Samura MO-V Kitchen Universal Long Slicer nuga 251 mm AUS 8 Jaapani terasest 59 HRC

Täpsustused:
Tüüp: Universaalsed noad
Kauba ID: 6510492

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Samura MO-V Kitchen Universal Long Slicer nuga 251 mm AUS 8 Jaapani terasest 59 HRC

Tootja: Samura

Teave Samura kohta:

SAMURA – professionaalide meeskond, kes loob ainulaadse disainiga , tipptasemel noad. Alustasime oma teekonda 2003. aastal. Koostasime oma esimesed tootesarjad Jaapani ettevõtetega MAC ja Mcusta. Jaapani filosoofia ja traditsioonid on sügaval meie DNA-s. Oleme täiesti kindlad, et Jaapani nuga lõikab paremini kui Euroopa oma. Jaapani noad jäävad kauem teravamaks ja säilitavad oma servad kauem.

Samura on alates 2010. aastast valmistanud nuge nelja riigi tootmiskohtades. Praegu toodame 18 nuga. jooned ja tohutul hulgal köögitarvikuid. Kasutame käepideme jaoks parimaid kaasaegseid materjale: Micarta, G10, stabiliseeritud puit, pehme kattega plastik, Kraton ja komposiitmaterjalid.

MO-V noad

Täiustatud ergonoomilise käepidemega ühekihilised terasnoad – ideaalne kombinatsioon Jaapani AUS-8 terasest, usaldusväärsest kvaliteedist, kaasaegsest disainist ja taskukohastest hindadest.

See nuga Tanto viilutaja, nuga, mis on mugav erineva suurusega köögiviljade lõikamiseks, liha jaoks - õhukeste viilude lõikamiseks lihtsalt ja kiiresti, saab kasutada ka konditustamiseks ja muude toodete jaoks, on igas köögis vajalik ja kohustuslik atribuut. Selline nuga peaks olema iga kodu noakollektsioonis!

G-10 klaaskiust polümeerist käepide võimaldab köögitöö täieliku kontrolli all hoida. Kasutage täielikult ära selle positiivsed omadused!

317

TEHNILINE SPETSIFIKATSIOON

Tera kõvadus

58 HRC

Tera materjal

Jaapan roostevaba teras AUS 8 

Noa tüüp

Universaalne köögi pika viilutaja nuga

Käitlemismaterjal

G10

Kihtide arv

1

Üldpikkus (mm) 

400

Noa tera pikkus (mm)

260

Noa kogulaius (mm)

32

Noa tera laius (mm)

24

Netokaal (gr)

202

Brutokaal (gr) .)

Materjalid Jaapanist. Kokkupanek Hiinas.

Pakendatud Samura originaalpakendisse.

Samura

Samura on maailmas tunnustatud Jaapani kööginugade bränd. Ettevõtte selge visioon on saavutada tänapäeval ideaalne traditsiooniline kombinatsioon Jaapani käsitööst, euroopalikust järjepidevusest ja võrratust loomingulisusest. Kööginugade loometeekond sai alguse 2003. aastal, mil turule tuli esimene tootesari, mis ühendab sajanditevanuseid traditsioone kõrgtehnoloogiaga, et teha Samura ületamatuks nugade valmistamise ja disaini vallas. See on selles äris kõige olulisem ja pole midagi paremat kui nuga, mida võite usaldada ning millega isegi algaja kokk suudaks teha suurepäraseid tulemusi.
Samura sai alguse pereettevõttest, mida juhtis tunnustatud disainer ja insener Alex Jakovlev. VÕttes täpsuse kinnisideeks, panustas Alex palju tunde selleks et kõik, mis on Samura nime saanud, tagaks klientidele võrratu kvaliteedi ja erakordse esteetika. Kuigi Samura on kasvanud suureks turuliidriks, on pereettevõtte kontseptsioon säilinud ja koguni 90% tootmisprotsessist tehakse endiselt käsitsi, et pakkuda eksklusiivseid tooteid.

Samura MO-V Kitchen Universal Long Slicer nuga 251 mm AUS 8 Jaapani terasest 59 HRC Samura

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Samura MO-V Kitchen Universal Long Slicer nuga 251 mm AUS 8 Jaapani terasest 59 HRC

Kauba ID: 6510492
Kategooria: Kööginoad ja teritajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,3 x 0,2 m, 0,32 kg
Kaubamärk: Samura
Komplektis: 1 tk
Tüüp: Universaalsed noad
Vaade: Samura, universaalsed noad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Samura tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Samura MO-V Kitchen Universal Long Slicer nuga 251 mm AUS 8 Jaapani terasest 59 HRC
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki