Laste kõrvaklapid NuddyPhones Travel, sinine

Täpsustused:
Tüüp: Laste kõrvaklapid
Eesmärk: Lastele
Kauba ID: 8990656
1199
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: NuddyPhones Travel, sinine

BuddyPhones Travel juhtmega kõrvaklapid lastele (sinine)
Kas otsite oma lapsele õigeid kõrvaklappe? Valige BuddyPhones Travel! Seade pakub 3 taasesitusrežiimi (Toddler, Kid, Travel) ning automaatse helitugevuse piiranguga kaitseb see kõige väiksemate kasutajate kuulmist kahjustuste eest. Kõrvaklapid on ka väga vastupidavad. Veelgi enam, teie laps saab neid kaunistada kaasasolevate kleebistega. Tähelepanuväärne on ka spetsiaalselt disainitud jack-pistik koos lisapordiga teise seadme ühendamiseks.

Valikus on 3 taasesitusrežiimi
Kohandage kõrvaklapid vastavalt oma lapse vanusele ja vajadustele. Buddyphones Travel pakub automaatset helitugevuse piiramist, et kaitsta kasutajate kuulmist kahjustuste eest. Maksimaalne helitugevus sõltub valitud režiimist. Väikelaste režiim (75 dB) sobib kõige väiksematele lastele, Kid režiim (85 dB) aga veidi vanematele. Reisimiseks valige reisirežiim (94 dB), mis võimaldab väikelastel mugavalt muusikat kuulata või multikaid vaadata.

Täiustatud disain
Ärge muretsege, et teie laps rikub kiiresti kõrvaklapid. BuddyPhones Travel on valmistatud vastupidavast ABS- ja PP-plastist, muutes need kahjustuste suhtes uskumatult vastupidavaks. Isegi kui teie laps hakkab neid painutama või kukutab need kogemata põrandale, ei juhtu temaga midagi! Nende lisaeelis on allergiavastased kõrvaklapid, mis ei ärrita nahka ja on katsudes väga meeldivad. Kõrvaklappe eristab ka kokkupandav disain, mis muudab nende transportimise palju lihtsamaks.

Kuulake koos muusikat ja vaadake multikaid
Ühendage ühe seadmega rohkem kõrvaklappe. Toode on varustatud spetsiaalselt disainitud jack-pistikuga, mis pakub lisaporti. See tähendab, et saate sellega ühendada täiendava paari BuddyPhone'i! Nüüd saavad teie lapsed mugavalt koos multikat vaadata või samast esitusloendist mängitavat muusikat kuulata. Enam ei pea vaidlema selle üle, kelle kord on kõrvaklapid tahvelarvutisse või sülearvutisse ühendada!

Suurepärane helikvaliteet – sisseehitatud mikrofon
Kõrvaklapid on varustatud 30-millimeetriste draiveritega, mis tähendab, et need suudavad pakkuda kõrvadele meeldivat selget heli. Neid eristab ka kaablisse integreeritud mikrofon. See võimaldab lastel vabalt näiteks telefoniga rääkida. Kõnele vastamiseks piisab, kui vajutada vastavat nuppu – see on piisavalt suur ja mugav kasutada, et lapsed saaksid sellega hõlpsasti hakkama!

Kaasas värvilised kleebised
Kas soovite julgustada oma last turvaliselt muusikat kuulama? Veenduge, et kõrvaklappide kasutamine pakuks talle veelgi rohkem rõõmu! Komplekti kuuluvad värvilised kleebised, mille abil saavad kõige pisemad kasutajad oma BuddyPhone'i kaunistada just nii, nagu soovivad. Pakendist leiate ka isetegemise kleebised, mida ise värvida. Laske oma lastel end väljendada ja arendada loovust!

Komplektis:

  • Kõrvaklapid
  • Dekoratiivsed kleebised
  • DIY kleebised


Spetsifikatsioon:

  • Bränd BuddyPhones
  • Nimi BuddyPhones reisimine
  • Mudel BP-TRAVEL-SININE
  • Värv Sinine
  • Juht 30 mm
  • Takistus 32Ω
  • Sagedusreaktsioon 20Hz - 20kHz
  • Tundlikkus 75–85–94 ±3 dB @ 1mW 1kHz
  • Kaabli pikkus 0,8 m

Lastele

Kõrvaklapid aitavad väikestel lastel kuulata muusikat või lõbutseda ekraani ees, seega on oluline õppida tundma nende unikaalseid omadusi. Vastavalt kandmisviisile jagatakse kõrvaklapid sisestatavateks või kõrvadele asetatavateks – see on laste seas kõige turvalisem variant, kuna need asetatakse kõrvadest kaugemale. Laste kõrvaklapid on äärmiselt kompaktsed ja turvalised, kuna need on varustatud heli summutava tehnoloogiaga. Pehmed kõrvaklapid on mugavad, nii et lapsed tunnevad end YouTube'i lemmikvideoid vaadates mugavamalt kui kunagi varem. Populaarsed juhtmevabad kõrvaklapid annavad lastele rohkem liikumisvabadust ja väldivad juhtmetesse takerdumist. Teie lapsed saavad valida ainulaadse disainiga kõrvaklapid - minimalistlikud, värvilised ja ainulaadsete detailidega kaunistatud. Hellita oma lapsi nüüd kvaliteetsete ja mänguliste kõrvaklappidega!

Üldine tooteinfo: NuddyPhones Travel, sinine

Kauba ID: 8990656
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: BuddyPhones
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Sinine
Liidese tüüp: 3.5 mm
Mikrofon: Jah
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Laste kõrvaklapid
Vaade: BuddyPhones, laste kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Lastele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BuddyPhones tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

NuddyPhones Travel, sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki