähe. See lamp sai ostetud ainult nende pärast. Sääskedel on valgusele raske reageerida. Lisaks annab korpuse valgusti puudutamine isegi siis, kui see on välja lülitatud, putukate jaoks mõeldud tühjenemise. See ei tohiks olla. Parem on lamp kuhugi riputada ja mitte kuhugi kaasas kanda, kui ise elektrilahendust saada ei soovi.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki