Elektriline hambahari Sonic SG-2011

Täpsustused:
Vooluallikas: Patareid
Režiimid: 5
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kauba ID: 8512241

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Elektriline hambahari Sonic SG-2011

SEAGO XFU SG-2011 sonic hambahari (must)

Nautige lumivalget naeratust Seago XFU SG-2011-ga. Sonic hambahari töötab kiirusel 40000 p/min ja pakub 5 režiimi. See on varustatud nutika taimeriga, mis jälgib teie eest harjamisaega. Selle toiteallika eest vastutavad 2 AAA patareid. Lisaks on komplektis 3 otsikut.

Põhjalik puhastus

Sonic hambahari tekitab vibratsiooni sagedusega 40 000 p/min, et eemaldada tõhusalt prügi. Lisaks eristuvad Duponti harjased oma suure tihedusega ja nende otstest on ümardatud, et hambad põhjalikult puhastada, kuid need ei kahjusta emaili ja igemeid.

5 töörežiimi

SEAGO XFU SG-2011 pakub 5 töörežiimi, mis vastavad kasutajate erinevatele vajadustele. Plekkidest vabanemiseks vali režiim Valge ja igapäevaseks puhastamiseks puhastusrežiimi. Poleerimisrežiim seevastu muudab teie hambad valgemaks, Massage aga teeb teie igemetele õrna massaaži. Sensitive seevastu sobib tundlikele hammastele.

Nutikas taimer

Sonic-hambahari tagab, et puhastate hambaid piisavalt kaua. See on varustatud nutika taimeriga, mis tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatava ala vahetamist ja lülitub seejärel 2 minuti pärast automaatselt välja.

Läbimõeldud disain

Hambaharja kasutamine on lihtne ja intuitiivne, nii et teil ei teki probleeme. Toitenupp muudab seadme sisse- ja väljalülitamise lihtsaks ning teine nupp võimaldab muuta hambaharja režiime. SEAGO XFU SG-2011 on ka IPX7 veekindel. Lisaks töötab see 2 AAA patareiga, mis tagavad umbes 90 päeva kasutust.

Kaasas


sonic hambahari

näpunäited x3


Spetsifikatsioon:

Tootja
Seago

Mudel
SG-2011

Värv
must

Sagedus
40000 pööret minutis

Materjal
ABS, TPE

Pinge
DC 3V

Toiteallikas
AAA patarei x2

Veekindel
IPX7

Mõõtmed
21 x 20,9 x 218 mm

Kaal
38 g

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Elektriline hambahari Sonic SG-2011

Kauba ID: 8512241
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: SG-2011-BLACK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,08 x 0,21 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Sonic, elektrilised hambaharjad
Liigutuste arv: 40000 pööret/min
Värv: Must värv
Haride hoidja: Jah
Komplektis: Omanik, Otsikud, Ümbris
Vajalikud esemed: Jah
Elementide tüüp: AAA
Vooluallikas: Patareid
Režiimid: 5
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektriline hambahari Sonic SG-2011
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki