Padi Sleepwell Latex

Täpsustused:
Materjal: polüester, Puuvill
Mõõdud: 40x60 cm
Täiteaine: Lateks
Kauba ID: 307712
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
7759
Lisa korvi
810 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. aprillist

000

Postkontor

11. aprillist

199

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Kuller

11. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

11. aprillist

199

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Kuller

11. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Padi Sleepwell Latex

Sleepwell Latex on klassikalise kujuga padi aukudega, mis võimaldavad soojust ja õhuvoolu ühtlaselt jaotada, seega asendab see suurepäraselt traditsioonilist udupatja ning pea higistab vähem.

Padja mõõdud on 40x60 cm ning kõrgust saab valida 10 või 13 cm vahel.

Padja ainulaadne omadus on see, et see ei kaota kunagi oma vormi ega vaju magades pikali nagu sulepadi. Eemaldatav padjapüür on mõeldud sagedaseks pesemiseks, seega on see toode neile, kes hindavad mitte ainult head und, vaid ka kõrget hügieeni. Padi on klassifitseeritud pehmemaks.

Padjapüüri pesemisel on soovitav mitte kasutada automaatset kuivatusfunktsiooni ja seada tsentrifuugimiste arv võimalikult madalaks.

See padi on neile, kes hindavad mugavust ning kvaliteedi tagab tootja enam kui 70-aastane kogemus. Katte kangas vastab rahvusvahelisele Öko-Tex 100 standardile (valmistatud loodust hoides ja mitte kasutades inimesele kahjulikke aineid).

Padjatootja - Hilding Anders Baltic AS kuulub suurele madratsitootjale Euroopas, Aasias ja Venemaal - Rootsi kontsernile Hilding Anders AB, mis tegutseb 1939. aastast.

Sleepwell

Sleepwelli tootesari on toodetud meie naaberriigis Eestis alates 2004. aastast ja võitnud juba paljude klientide südamed - selle asutaja, enam kui 80-aastase kogemusega Rootsi tuntud firma Hilding Anders AB annab tunnistust selle suurepärasest kvaliteedist.
See bränd paistab silma oma mitmekülgsuse ja äärmiselt laia tootevalikuga. Pakume erineva kõvaduse ja suurusega madratseid, anatoomiliste aladega madratseid, madratsipatju, patju, diivaneid ja isegi voodeid – kõike, mida magamiseks vaja võib minna. Kui valite Sleepwelli, valite Skandinaavia kaubamärgi, mida on testinud ja hinnanud lugematu arv kliente enam kui 65 riigis üle maailma, nii et võite olla kindel, et toodete valmistamisel kasutatakse kõrgeima kvaliteediga materjale ja minimalistlikku disaini, mis sobib ideaalselt igasse koju. Sleepwelli eesmärk on võimaldada kõigil unustada unetus ning nautida iga päev mugavat und. Kaup24.ee müüb "Sleepwell" tooteid otse tootjalt, seega on kvaliteet garanteeritud.
Sleepwelli tooted on mõeldud inimestele, kes hindavad kvaliteetse une eeliseid ja mõistavad, kuidas see võib nende igapäevaelu mõjutada. Vali "Sleepwell" – vali mugavus!

Padi Sleepwell Latex Sleepwell

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

OEKO-TEX® on sõltumatu rahvusvaheline ühendus, millel on 18 akrediteeritud instituuti 85 erinevas riigis üle maailma. Nende eesmärk on kaitsta planeeti, pakkuda kvaliteetseid ja jätkusuutlikke tooteid, mis sisenevad maailmaturule. Sertifikaat "STANDARD 100 by OEKO-TEX®" on maailmas enimkasutatav kaubamärk, mis garanteerib, et iga selle märgiga tekstiiltoode on põhjalikult testitud ega sisalda üle 300 kahjuliku aine. Sertifitseerimine põhineb OEKO-TEX® teaduspõhistel kriteeriumidel ja neutraalsetel laboratoorsetel testidel väga paljudele nii reguleeritud kui ka reguleerimata ainetele, mis võivad olla tervisele ja keskkonnale kahjulikud. Kriteeriumide kataloogi ajakohastatakse vähemalt kord aastas ja seda täiendatakse uute teaduslike teadmiste või regulatiivsete nõuetega. Paljudel juhtudel on selle sertifikaadi ohupiirangud siseriiklikest ja rahvusvahelistest nõuetest rangemad. Vastavalt moodulsüsteemile testitakse iga komponenti, alustades kiust, niidist ja lõpetades toodete endaga, kuni lõpptootele omistatakse "STANDARD 100" märk. Kui tekstiiltootel on see märgis, võite olla kindel, et kõik tootmisetapid on läbitud. Kõiki tooraineid on testitud keskkonnas leiduvate kahjulike ainete suhtes, mistõttu on toode inimeste tervisele ohutu. Klientide usaldus ja tooteohutus on garanteeritud.

Padi Sleepwell Latex

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Padi Sleepwell Latex

Kauba ID: 307712
Kategooria: Padjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,15 x 0,4 m, 1,3 kg
Täiteaine kaal: 1.1 kg
Päritolumaa: Eesti
Materjal: polüester, Puuvill
Mõõdud: 40x60 cm
Täiteaine: Lateks
Vaade: Sleepwell, lateks padjad
Kaubamärk: Sleepwell
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sleepwell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (16)

Padi Sleepwell Latex
4.6

(16 ostja hinnangud)

5 tähte
(11)
4 tähte
(4)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

79%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Olesja J.
22.02.2024

Padi on eriti mugav ja hea külili magamiseks

Sergei S.
10.12.2023

Tarne viibis mitu nädalat.Meid hoiatati selle eest kohe. Padi ostetud lapsele teatud õla suurusele.Tell oli 10cm kõrge,saadeti 12cm.Pärast kirjavahetust müüjaga sai raha tagasi.Ootasime 14päeva.Meeldetuletuse peale raha laekunud

Vidmantas V.
16.03.2023

sdfghjkl;dfghjkl;'

Anna P.
12.03.2023

Tegelikult mu elu parim padi. aitäh.

Vidmantas V.
23.02.2023

Kaua ei toimetanud.

Augustė Ž.
20.01.2023

Hea mugav padi, ei pruugi meeldida neile, kellele meeldib magada suurematel ja kõrgematel patjadel, aga mugav on, kui on vaja kuhugi kaasa võtta.

Natalia D.
06.12.2022

Väga mugav padi. Ma soovitan.

GINTARAS B.
01.12.2021

Naistele meeldis. See tähendab, et padi on hea.

Anželika B.
19.11.2021

Kaup on suurepärane, kohaletoomine lubati lubatud nädalaks

Jurijus Z.
09.11.2021

Padi on kõrge ja kõva, tahaks pehmemat.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki