Juhtmevabad kõrvaklapid Havit H2002G Black

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kauba ID: 9030911

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Havit H2002G Black

Suurendage Havitiga põneva mängu ajal keelekümbluse taset. Havit H2002G mängukõrvaklapid on varustatud suurte anduritega, mis vastutavad suurepärase helikvaliteedi eest. Nende maksimaalne kestus on kuni 30 tundi. Reguleeritav mikrofon registreerib usaldusväärselt iga teie sõna ja värviline taustvalgustus annab neile mänguhõngu.

Sukelduge mängude maailma

Nüüd kuulete hõlpsalt vastase samme ja aimate nende liigutusi! Kõrvaklapid on varustatud 50 mm draiveritega, mis pakuvad fantastilist helikvaliteeti. Nii saate nautida selget ja rikkalikult detailirohket heli. Havitiga tunnete, et olete oma lemmikmängu tegevuse keskmes!

Ülimadal latentsusaeg

Havit H2002G on ideaalne dünaamilisteks mängimiseks! Kõrvaklapid tagavad ülimadala, vaid 25 ms latentsusaja, mis tähendab heli ja pildi täiuslikku sünkroonimist. Nüüd saate oma rivaali liikumisele koheselt reageerida ja järjekordse võidu nõuda!

Hoia teistega ühendust

Planeeri taktika enne järgmist mängu ja hoiata oma meeskonna teisi liikmeid vastase rünnaku eest – nüüd ei seisa miski sinu teel! H2002G-l on mitmesuunaline mikrofon, mis võimaldab teil võrgumängude ajal teiste mängijatega vabalt suhelda. Veelgi enam, saate selle hõlpsalt paigutada just nii, nagu soovite – kõike seda tänu selle paindlikule disainile.

Disain, mis rõõmustab iga mängijat

Haviti kõrvaklapid on loodud pakkuma maksimaalset mugavust isegi tundidepikkusel mängimisel! Hingavast ja nahasõbralikust materjalist valmistatud suured pehmed kõrvaklapid istuvad hästi kõrvade ümber – ei pea muretsema ebamugavustunde või ebamugava valu pärast. Reguleeritavat peavõru saab hõlpsasti kohandada vastavalt oma vajadustele. Dünaamilise RGB taustvalgustusega kõrvaklappide kaasaegne ja stiilne disain meeldib kindlasti paljudele mänguhuvilistele.

Juhtmeta ühendus

Unustage igavesed sassis kaablid! Kõrvaklapid on juhtmevabad, et tagada vabadus, millest unistate. Ühendage need mugavalt 2,4 GHz sagedusalas valitud seadmega. Sisseehitatud 1200 mAh aku tagab kuni 30 tundi kasutusaega. Kas eelistate kasutada oma kõrvaklappe, muretsemata mängu olulisel hetkel äkilise tühjenemise pärast? Kasutage helikaablit!

Tootja
Havit

Mudel
H2002G

Värv
Must

Andurid
Φ53 mm

Takistus
64±15%Ω

Tundlikkus
113±3dB

Sagedusreaktsioon
20Hz-20kHz

Mikrofon
Ø6,0 × 2,7 mm

Mikrofoni tundlikkus
-42±3dB

Ühendus
Juhtmeta - 2,4 GHz

Vahemik
10 aastat

Aku mahutavus
1200 mAh

Tööaeg
Kuni 30h (ilma taustvalgustuseta) Kuni 20h (taustvalgustusega)

Laadimisaeg
u. 3 tundi

Laadimisliides
USB-C

Kaal
313 g

Mõõtmed
92 x 155 x 195 mm

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Üldine tooteinfo: Havit H2002G Black

Kauba ID: 9030911
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: H2002G
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,05 x 0,19 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Havit
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Must
Liidese tüüp: Juhtmeta
Sageduskaja: 20 - 20000 Hz
Tundlikkus: 113 dB
Takistus (Ω): 64 Ω
Mikrofon: Jah
Membraani läbimõõt (mm): 53 mm
Maksimaalne tööpiirkond (m): 10 m
Maksimaalne tööaeg: 20 h
Kaal: 313 g
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Havit, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Havit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Havit H2002G Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki