Kondensaatormikrofon SPC Gear AXIS

Täpsustused:
Mikrofon: Jah
Kauba ID: 5952897

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kondensaatormikrofon SPC Gear AXIS

SPC Gear AXIS on multifunktsionaalne ülitäpne muutuva suuna tehnoloogiaga mikrofon. Peamiselt metallist valmistatud AXIS on väga vastupidav ning paigaldatud paksule ja stabiilsele alusele. Sellel on salvestuse helitugevuse reguleerimise nupp, 3,5 mm minipesa kõrvaklappide jaoks, potentsiomeeter helitugevuse reguleerimiseks, puutevaigistuse nupp ja isegi reguleeritav RGB valgustus. AXIS kõige olulisem omadus on salvestussuuna reguleerimise võimalus. Valida saab nelja polaarsuse seadistuse vahel – kardioidne, kahesuunaline, stereo ja mitmesuunaline. See muudab mikrofoni sobivaks enamiku rakenduste jaoks - alatesvoogesitamisest kuni sõpradega mängude mängimiseni või isegi mitme inimesega ühes ruumis taskuhäälingusaadete salvestamiseni!

Pilkupüüdev särav DISAIN

AXIS Onyx White loodi valgest oonüksist, mis on väga võrgutav, vastupidav ja haruldane mineraal. See ainulaadne stiil ühendab valge, hõbedase ja halli tooni. Tänu muljetavaldavale esteetikale täiendab see suurepäraselt kõiki sarnase teemaga arvutiseadeid ja ühildub suurepäraselt teiste Onyx White SPC Gear toodetega.


MUUTUV SUUND

AXIS-mikrofon muudab salvestussuuna muutmise lihtsaks. Kardioidrežiim isoleerib automaatselt teie hääle ja summutab taustamüra ning toimib kõige paremini lemmikmängude ajal sõpradega ülekandmisel või nendega rääkimisel. Stereorežiim võimaldab teil luua kvaliteetseid kitarrihelisid ja vokaali, säilitades samal ajal nende loomuliku sügavuse ja avaruse. Kahesuunaline salvestamine (ees ja taga) salvestab mugavalt teie ja ees oleva inimese vahelise vestluse. Samuti on olemas mitmesuunaline režiim, mis võimaldab hõlpsalt salvestada kõiki ümbritsevaid helisid. Suuna muudetakse salvestuse helitugevuse nuppu vajutades ja valitud režiimi on alati lihtne tuvastada mikrofoni ülaosas asuva nelja LED-i järgi.


VAIGISTAMISE NUPP

AXIS-mikrofoni ülaosas on vaigistamise nupp. Nupu mugav asend võimaldab teil mängimise, töötamise või õppimise ajal mikrofoni kiiresti vaigistada, ilma et peaksite klaviatuuri otseteed venitama või programme või aknaid minimeerima. Vaigistuse aktiveerimise tunneb kergesti ära mikrofoni ülaosas oleva punase LED-i järgi.


HELITUGEVUSE REGULEERIMINE

AXIS-mikrofoni tagaküljel on võimendusnupp, mis võimaldab mugavalt reguleerida salvestuse helitugevust ka keset salvestamist. See muudab heli voogesituse või sõpradega rääkimise kvaliteedi kontrollimise palju lihtsamaks, ilma et peaksite rakendusi vähendama või lisatarkvara kasutama.


KÕRVAKLAPPIDE VÄLJUND

AXIS-mikrofoni tagaküljel on 3,5 mm minipesa kõrvaklappide jaoks. Kui ühendate kõrvaklapid mikrofoniga, saate mitte ainult kuulda, mis mängus toimub, vaid ka vaadata oma häält. See võimaldab kiiresti hinnata salvestatud heli kvaliteeti ja helitugevust, mis on eriti kasulik otseülekande või mängu mängimisel.


TAASESITUSE HELI REGULEERIMINE

3,5 mm minipistiku all olev potentsiomeeter võimaldab igal ajal mugavalt süsteemi helitugevust muuta. Vasakule ja paremale pööramine reguleerib helitugevust, nii et saate seda veelgi täpsemalt oma käeulatuses juhtida.


RGB TAUSTAVALGUS

Välimus on sama oluline kui funktsionaalsus, nii et AXIS võimaldab teil reguleerida RGB taustvalgustust, et see näeks välja täpselt selline, nagu soovite. Valikus on kuus erinevat taustvalgustuse režiimi – ühevärvilised: roheline, sinakassinine, roosa, punane, kollane ja isegi vikerkaarerežiim, mis läbib sujuvalt kõik värvid korraga. Taustvalgustuse režiimi nupp asub mikrofoni allosas ja saate taustvalgustuse täielikult välja lülitada, hoides seda 3 sekundit all.


PIKK KONSTRUKTSIOON

AXIS-mikrofon on valmistatud peamiselt metallist, seega on see väga vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Tänu oma tugevale konstruktsioonile ja kvaliteetsetele materjalidele on see tõesti loodud teenima.


ERITI STABIILNE ALUS

AXIS-mikrofon on paigaldatud uskumatult stabiilsele metallalusele. Allosas on täiendavad kummist padjad, mis ei lase mikrofonil kogemata liikuda. Statiivi on ka väga lihtne lahti keerata, nii et saate mikrofoni paigaldada reguleeritavale käepidemele või kuhu iganes soovite.


SHOCK PAIGALDUS JA POP FILTER

AXISel on integreeritud amortisaatorihoidja, mis vähendab vibratsiooni, mis mõnikord kirjutamise või laua liigutamise ajal kogemata mikrofoni kandub. Lisaks on mikrofon disainitud vahtfiltriga, mis blokeerib soovimatu müra – kiiresti liikuva õhu, hingamise korral või nn "plahvatusohtlike kaashäälikute hääldamisel". Need põhifunktsioonid annavad teile puhtamad ja moonutustevabad helisalvestused.


PLUG & PLAY

AXIS on Plug & Play – lihtsalt ühendage see kaasasoleva USB-kaabli abil arvutiga ja draiverid installitakse automaatselt, et saaksite kiiresti nautida kvaliteetset salvestatud heli! Mikrofon

Üldine tooteinfo: Kondensaatormikrofon SPC Gear AXIS

Kauba ID: 5952897
Kategooria: Mikrofonid
Tootja kood: SPG148
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Kaubamärk: SPC Gear
Värv: Must värv
Liidese tüüp: 3.5 mm jack
Mikrofon: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik SPC Gear tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kondensaatormikrofon SPC Gear AXIS
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki