Robottolmuimeja Dreame L10s Ultra smart, Märgpuhastus, Automaatne tühjendamine

Täpsustused:
Tööala, m2: 200
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kauba ID: 6853417
80500

SJH hind

99900
-19%
Lisa korvi
3042 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 27. aprillist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 29. aprillist

199

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Dreame L10s Ultra smart

Dreame L10s Ultra puhastusrobot
Koristusrobot "Dreame L10s Ultra" imeb tolmuimejaga ja peseb teie eest teie kodu põrandad. Toode on täisautomaatne – kaasas olev laadimisjaam mitte ainult ei lae seda, vaid tühjendab ka tolmumahutit, täidab vee- ja pesuainepaagi, peseb ja kuivatab mopi taldasid. Sa ei pea enam millegi pärast muretsema – jäta kõik masina hooleks ja tee midagi toredat! Tänu 5300Pa imemisvõimsusele tuleb robot mustusega suurepäraselt toime ning 5200 mAh aku tagab pika tööaja. L10s Ultra robot oskab automaatselt planeerida ka koristusmarsruute ning tänu RGB-kaamerale ja tehisintellektiga navigeerimisele leiab ta hõlpsalt sinu kodus ringi. Selle haldamist hõlbustab spetsiaalne rakendus.

Tühjendab jäätmemahuti automaatselt

Ärge raisake aega roboti tolmumahuti tühjendamiseks. Selle eest hoolitseb lisatud peatus! Tänu täiustatud "DualBoost 2.0" süsteemile pumpab seade kiiresti ja tõhusalt jäätmeid ilma suurt müra tekitamata. Lisaks peavad jaamaga sobivad 3-liitrised prügikotid vastu kuni 60 päeva kasutust. Selle aja möödudes visake vana lihtsalt välja ja pange uus. Enam ei pea tolmuimeja paaki käsitsi tühjendama!

Puhastamine

Samuti ei pea te käsi määrima ja roboti pühkimispatju puhastama. Kaasasolev alus hoolitseb ka selle eest! Sellele naasmisel pestakse L10s pühkimispatju puhta veega ja kuivatatakse kuuma õhuga. See hoiab ära ebameeldiva lõhna ja bakterite kasvu. Kuivatamine võtab vaid umbes kaks tundi. On oluline, et jaam oleks varustatud 2 mahutiga - puhta ja määrdunud vee jaoks. Seega ei pea te muretsema, et mustus teie harjale tagasi satub! Lisaks tõstab robot jaama naastes padjad üles, tagades, et mustus ei satuks tagasi värskelt puhastatud põrandale.

Nutikas puhastus

Robot L10s Ultra leiab hõlpsasti tee teie kodus. See kasutab RGB-kaamerat ja tehisintellekti navigatsiooni, et täpselt skaneerida ruume, luua ruumikaarte ja planeerida koristusmarsruute – ilma põranda osi kordamata või puudumata. Samuti märgistab see automaatselt ruumid ja valib nende jaoks optimaalsed puhastusmeetodid. Sa ei pea selle pärast enam muretsema! Lisaks tuvastab robot nutikalt takistused ja väldib neid. Ärge muretsege selle pärast, et see satub vastu mööblit või satub kaablitesse. Pole vaja tema taga kõndida ja veenduda, et ta pole kuhugi komistanud!

Sinu liitlane võitluses mustuse vastu

Jäta mustusega hüvasti. Robot "L10s Ultra" eristub muljetavaldava imemisvõimsusega - kuni 5300 Pa. Tänu sellele tuleb see kergesti toime tolmu, juuste ja puruga. Isegi kõige kangekaelne mustus ei pea sellele vastu! Seadmel on ka spetsiaalselt disainitud hari, mis eemaldab tõhusalt ka kõige väiksema mustuse. See töötab suurepäraselt nii kõvadel põrandatel kui ka vaipadel. See ei lähe teie juustesse sassi – teil pole probleeme nende puhastamisega!

Töötleb plekke

"L10s Ultra" abil saate põrandat mitte ainult tolmuimejaga imeda, vaid ka puhastada. Robotil on 2 pühkimispatja, mis pöörlevad kiirusega kuni 180 p/min ja vajutavad optimaalselt puhastatavat pinda. Tänu sellele eemaldab see probleemideta ka kõige tõrksamad plekid! Selle veepaagi maht on 80 ml. Kuid te ei pea selle täitmisega vaeva nägema. Kui vesi ja pesuaine hakkab otsa saama, täidab robot selle automaatselt uuesti! See naaseb lihtsalt jaama, mis on varustatud 2,5-liitrise paagiga, millest piisab umbes 200 m2 põranda põhjalikuks puhastamiseks. Pange tähele: kasutada tuleks ainult puhastuslahust "Dreame" (kuulub komplekti).

Puhastab optimaalselt vaiba

Kas teie kodus on erinevat tüüpi pindu? Robot "L10s Ultra" sobib ka sulle! Saate selle seadistada nii, et põranda puhastamisel ei tekiks vaipu. See tagab, et neile ei satuks vett. Lisaks võib see tolmuimemise ajal mopipatju automaatselt tõsta, mis aitab vältida ka vaipade märjaks saamist. Kuid see ei lõpe sellega! Robot tunneb vaibad arukalt ära ja suurendab nende imemisvõimsust, et veelgi tõhusamalt eemaldada nende kiududesse peidetud puru ja tolm.

 

Rakenduse lisafunktsioonid

Nautige veelgi suuremat kontrolli oma roboti üle. Muuhulgas saab spetsiaalses äpis mugavalt reguleerida seadme parameetreid ja hallata selle loodud ruumikaarte. Samuti saate koostada üksikasjalikud töögraafikud. Kas te ei soovi, et robot siseneks teie kodu teatud osasse, näiteks lastetuppa? Looge lihtsalt virtuaalne sein või keelutsoon! Vaata, mis sind veel ees ootab.
Rohkem juhtimisvõimalusi

Kas lebate mugaval diivanil, ilma nutitelefonita käepärast ja soovite, et teie korterit koristaks robot? Pole vaja tõusta ja oma telefoni otsida! L10s Ultra ühildub Google Assistanti, Siri ja Amazon Alexa nutiassistentidega. See tähendab, et saate seda oma häälega juhtida! Andke talle lihtsalt õige käsk ja vaadake, kuidas see tööle hakkab. Kogege, kui mugav see on! Samuti on olemas videojuhtimisfunktsioon, mis võimaldab muuhulgas näha roboti kaamera pilti, seda kaugjuhtida ja isegi salvestada lühikest klippi.

Kaasas:

Puhastusrobot
Jaam
Külghari
Pühkimispadjad x2 (paigaldatud robotile)
Klaasipuhasti padjahoidjad x2
Voolujuhe
Puhastusharjad
Prügikott (varu)
Puhastuslahus
Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon:

Bränd
Dreame
Pealkiri
DreameBot L10s Ultra
Mudel
L10s Ultra
Imemisvõimsus
Kuni 5300Pa
Minimaalne helitase
59 dB(A)
Aku mahutavus
5200 mAh
Laadimisaeg
Umbes kell 6
Tööaeg
Umbes 210 min (tolmuimeja vaikses režiimis) / ca 160 min (imemine ja pühkimine vaikses režiimis)
Nimipinge
14,4 V
Hinnatud jõud
75W
Navigeerimine
LDS
Kaabitsa tõstmine
Jah, kuni 7 mm kõrge
Takistuste ületamine
Kuni 2 cm
Tolmumahuti maht
350 ml
Veepaagi maht
80 ml
Veepaagi automaatne täitmine
Jah
Puhastuslahuse automaatne täiendamine
Jah
Mõõtmed
350x350x97 mm
Kaal
3,7 kg
Jaama mõõtmed
423x340x568 mm
Jaama kaal
8,9 kg
Jäätmekottide mahutavus
3 liitrit
Jaama puhta vee paagi maht
2,5 l
Jaama musta vee paagi maht
2.4

Avasta enneolematud võimalused" on Dreame kaubamärgi moto.
2015. aastal asutatud Dreame Technology on uuenduslik ettevõte, millel on selge visioon kogu maailma tarbijate elukvaliteedi parandamiseks. Ettevõte keskendub astrodünaamilist tehnoloogiat kasutavatele tipptasemel puhastusseadmetele. 2017. aasta lõpus liitus Dreame Xiaomi ökoloogilise projektiga kui liikumapanev jõud ja juhtiv ettevõte nutikate kodumasinate valdkonnas.
Dreame uuenduslikud tooted töötatavad välja mitmesugused maailmatasemel ülikoolide insenerid, kes on lennundusdünaamika juhtivad eksperdid. Ettevõte korraldab iganädalasi teadus- ja tehnoloogiaüritusi, et arutada tootearenduse ja tarbijate vajaduste üle.
Samuti viiakse läbi erinevaid uuringuid, analüüsitakse klientide igapäevaseid vajadusi ning täiustatakse ja laiendatakse tootevalikut, et muuta koristamise protsess tarbija jaoks lihtsamaks ja veelgi meeldivamaks.
Täna pakub Dreame tipptasemel seadmeid nagu robot-tolmuimejaid, varstolmuimejaid ja erinevad tarvikuid, mis suudavad puhastada ka kõige keerukamad pinnad ilma liigse lärmi (tänu spetsiaalsele müratõrjesüsteemile) ja lisamuredeta.

Dreame L10s Ultra smart

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Dreame L10s Ultra smart

Kauba ID: 6853417
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootja kood: RLS6LADC
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,65 x 0,5 x 0,42 m, 18,6 kg
Kaubamärk: Dreame
Funktsioonid: Ääre tuvastus, Dokkimisjaam, Märgpuhastus, Mitmetasandiline kaardistamissüsteem, Nutiseade, Pesufunktsioon, Ruumi kaardistamine, Tolmukonteineri tühjendamine
Värv: Valge
Kõrgus: 9.7 cm
Laius: 35 cm
Sügavus: 35 cm
Kaal: 3.7 kg
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.35 l
Märgpuhastus: Jah
Veemahuti maht: 80 ml
Müratase: 59 dB
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Automaatne tühjendamine
Aku tüüp: Laetav aku
Maksimaalne läve kõrgus: 2 cm
Laadimisaeg: 6 h
Aku tööaeg: 210 min
Nutiseade: Ei
Tööala, m2: 200
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dreame tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (6)

Dreame L10s Ultra smart
5

(6 ostja hinnangud)

5 tähte
(6)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Marina K.
23.04.2024

Tolmuimeja töötab väga hästi ja puhastab kõik hästi.

Līga S.
09.04.2024

Hea robottolmuimeja

Vitali V.
07.11.2023

Suurepärane robot, lihtne ühendada, suurepärane tolmuimeja ja põrandapesu.

Benas D.
29.10.2023

Saab hakkama raskete ülesannetega. Kindlasti oma raha väärt.

Natalja T.
09.09.2023

Robottolmuimeja on väga hea, teeb oma tööd suurepäraselt. mul on hea meel. Aitäh 220 kiire kohaletoimetamise eest

Normunds B.
01.09.2023

Seekord läks kõik ideaalselt

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki