Juhtmevabad kõrvaklapid Juhtmevabad kõrvapealsed kõrvaklapid Sony WH-CH510, WHCH510L.CE7, sinine

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Sportimiseks
Kauba ID: 657447

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Juhtmevabad kõrvapealsed kõrvaklapid Sony WH-CH510, WHCH510L.CE7, sinine

Kerged ja mugavad Bluetooth kõrvaklapid
Aku kestvus 35 tundi
Mikrofon käed-vabad kõnede tegemiseks

Kaal 132 g
Bluetooth + (Bluetooth 5.0)
Mürasummutus -
Hi-Res Audio tugi -
NFC -
Sagedusala 20-20000 Hz
Kõlarielement 30 mm
Mikrofon +
Aku laadimisaeg 4,5 h
Aku kestvus 35 h

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Juhtmevabad kõrvapealsed kõrvaklapid Sony WH-CH510, WHCH510L.CE7, sinine

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Sportimiseks

Inimesed, kes elavad aktiivset elustiili, ei suuda ette kujutada sporditreeninguid või muid füüsilisi vabaajategevusi ilma muusikata. Avalikus ruumis või kodus treenides on oluline veenduda, et teil on head kõrvaklapid. Kui soovite treeningu ajal vabalt liikuda, soovitame juhtmevabasid kõrvaklappe. Kogege täielikku vabadust tihedalt istuvate kõrvaklappidega, millel on erineva suurusega kõrvaotsad, nii et tunnete end mugavalt isegi raske treeningu ajal. Kui otsite oma igapäevaseks treeninguks õigeid kõrvaklappe, on kõrvasisesed kõrvaklapid (nii juhtmevabad kui ka juhtmega) mugav ja kompaktne valik. Neid kasutatakse sageli ka telefonivestlusteks, kui tegelete aktiivse tegevusega. Oluline on, et sportimiseks mõeldud kõrvaklapid oleksid niiskuskindlad, sest intensiivsel treeningul higistate palju, seetõttu saavad märjaks ka spordivahendid. Kasulikuks omaduseks on ka helijuhtivad kõrvaklapid, mis ei lase end ümbritsevast mürast täielikult välja lülitada, mistõttu kuulete joostes või rattaga sõites möödasõitvaid sõidukeid, inimesi ja loomi. Treenige õigete kõrvaklappidega kohe intensiivsemalt ja vabamalt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Juhtmevabad kõrvapealsed kõrvaklapid Sony WH-CH510, WHCH510L.CE7, sinine

Kauba ID: 657447
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: WHCH510L.CE7
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Sony
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Sinine
Liidese tüüp: Bluetooth
Juhtme pikkus: - m
Mikrofon: Jah
Maksimaalne tööpiirkond (m): 10 m
Mälukaardi pesa: Ei
Kaal: 132 g
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Sony, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Sportimiseks
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (2)

Juhtmevabad kõrvapealsed kõrvaklapid Sony WH-CH510, WHCH510L.CE7, sinine
4.5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ricardas A.
21.08.2022

----------------

Juri K.
26.09.2021

Selle hinna kohta päris korralikud kõrvaklapid. Kahju, et NFC-d pole. Aga sellega harjub ära. Heli kvaliteet on üsna.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki