Hiirematt Blizzard World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky Mousepad, XL, hiirematt

Täpsustused:
Tüüp: Hiirematt
Anduri tüüp: Ei
Kauba ID: 7497210
3939
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Blizzard World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky Mousepad, XL, hiirematt

World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky XL – padi, mis loob atmosfääri…
Esitletav mängupadi on suur mudel Premium "Speed" pinnaga, mis tagab liigutuste kiiruse, sujuvuse ja täpsuse, ning muljetavaldava värvitrükiga, millel on detailne, kuid dramaatiline illustratsioon purustatud taevast koos seda rebiva piluga, st. täiuslik vaade, mida teavad kõik Shadowlandsi fännid – see on World of Warcrafti kaheksas laiendus. Selle padja tootis FS Holding LTD Blizzardi litsentsi alusel ja selle loomiseks kasutati kvaliteetseid materjale. Tähelepanu väärivad ka lisalahendused, näiteks libisemiskindlast kummist mudeli põhi või tugevad õmblused servadel, mis mõjutavad positiivselt padja vastupidavust. See on ka kergesti puhastatav, 100 protsenti veekindel ja kergesti transporditav toode. Lugege edasi ja saate teada, miks see ikkagi teie huvi väärt on.
Suured mõõtmed, optimaalne paksus ja tugitooli külge kleepuv disain
Kui soovid omada liikumisvabadust, tasub valida piisavalt suur hiirematt. World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky XL mudeli mõõtmed on 90 x 42 cm ja optimaalne paksus 4 mm, tänu millele ei sega see mängu ega tööd ning võimaldab kergendada käsi ja randmeid, mis on eriti oluline. oluline pikkadel arvutisessioonidel. Padja sile ja stabiilne pind käib käsikäes tooli külge kleepuva disainiga. Kogu pealispinda kattev värviline trükk kujutab sakiliste servadega purustatud taevast ja kurjakuulutavaid pilvi. Samas on pilt äärmiselt detailne, mis koos erksate värvidega muudab kogu välimuse tõeliselt ainulaadseks. Shattered Sky on World of Warcraft Shadowlandsi lisandmooduli keskne osa, kuid see hiirepadja mudel meeldib ka muude mängude, eriti MMORPG-žanri austajatele. Selle funktsionaalsust hindavad kindlasti peaaegu kõik kasutajad, mitte ainult mängijad.
Stabiilne padi, mis soodustab kiirust, voolavust ja täpsust
Olgu, liigume edasi World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky XL hiiremati kasutatavuse juurde. Lisaks ilmselgele eelisele, milleks on mudeli suur suurus, tõmbab tähelepanu selles kasutatud kangas, tänu millele oli võimalik luua Premium "Speed" tüüpi pind. See garanteerib suurepärase kiiruse, sujuvuse ja ennekõike liigutuste täpsuse ja seega kõik, mis enamikes mängudes loeb, kuid on sageli kasulik ka tööl või veebis surfates. Veelgi enam, kuna padja põhi on valmistatud libisemiskindlast kummist, ei pea te muretsema, et see mudel laual või töölaual "lendab". Seda ei juhtu isegi väga dünaamiliste liigutuste tegemisel. See on lihtsalt pinnale kleepuv padi, mis annab World of Warcraft Shadowlandsi fännidele ja teistele kasutajatele stabiilsuse, mida nad nii soovivad.
Servadel õmblused ja võime tõrjuda vedelikke (igat liiki…)
Blizzardi ametlik litsents kohustab, nii et te ei pea muretsema World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky XL mängupuldi kvaliteedi pärast. See on mudel paljudeks aastateks ja mitte ainult üheks või kaheks hooajaks, nagu mõnikord madalama kvaliteediga hiiremattide puhul. Siinsed servad on tugevdatud tugevate õmblustega, et vältida materjali kahjustamist ja lahti hargnemist. See padi on ka 100% veekindel – nagu tootja ise ütleb, tõrjub see vedelikke ja teeb seda tõeliselt resoluutselt. Seda on ka lihtne puhtana hoida – mustuse korral piisab enamasti niiske lapiga üle pühkimisest. See on kõik.
Mobiilimängija sõbralik
Kui soovid kasutada World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky XL padi erinevates kohtades, siis teadke, et see ei tekita transpordil probleeme. Seda pole mitte ainult lihtne kokku rullida ja kotti panna, vaid see võtab pärast lahti voltimist kiiresti tagasi oma esialgse kuju ja on kasutusvalmis. Võttes kasutusele elementaarsed ettevaatusabinõud, ei pea te ka muretsema, et selle sagedane kokku- ja lahtirullimine kahjustab purustatud taevast kujutavat värvilist printi. See on mudel, mille puhul on kõige olulisem töötlus kvaliteet ja vastupidavus.
 
 
 

Üldine tooteinfo: Blizzard World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky Mousepad, XL, hiirematt

Kauba ID: 7497210
Kategooria: Arvutihiired
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,1 x 0,1 m, 1 kg
Kaubamärk: Blizzard Entertainment
Nupud: Nėra
Värv: Erinevad värvid
Mõõdud: - mm
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Hiirematt
Vaade: Blizzard Entertainment, hiirematt arvutihiired
Anduri tüüp: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blizzard Entertainment tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Blizzard World of Warcraft Shadowlands: Shattered Sky Mousepad, XL, hiirematt
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki