MikroTik RBLtAP-2HnD&R11e-LTE&LR8

Täpsustused:
Kauba ID: 9449546

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: MikroTik RBLtAP-2HnD&R11e-LTE&LR8

4G juurdepääsupunkt koos GPS-toega

Mikrotik LtAP LTE on kompaktne ilmastikukindel 4G (LTE) traadita juurdepääsupunkt, mis sobib ideaalselt kasutamiseks linnakeskkonnas või väljaspool võrku. See on varustatud sisseehitatud traadita modemiga, mis toetab 4G (LTE) ühenduvust ja ei vaja lisaseadmeid.

LTE võrguühendusega seade

2,4 GHz 802.11b/g/n sagedus võimaldab turvalist juurdepääsu LTE-võrgule telefonist või muust traadita seadmest, mille allalaadimiskiirus on kuni 150 Mbit/s. Juhtmega seadmete jaoks saate kasutada ka Gigabit Ethernet LAN-porti. Toitevõimalused on alalisvoolu pesa, PoE-sisend. On 3 MiniSIM-pesa, mida saate kasutada automaatse ülemineku seadistamiseks mobiiltelefonioperaatorite vahel. Väga mugav, kui peate regulaarselt piiri ületama.

Vastupidav konstruktsioon

Äärmiselt vastupidav korpus koos spetsiaalse seinakinnituskomplektiga on ideaalne lahendus paljudeks rakendusteks, nt ühistranspordis, toiduautodes, olenemata valitsevatest ilmastikutingimustest. LtAP võib töötada temperatuurivahemikus -40°C kuni 70°C, ei karmi talve ega kuuma ilmaga. Reaalajas sõidukite jälgimisseade on vastupidav igasugustele ilmastikunähtustele.

Modulaarne konstruktsioon

Seade on varustatud täiendava miniPCIe-pesaga, mis pakub mitmeid laiendusvõimalusi, näiteks saate paigaldada teise LTE-modemi üleliigseks või 5 GHz liidese, et kasutada samaaegselt kahte 2,4 GHz/5 GHz AP + LTE-sagedusalasid. Teine miniPCIe-pesa on juba LTE-modemiga.

Täiendavad pordid

RS232 jadaport pakub konsooljuurdepääsu silumiseks, samuti USB-port teiste seadmete jaoks. RBLtAP-2HnD&R11e-4G sisaldab LTE-modemit, mis toetab sagedusalasid 3, 7, 20, 31, 41n, 42 ja 43.

LoRa® (Long Range) traadita võrgu tugi

Asjade internet ei ole kunagi varem olnud nii kättesaadav, nüüd saab LtAP LR8 LTE LoRa®-tehnoloogia abil koguda teavet odavatelt traadita anduritelt. LoRa®-i saab kasutada kõikjal alates arukatest kodudest kuni põllumajanduse, tarneahelate, logistika ja isegi arukate linnadeni. Jälgige parkimiskohti, jälgige kommunaalteenuseid, mõõtke keskkonnaandmeid ja nii edasi - võimalused on lõputud.

Üldine tooteinfo: MikroTik RBLtAP-2HnD&R11e-LTE&LR8

Kauba ID: 9449546
Kategooria: Ruuterid
Tootja kood: RBLTAP-2HND&R11E-LTE&LR8
Tootepakendite arv: 2 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 2 x 2 m, 1 kg
Paki suurus ja kaal (2): 1 x 2 x 2 m, 1 kg
Kaubamärk: MikroTik
Tüüp: Marsruuterid
Maksimaalne andmeedastuskiirus: 1000 Mbps
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik MikroTik tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

MikroTik RBLtAP-2HnD&R11e-LTE&LR8
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki