Robottolmuimeja Roborock S8 Pro Ultra, Märgpuhastus, Automaatne tühjendamine

Täpsustused:
Tööala, m2: 300
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kauba ID: 7972840
1 20800

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
4565 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 2. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Roborock S8 Pro Ultra

Unustage puhastamine, päriselt.
Unustage puhastamine, sealhulgas robotite hooldus. Roborocki kõik-ühes dokkimissüsteemiga - RockDock™ Ultra - ja tipptasemel puhastustehnoloogiatega - DuoRoller Riser™ harja ja VibraRise® 2.0 puhastussüsteem - on S8 Pro Ultra siin, et vabastada teie aega.

Maksimaalne mugavus
Täiesti uus RockDock™ Ultra on hooldusvaba. Selle kõik-ühes-dokiga ei pea robotit pärast puhastamist puhastama, nii et saate puhastada täiesti ilma käedeta.

  • Isepestav

Loputab luuda automaatselt puhastamise ajal ja pärast puhastamist, nii et te ei pea seda tegema pärast iga kasutamist.

  • Isekuivav

Kuivatab pestud lapi ja doki põhja turvaliselt sooja õhuga, vältides hallituse teket ja ebameeldivaid lõhnu isegi niiske ilmaga.

  • Isetühjenev

Tühjendab automaatselt tolmu ja mustuse pärast iga puhastamist, võimaldades kuni 7 nädalat* ilma tolmukotti vahetamata. Kahekordsed harjad on ka isepuhastuvad.

*Tegelik tühjendamisintervall sõltub kasutamisharjumustest ja keskkonnateguritest.

  • Enesetäiendamine

Täidab roboti veepaaki puhastamise ajal, et maksimeerida enam kui 3230 ruutmeetri* (300 ruutmeetri) puhastamist.

*Siseste testide põhjal, mis viidi läbi kõval põrandal, kui S8 Pro Ultra dokis oli täis mahuti puhta veega ja kasutati vaikimisi režiimi.

  • Isepuhastuv

Vabastage oma aega tänu isepuhastuvale disainile, mis pühib doki põhja lihtsaks hoolduseks.

Topelt võimsus, topelt puhtam kodu
Saate oma kodu puhtamaks kui kunagi varem uue kahekordse harja- ja pühkimissüsteemiga, mis koosneb DuoRoller Riser™ harjast ja VibraRise® 2.0 puhastussüsteemist.

DuoRoller Riser™ hari

Täiesti uued kahekordsed kummiharjad parandavad imemist ja vähendavad juuste takerdumist, muutes käed-vabaduse puhastamise paremaks. Kõvapuidust plaatidelt ja isegi vaipadest ja vaipadest pühitakse juuksed ja mustus hõlpsasti ära.

6000 Pa äärmuslik imivõimsus
HyperForce® imavust on täiustatud 6000 Pa-ni, mis tähendab, et teie robottolmuimeja jõuab sügavamale ja korjab prahti ja tolmu kõvadelt põrandatelt ja vaipadest.

Roborock Carpet Boost+ süsteem

Vaipade puhastamine on lihtne Roborock Carpet Boost+ süsteemiga, mis eemaldab kõik, alates lemmikloomade karvadest kuni leivamurudeni.

*Võrreldes Roborock S7-ga. Tuginedes tootja sisekatsetele. Tegelikud tulemused võivad sõltuvalt kodusest keskkonnast erineda.

Puhastab lekked tõhusamalt
VibraRise® 2.0 on kahekordistanud oma vibratsioonimoodulite jõudlust, mis tähendab, et puhastusala on laienenud. Kombineerituna kiire küürimise ja pideva põrandasurve abil saab harjaga hõlpsasti puhastada kõike, alates soodast ja lõpetades kuivanud määrdumistega.

*Põhineb tootja sisekatsetustel.

Nutikas kombinatsioon, mis annab rohkem

Erinevate puhastusülesannete puhul saab harja ja luuda automaatselt üles tõsta, et saavutada maksimaalne puhastustõhusus ja triibuvaba puhastus.

Vaikne puhastus
Kas peate puhkamise ajal koristama? Teie robottolmuimeja võib vähendada puhastusmüra moppimise* abil, nii et saate vajalikku puhkust, millal iganes soovite.

*Katsetatud ainult mopirežiimil õrna küürimisintensiivsusega ja sügav + mopirežiimiga. Tuginedes tootja sisekatsetele.

Piisavalt nutikas, et vältida probleeme

Kasutades 3D struktureeritud valguse ja infrapuna pildistamise tehnoloogiat, aitab Reactive 3D Obstacle Avoidance System robotpuhastajal tuvastada ja vältida võimalikke ohte põrandal nii heledates kui ka pimedates ruumides, muutes puhastamise muretuteks.

PreciSense® LiDAR navigatsioon
PreciSense® LiDAR navigatsioonisüsteem on teie roboti tavapäraste võimete taga. See skaneerib ja koostab üksikasjalikud kaardid, et leida optimaalne marsruut teie kodu puhastamiseks, jätmata maha mustust.

Täielik kontroll ühe nupuvajutusega

• Kohandatud puhastusprogrammid: määrake robotile oma puhastusajad, mis põhinevad kohandatud puhastusgraafikutel, ja määrake puhastusprogrammid konkreetsete kohtade jaoks.
• 3D kaardistamine: võimaldab teil oma maja virtuaalselt täpselt konstrueerida, saate luua oma maja kõige üksikasjalikuma kaardi ja tagada parima võimaliku puhastuse.
• Mitmetasandiline kaardistamissüsteem: tuvastab automaatselt teie kodu erinevad tasemed. Toetatud on kuni neli korrust.

Targad pakkumised kasutamata aladele
Tuvastab automaatselt alad, mis võivad kinni jääda, ja soovitab no-Go tsoone, et vältida teie robottolmuimeja kinnijäämist väikestesse kohtadesse. Rakenduses Roborock saate joonistada ka nähtamatuid seinu, mis takistavad teatud aladel teie robottolmuimeja sisenemist.

Kogege kiiret ja tõhusat puhastamist, kuna teie robottolmuimeja suudab enne esimest puhastustoimingut luua kaardi kuni 6 korda kiiremini* ja puhastada igapäevase ala vajaduse korral 30% kiiremini.

*Võrreldes režiimiga Clean & Mapping. Tegelikud tulemused võivad sõltuvalt kodusest keskkonnast erineda.

Toetatakse kiiret ja tipptasemevälist laadimist
Jätkab puhastamist kiiresti, laadides 30% kiiremini* kui varem. Energia säästmiseks ja elektritarbimise tippkuludelt säästmiseks saate valida laadimisajad väljaspool tipptundi.

*Võrreldes Roborock S7-ga. Tuginedes tootja sisekatsetele.

Roborock on Xiaomi ettevõte, mis pakub uuendusi ja kvaliteetset tehnoloogiat. See on spetsialiseerunud automaatsete tolmuimejate ja muude puhastusseadmete loomisele, arendamisele ja tootmisele. Ettevõte asutati 2014. aastal Pekingis ning see sai tuule väga kiiresti tiibadesse . Roborock sai Xiaomilt investeeringu liitus viimasega 2014. aasta septembris. 2016. aasta septembris lansseeriti esimene toode - Mi Home Automatic Tolmuimeja, millest sai aasta hiljem Hiinas enimmüüdud robot-tolmuimeja, sellest peale on Roborock tutvustanud mitmeid tolmuimejate mudeleid, mis muutuvad iga kord järjest keerukamaks ja mitmekülgsemaks, säilitades samal ajal kontrollitud ja atraktiivse hinna.
Roborock on uhke, et suudab täita oma klientide nõudmisi kvaliteetsete ja uuenduslike toodete järele, mida nad soovivad. Ettevõtte visioon on toota tõeliselt funktsionaalseid ja vastupidavaid tooteid, et kõik saaksid kõrgtehnoloogiast kasu ja nautida lihtsamat elu.

Roborock S8 Pro Ultra

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Roborock S8 Pro Ultra

Kauba ID: 7972840
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootja kood: R100033
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,52 x 0,45 m, 18 kg
Kaubamärk: Roborock
Funktsioonid: Ääre tuvastus, Dokkimisjaam, Märgpuhastus, Mitmetasandiline kaardistamissüsteem, Nutiseade, Pesufunktsioon, Ruumi kaardistamine, Tolmukonteineri tühjendamine
Imemisvõimsus: 6000 Pa
Värv: Must
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.350 l
Märgpuhastus: Jah
Veemahuti maht: 200 ml
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Automaatne tühjendamine
Laadimisaeg: 6 h
Aku tööaeg: 180 min
Nutiseade: Jah
Tööala, m2: 300
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Roborock tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Roborock S8 Pro Ultra
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki