Cooler Master MFX-B4DN-14NPA-R1

Täpsustused:
Valgustus: Jah
Kauba ID: 2887858
1769
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Kuller

7. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Cooler Master MFX-B4DN-14NPA-R1

Cooler Master MFX-B4DN-14NPA-R1 on suure jõudlusega ventilaator, mis on mõeldud PC entusiastidele ja mängijatele, kes vajavad nii tõhusat jahutust kui ka esteetilist stiili. Sisseehitatud valgustus lisab igale paigaldusele isikupära. PWM-regulaator võimaldab täpset kiiruse reguleerimist, tagades optimaalse tasakaalu jahutuse ja müra vahel. See on ideaalne neile, kes soovivad suurendada oma süsteemi jõudlust, säilitades samas visuaalselt atraktiivse seadistuse.

  • Brändi usaldusväärsus: Cooler Master on tuntud oma kvaliteedi ja vastupidavuse poolest, mistõttu on see ventilaator teie arvutikomplekti kauakestev lisa.
  • Sisseehitatud valgustus: Ventilaatoril on sisseehitatud valgustus, nii et see mitte ainult ei jahuta, vaid võimaldab teil ka kohandada välimust vastavalt teie süsteemi esteetikale.
  • Täpne juhtimine: 4-poolne PWM-pistik võimaldab teil ventilaatori kiirust täpselt reguleerida, et tasakaalustada termilist tõhusust ja akustikat.
  • Muljetavaldav suurus: 140 mm läbimõõduga ventilaatoril on suurem labapind, mis suurendab õhuvoolu, mis on oluline suure jõudlusega komponentide jahutamiseks.

Üldine tooteinfo: Cooler Master MFX-B4DN-14NPA-R1

Kauba ID: 2887858
Kategooria: Arvuti ventilaatorid
Tootja kood: MFX-B4DN-14NPA-R1
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 1 m, 2 kg
Kaubamärk: Cooler master
Valgustus: Jah
Pinge (V): 12
Toitepistik: 4-pin PWM
Kaal (g): 370
Tüüp: Standartne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cooler master tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cooler Master MFX-B4DN-14NPA-R1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki