Navigatsioonisüsteem veoautodele Dezl LGV610

Täpsustused:
Diagonaal: 6"
Kaardid: Euroopa
Kauba ID: 7782750

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Navigatsioonisüsteem veoautodele Dezl LGV610

Garmin Dezl LGV610 navigatsioonisüsteem on ideaalne kaaslane veoautojuhile teel. See on loodud raskeveokite unikaalse marsruutimise vajadusi silmas pidades ning sisaldab funktsioone, mis edendavad ohutust ja tõhusust pikkadel sõitudel. Veoautospetsiifilise navigatsiooni ja eellaaditud Euroopa kaartidega annab see väärtuslikku teavet teede kohta, mis aitab planeerida kõige tõhusamaid marsruute, mistõttu on see professionaalse juhi jaoks hädavajalik.

  • Optimeeritud veoautodele: Garmin Dezl LGV610 on kohandatud veoautotööstusele, pakkudes marsruudi planeerimist ja juhiseid, mis võtavad arvesse veoauto suurust, kaalu ja koormatüüpi, et muuta sõit ohutuks ja tõhusaks.
  • Hele ekraan: 6-tolline ekraan pakub juhtidele selgeid ja kergesti loetavaid kaarte, juhiseid ja veoautodega seotud teavet, vähendades tähelepanu hajutamist ja parandades navigatsiooni ohutust.
  • Eellaaditud Euroopa kaardid: seade sisaldab üksikasjalikke Euroopa kaarte, mis teeb sellest hindamatu abivahendi veokijuhtidele, kes sõidavad üle rahvusvaheliste piiride.
  • Kompaktne disain: 15,2 cm lai, 8,6 cm kõrge ja 1,9 cm sügav seade on hõlpsasti paigaldatav ja kasutatav iga veoauto kabiinis.
  • Ühendusfunktsioonid: Bluetooth ja Wi-Fi on lisatud, nii et saate helistada käed-vabad telefonikõnesid ja ajakohastada teavet hõlpsasti ilma arvutit kasutamata.
  • Laiendatav mälu: Micro SD-kaardi pesa võimaldab täiendavalt salvestada kaarte või kaardivärskendusi, nii et seade on alati kursis viimaste muudatustega maanteel.

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Navigatsioonisüsteem veoautodele Dezl LGV610 Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Navigatsioonisüsteem veoautodele Dezl LGV610

Kauba ID: 7782750
Kategooria: GPS seadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,13 x 0,08 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Garmin
GPS tüüp: Veoautodele
Mõõdud: 15.2 x 8.6 x 1.9 cm
Kaal: 0.177 kg
Toetab mälukaarte: Micro SD
Bluetooth peakomplekt: Jah
Wi-fi: Jah
Diagonaal: 6"
Kaardid: Euroopa
Vaade: Garmin, euroopa gps seadmed
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Navigatsioonisüsteem veoautodele Dezl LGV610
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki