Adapter Baseus Lite Series HDMI to VGA, without audio (black)

Täpsustused:
Ühendus: HDMI
Kauba ID: 6133527
822
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Adapter Baseus Lite Series HDMI to VGA, without audio (black)

Tootja: Baseus

Tootekood: WKQX010001

Baseus Lite'i seeria pistik HDMI-VGA-adapteriga valge (WKQX010001)

Baseus Lite seeria WKQX010102 on HDMI VGA-adapterile, mis võimaldab ühendada uue sülearvuti, konsooli või meediumipleieri vanema teleri, monitori või projektoriga. Suurepärane vidin, mis võimaldab vanematel vastuvõtjatel kasutada uusimat mobiilset varustust. Sülearvutist kvaliteetse signaali saatmiseks ei pea te ostma uusimat telerimudelit.

Spetsifikatsioon:

  • Kaubamärk: Baseus
  • Materjal: ABS + PVC
  • Pistik: HDMI
  • Pistikud: VGA
  • Toetatud eraldusvõime: HDMI – 480P, 576P , 720P, 1080P; VGA: 480P, 576P, 720P, 1080P (max)
  • Maksimaalne kaadrite arv sekundis: 60Hz (max)
  • Mõõdud: 4,3 x 22,5 x 1 cm
  • Kaabli pikkus (koos pistikuga): 21 cm
  • Ühilduvus: Windows 10/8/7 / Vista / XP ja muud populaarsed operatsioonisüsteemid (Linux, Mac OS)

Vanemate vastuvõtjate päästmine

Kuigi HDMI-standard on meie seadmetesse juba lõplikult sisenenud, on paljudes kodudes endiselt VGA-pordiga vastuvõtjad. Telerit või projektorit pole mõtet vägisi välja vahetada, praegune ju ikka töötab? Küll aga oleks tore, kui saaks nende külge kinnitada veidi uuemat varustust, ilma pildikvaliteeti kaotamata. Selle probleemi lahendus on Baseus HD Converter, lisaseade, mis võimaldab teil saata signaali HDMI-pistikust VGA-pordiga seadmesse (ja ainult selles suunas).

erinevat tüüpi seadmed

Vinn toetab mitmeid erinevaid HDMI-pordiga seadmeid. Alates sülearvutitest, läbi konsoolide (näiteks PlayStation 4) kuni erinevate telerikarpideni (näiteks Xiaomi Mi Box). Teisest küljest ei pea VGA-pistik olema lihtsalt teleri osa. Toetatud on ka mainitud pordiga monitorid ja projektorid. Saate valida soovitud värvi.

Kui ekraan on liiga väike

Tänu adapterile saate ühendada teleri või projektori arvutiga ja naudi tõeliselt kinoelamust kodus filme vaadates. Lisaks sobib konverter suurepäraselt ka teie töökohale, kui kuvate ärikohtumise ajal oma esitlust suures formaadis ja kõrge eraldusvõimega. Pole tähtis, et ülemus koonerdas uuema HDMI-pistikuga projektoriga. Saate suurepäraselt hakkama ka ilma selleta.

FullHD-sisend ja -väljund

Tarvik toetab eraldusvõimet kuni 1080P, nii sisendis (HDMI) ja vidina väljund (VGA). Sõltumata sellest, kas saadate signaali konsoolist, sülearvutist või telerist, on see vaatamata vanema pistiku piirangutele alati kvaliteetne. Terav pilt virtuaalseks mängimiseks, filmide vaatamiseks või esitluste tegemiseks. Ühe lausega, igal ajal ja igal pool.

Kvaliteetne kiip

Seadme sees on kvaliteetne muundurkiip, mis teeb (täiuslikult, teil on tunnistada) kogu musta tööd. Töötleb vastuvõetud signaali kadudeta ja edastab selle edasi kujul, mida VGA-pistikuga seadmed suudavad hõlpsasti reprodutseerida. Samal ajal kulutab see vähe energiat ning kuvatav pilt on selge ja moonutusteta. Selline vaikne kangelane igal filmiseansil või esitlusel.

Stabiilsus ja vastupidavus

Adapteri korpus on valmistatud tugevast ABS-ist, mis ei ole mitte ainult ülimalt vastupidav, kuid vastupidav ka kõrgetele temperatuuridele. Saate selle hõlpsalt reisile kaasa võtta, kartmata, et see saab transpordi käigus kahjustada. Lisaks tagab korrosioonivastase tinaga kaetud jäme vasktraat stabiilse signaali ilma häirete ja tüütute katkestusteta. See asetatakse painduvast PVC-st punutisesse, nii et te ei pea muretsema ka selle vastupidavuse pärast.

Lihtsalt ühendage see vooluvõrku

Adapter ei vaja lisaprogramme ega sadu draivereid. Piisab, kui ühendage pistik vaba HDMI-porti, ühendage VGA-kaabel teiselt poolt ja ongi valmis. Saate seda kohe kasutama hakata. Adapter hakkab automaatselt signaali teisendama olenemata sülearvuti operatsioonisüsteemist. Vidin töötab nii Windowsiga (10/8/7 / Vista / XP) kui ka Mac OS-i ja Linuxiga.

Üldine tooteinfo: Adapter Baseus Lite Series HDMI to VGA, without audio (black)

Kauba ID: 6133527
Kategooria: USB adapterid ja jagajad
Tootja kood: WKQX010001
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,15 x 0,16 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Baseus
Tüüp: Adapter
Ühendus: HDMI
Vaade: Baseus, hdmi usb adapterid ja jagajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Adapter Baseus Lite Series HDMI to VGA, without audio (black)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki