Garmin zūmo XT mootorratta navigatsiooniseade

Täpsustused:
Diagonaal: 5.5"
Kaardid: Euroopa
Kauba ID: 2009352
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
39800
Lisa korvi
1504 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

30. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

30. aprillist

259

Kuller

30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

30. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

30. aprillist

259

Kuller

30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Garmin zūmo XT mootorratta navigatsiooniseade

Maastikuliste mootorrattareiside navigatsiooniseade

  • Tugevat, kütuseaurude ja UV-kiirguse kindlat korpust saab kasutada kinnastega, päikese käes loetava 5,5-tollise ekraaniga
  • Püsige peakomplektiga ühenduses, võtke vastu telefonisõnumeid ja jagage GPX-marsruudi faile sõpradega. Hallake oma muusikat ja esitusloendeid nutitelefoni zūmo navigatsiooniseadme ekraanilt
  • Registreeruge rakenduses Smartphone Link * tasuta reaalajas liikluse ja ilmateenuste kasutamiseks
  • “Garmin Adventurous Routing™” funktsioon, et tuvastada käänulisi või künklikke teid, vältides samas tüütuid maanteid
  • Integreeritud WiFi mugavaks kaardi- ja tarkvaravärskenduseks ilma arvutita
  • Mootorrataste hoiatused järskude kurvide, ülesõiduteede, spidomeetrite ja muu kohta, samuti automaatsed õnnetusaruanded
  • Eelinstallitud üleeuroopalised kaardid; Kaartide loendi vaatamiseks klõpsake siin

Tootja kood: 010-02296-10

Neile, kes ei saa elada ilma mootorrataste ja seiklusteta

Navigatsiooniseade zūmo XT meeldib mootorratturitele, kellele meeldivad tõelised seiklused. Tänu „Garmin Adventurous Routing™“ funktsioonile valib seade käänulised, künklikud ja igavad teed. Ere 5,5-tolline ekraan, saab kasutada ka kindaid kandes. Samuti saate oma marsruuti sõpradega jagada.

Marsruudi jagamine sõpradega

“Garmin Adventurous Routing™” funktsioon aitab teil vältida tüütuid maanteid, zūmo® XT võimaldab teil marsruudi sätteid reguleerida ja kaljude läheduses saate valida kurvilisi, künklikke või äärmuslikke teid. Samuti saate navigeerimiseks telefonist hõlpsasti GPX-faile zūmo navigatsiooniseadmesse saata või GPX-faile oma sõpradega jagada, et saaksite sama marsruuti järgida. Kui ühendate oma zūmo nutitelefoniga, lubab rakendus Smartphone Link „LiveTrack“ funktsiooniga, mis võimaldab teie sõpradel ja lähedastel jälgida teie asukohta reaalajas.

Bluetoothi ® ühenduse eelised

Saate oma zūmo sünkroonida nutitelefoni või Bluetooth®-toega peakomplekti või kiivriga (müüakse eraldi). Hoidke telefoni turvaliselt taskus või kotis, kuid rääkige vabalt telefonis käed-vabad ja liikvel olles. Hallake oma muusikat ja esitusloendeid nutitelefoni zumo navigatsiooniseadme ekraanilt

Tasuta teenused

 Smartphone Link, on tasuta mobiilirakendus, mis ühendab teie zūmo® XT teie iPhone® või Android™ nutitelefoniga. Kui ühendate zūmo® 396LMT-S navigatsiooniseadme oma nutitelefoniga, näete seadme ekraanil liiklus- ja ilmastikuteavet.

Lihtne uuendada Wi-Fi ühendusega

Uute kaartide ja tarkvara värskendamine on WiFi-ühenduse abil ülilihtne. Kui teie seade on ühendatud koduse WiFi-võrguga, kuvatakse ekraanil automaatselt teade saadaolevast värskendusest, kui see on saadaval. Seejärel peate seadme ühendama laadimispesaga ja ootama, kuni see värskendusi WiFi kaudu saadab.

Hoiatused mootorratturitele – olge valvsad

Selleks, et autojuhid oleksid maanteel tähelepanelikumad ja ohutumad, pakub zūmo® XT kasulikke aruandeid äkiliste kurvides liikumise, kiiruse muutuste, ülesõidukohtade, loomade ületuste, koolitsoonide ja muu kohta. Lisaks tehakse teateid ka vastassuunavööndilt lahkudes või ühesuunalisel tänaval vales suunas sõites. Samuti saate teateid liikluskaamerate või fotoradarite kohta. Kui asute pikematele teekondadele, soovitab väsimushoiatus mõne aja pärast pausi ja soovitab peatusi. Suurema turvalisuse huvides on zūmo navigeerimisel integreeritud automaatne õnnetuste tuvastamise funktsioon, mis õnnetuse korral saadab telefoni valitud kontaktidele lühisõnumeid.

Kütuse lõppemisel pole stressi

zūmo® XT-ga saate ka kütusekulu kalkulaatoriga reisiarvuti, nii et hõlpsasti saab ette näha vahemaad, mille olemasoleva kütusega veel läbida saab. Kui vajate kütust, saate juhised tanklate asukohta. Käepärane kiirusepiirangu indikaator näitab, millal tempot aeglustada. Samuti on mootorratturite jaoks digitaalne kompass ja huvipunktide andmebaas, kust leiate hõlpsasti teenuseid, edasimüüjaid ja nii edasi. Teenuse ajaloo logi funktsioon aitab teil aja ja läbisõidu põhjal hooldustoimingute ajakava pidada.

Navigeerimisvahendid

zūmo® XT-ga reisimisel annab „Active Lane Guidance“ teile häälinfot ja ekraanil olevad eredad nooled aitavad teil selgelt mõista, millise sõiduraja valida järgmiseks pöördeks või ringist väljumiseks. Ühtlasi võimaldab funktsioon “Up Ahead” hõlpsasti leida huvipunkte ja lõike marsruudil, jätmata kaardivaadet navigatsiooniseadme ekraanile. „Easy Route Shaping“ võimaldab teil kaardile lisada teekonnapunkte, et saaksite sõita läbi eelistatud asukohtade või spetsiaalselt valitud teede. Lisaks aitavad heli navigeerimise käsud hoida teie tähelepanu liikvel olles. „Garmin Real Directions®™“ Zūmo® XT funktsioon muudab põhimõtteliselt seda, kuidas lähenete heli juhistele. Tänavanimede asemel ütleb ta juhiseid, mis põhinevad hõlpsasti äratuntavatel vaatamisväärsustel, hoonetel või fooridel (näiteks: „Pöörake vasakule punase hoone taga”). Zūmo toetab ka funktsiooni TracBack®, mis võimaldab teil naasta samal viisil alguspunkti.

Vastupidav, testitud teel

Mootorratturitele mõeldud vastupidav zūmo® XT annab teile palju teadmisi sõidu kohta. Sellel on integreeritud kompassiekraan koos kompassiekraaniga, kiirusepiirangute märguanded ja puutetundlik kasutajaliides, mis võimaldab teil hõlpsalt ja kiiresti teavet sisestada ka kindaid kandes. Vastupidav korpus, mis on vastupidav kütuseaurule, UV-kiirgusele, vihmale ja karmidele ilmastikutingimustele.

* Liiklus- ja ilmastikuteavet näete, kui ühendate seadme nutitelefoniga rakenduse Smartphone Link kaudu

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Garmin zūmo XT mootorratta navigatsiooniseade Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Garmin zūmo XT mootorratta navigatsiooniseade

Kauba ID: 2009352
Kategooria: GPS seadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,12 x 0,12 m, 0,8 kg
Kaubamärk: Garmin
GPS tüüp: Mootorratastele
RDS-TMC liiklusinfo: Jah
Mõõdud: 88 x 148 x 24
Kaal: 0,264 kg
Aku tüüp: Li-ion
Sisemine mälu: 32 GB
Toetab mälukaarte: MicroSD
Bluetooth peakomplekt: Jah
Wi-fi: Jah
Kirjelduse kontroll ekraanil: Jah
Diagonaal: 5.5"
Kaardid: Euroopa
Vaade: Garmin, euroopa gps seadmed
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Garmin zūmo XT mootorratta navigatsiooniseade
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki