Kõlar Manta SPK5210, must

Täpsustused:
Tüüp: Kõlar
Kauba ID: 777892
11400
Lisa korvi
716 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Manta SPK5210, must

Seda peokõlarit iseloomustab 40 W (RMS) võimsusega võimendi, mis toidab kahte 6,5 ”(16,5 cm) kõlarit ja kahte tviiterit.Kasutades funktsiooni TWS (True Wireless Stereo) saate juhtmevabalt ühendada kaks SPK5210 kõlarit ning luua topeltvõimsusega, 80 W (RMS), komplekti. Üks kõlaritest edastab helisid paremast ja teine ​​vasakust kanalist. Paigutades need mõne meetri kaugusele saate täiusliku stereoefekti ilma ühtegi kaablit kasutamata.Ühendage oma nutitelefon või tahvelarvuti kaasaegse Bluetooth 5.0 juhtmevaba ühenduse kaudu või mängige mäluseadmetele salvestatud muusikat. Selleks kasutage lihtsalt USB- või microSD-pesa ja taasesitatava heli kvaliteet on veelgi parem. Kui aga soovite oma teleri helikvaliteeti parandada ja sellel pole sisseehitatud Bluetooth-moodulit, saate seda teha AUDIO IN juhtme abil.Heli tämbri parandamiseks kasutage eelnevalt määratletud digitaalse ekvalaiseri funktsiooni. Esitatud muusikat saate hõlpsalt oma eelistuste järgi kohandada.
Karaoke funktsioon pakub võimaluse sõpradega suurepäraselt aega veeta. Kasutage spetsiaalseid mikrofoni efekte, nagu kaja, helitugevuse reguleerimine, basside ja diskantide juhtimine ning viivitus. Kõlariga komplekt sisaldab traadita mikrofoni ja lisaks võite ühendada veel kaks juhtmega mikrofoni. Oma parimad esitused võite salvestada kõlariga ühendatud USB-mälupulgale.
SPK5210 valjuhääldi üks silmatorkavamaid omadusi on woofri membraanide valgustus. See muudab iga peo tõeliseks diskoks. Kui soovite aga lihtsalt muusikat kuulates lõõgastuda või filmi vaadata, saate taustvalguse lihtsalt välja lülitada.SPK5210 kõlaril on sisseehitatud laetav aku, mis võimaldab teil kuni 3 tundi vooluvõrku pääsemata lõbutseda. Kui energia saab otsa, saate kõlarit laadida kaasasoleva laadija abil.PMPO 2500W / 25W (RMS) 6.5 * 2 kõlarid + 2 tviiterTaasesitamine: MP3, WMA, WAVÜhendusvus: USB / TF / MICx2 / AUXFunktsioonid: disko valgusefektid, ekvalaiser, salvestusfunktsioon, esimese mikrofoni funktsioonGRPTundlikkus: 86dB ± 3dBToide: 110-240V, 50 / 60Hz, sisseehitatud aku, aku kestvus kuni 3hKaasas: Kaugjuhtimispult, juhtmega mikrofon, akulaadija ilma toitefunktsioonitaMõõtmed: 25x24x59,5 cm

Kõlar

Kõlar (tavaliselt nimetatakse kõlariks) on elektroakustiline muundur, mis muundab elektrilise helisignaali vastavaks heliks. Kõlarisüsteem, mida sageli nimetatakse ka lihtsalt "kõlariteks", sisaldab ühte või mitut sellist kõlari draiverit. Kõlaridraiver on töötlemata elektroakustiline komponent, mis paneb kõlari tööle. Andurina on selle ülesanne muundada energiat ühest vormist teise. Täpsemalt, see muundur teisendab teie seadmest, olgu selleks telefon või plaadimängija kassett, pärit võimendatud elektrilained õhus olevateks helirõhulaineteks, mida teie kõrvad tuvastavad.

Üldine tooteinfo: Manta SPK5210, must

Kauba ID: 777892
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: SPK5210
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,19 x 0,2 m, 3,896 kg
Kaubamärk: Manta
Toide: Aku
Heli väljundvõimsus: 40 W
Sagedusala: 65 - 18000 Hz
Kaugjuhtimise võimalus: Jah
Komplektis: Kasutusjuhend, Kaugjuhtimispult, Laadija, Mikrofon
Liidesed: Aux, TF, USB
Bluetooth: Jah
Aku kestvus: 3 h
Värv: Must värv
Toetatavad tehnoloogiad: karaoke
Niiskuskindlus: Ei
Nutiseade: Ei
Tüüp: Kõlar
Vaade: Manta, kõlar kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Manta tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Manta SPK5210, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki