Võialus

Täpsustused:
Tüüp: Võitoosid
Komplektis: 1 tk
Kauba ID: 10214677

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Võialus

Riposo Võialus on kaunilt valmistatud keraamiline tükk, mis toob teie söögikogemusse elegantsi ja funktsionaalsust. See taldrik on mõeldud neile, kes hindavad peeneid lauanõusid, ja sobib ideaalselt või või väikeste hõrgutiste serveerimiseks söögi ajal. Selle ajatu disain tagab, et see sobib igasse söögikohta, mistõttu on see ideaalne valik nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka erilisteks sündmusteks.

  • Elegantne keraamiline disain: Riposo Võialus on valmistatud kvaliteetsest keraamikast, mis pakub elegantset välimust ja vastupidavat konstruktsiooni.
  • Ideaalne serveerimiseks: See taldrik on spetsiaalselt mõeldud või või väikeste maiustuste serveerimiseks, mis täiustab teie söögipresentatsiooni.
  • Mitmekülgne lisa: Selle klassikaline disain tagab, et see sobib sujuvalt kokku teiste lauanõudega, sobides ideaalselt erinevatesse söögikomplektidesse.
  • Üheosaline lihtsus: Komplekti kuulub üks tükk, mistõttu on seda lihtne integreerida olemasolevasse kollektsiooni, ilma et see koormaks teie lauakomplekti.

Üldine tooteinfo: Võialus

Kauba ID: 10214677
Kategooria: Lauanõud ja nõude komplektid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,31 x 0,13 x 0,12 m, 0,745 kg
Materjal: Keraamika
Läbimõõt: -
Nõudepesumasinas pestav: Täpsustamata
Tüüp: Võitoosid
Komplektis: 1 tk

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Võialus
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki