Varstolmuimeja Karcher BR 30/4 C Ep Adv 1.783-213.0

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 4 l
Kauba ID: 3967073
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
1 58700

SJH hind

1 92400
Lisa korvi
5997 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Karcher BR 30/4 C Ep Adv 1.783-213.0

Kärcheri uut põrandapesu- ja -kuivatusseadet BR 30/4 C Advanced on mugav kasutada avalike ruumide põrandate puhastamiseks. Seda seadet on sama lihtne kasutada kui vertikaalset vaakumpumpa. BR 30/4 Adv puhastab ja kuivatab põrandad põhjalikult ühe käiguga ning seda saab kasutada ka sügavpuhastuseks. BR 30/4 C Adv kasutamine on operaatoritele ja avalikkusele kiirem, lihtsam, hügieenilisem ja turvalisem kui kiudmopiga puhastamine, kuna see jätab põranda puhtaks, ohutuks ja kasutusvalmis. BR 30/4 C Adv on loodud kasutajate jaoks ohutuks ja hügieeniliseks. Neljaliitrised puhta ja määrdunud vee mahutid on puhastamise ja uuesti täitmise hõlbustamiseks täielikult eemaldatavad, silindrilised harjad ja kummikattega klaasipuhastid on aga eemaldatavad ja vahetatavad ilma tööriistadeta. Seadme väga madal puhastuspea kõrgus (ainult 7 cm) teeb mööbli alt puhastamise lihtsaks ning imemisfunktsiooni saab välja lülitada, et lülitada sisse küürimine ja kasutada pesuvahendit sügavpuhastuseks. Kumera vooliku ja mikrokiust silindriliste taldadega.

OMADUSED JA EELISED

Plovimo įrenginys BR 30/4 C Ep Adv: Didelės galios sukimosi greičio volelis.

Suure võimsusega pöörlemiskiirusega rull.

Kümme korda suurem kontaktrõhk kui käsitsi puhastamine. Tänu rullile puhastatakse ebatasased pinnad ja vuugid. Pöörlev rull tagab mugava puhastamise.

Plovimo įrenginys BR 30/4 C Ep Adv: Momentinis valomo paviršiaus sausinimas.

Puhastatud pinna kohene kuivamine.

Tänu pehmele ja painduvale imilindile eemaldatakse liigne niiskus. Intensiivse puhastusprotsessi läbiviimiseks on võimalik imemisfunktsioon jalgpedaali abil välja lülitada.

Plovimo įrenginys BR 30/4 C Ep Adv: Nuimami rezervuarai.

Eemaldatavad mahutid.

SPETSIFIKATSIOONID

Tehnilised andmed

Ajami tüüp Toide elektrivõrgust
Veojõuajam Pöörlevate harjade eelis
Harja töölaius (mm) 300
Töötav imemislaius (mm) 300
Mahutavus puhta/määrdunud vee jaoks(l) 4 / 4
Teoreetiline ala tootlikkus (m²/h) 200
Praktiline ala sooritus (m²/h) 130
Harja pöörlemiskiirus (rpm) 1450
Pintsli surve (g/cm²) 100
Veetarbimine (l/min) 0,3
Helitase (dB(A)) max. 72
Pinge(V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Mõõtmed(I x P x A) (mm) 495 x 340 x 1145

Varustus

  • Silindriline pintsel

  • 2-paagi süsteem

  • Toide elektrivõrgust

  • Transpordirattad

  • Kaks imikiirt, sirged

  • Manuaalne tolmuimeja

Tolmuimejad-harjad on kodumasinad, millega saab korraga pühkida, tolmuimejaga puhastada ja pesta põrandat. See on multifunktsionaalne lahendus, mis mitte ainult ei paranda töötlemise tulemusi täiusliku puhtuse saavutamiseks, vaid kiirendab ka puhastusprotsessi ennast. Põrandalt imemine või pühkimine, pesemine ja kuivatamine säästab teie aega mitte ainult mitme töö korraga tegemisel, vaid ka pestud põranda kuivamist ootamata, nii saate oma vaba aega paremini sisustada. Kui teie korteris või majas on kõva põrand, võiksite kaaluda puhastustolmuimeja ostmist. Seda tüüpi tolmuimeja asendab traditsioonilist tolmuimejat, kuna see suudab eemaldada isegi väikese koguse mustust või plekke. Märg põrandapuhastusvahend on õige valik neile, kelle kodus on vähe vaipasid ja kes soovivad põrandat ideaalses korras hoida. Neid märgpuhastusvahendeid on lihtne kasutada, need võtavad vähe ruumi ja on alati käepärast. Mitmekülgsed abilised avaldavad muljet oma tõhususega ja muudavad selle vältimatu majapidamistöö tegemise lihtsaks, muretsemata põranda puhastamise muude etappide pärast. Multifunktsionaalne ja mugav seade sobib neile, kes armastavad kiirust, kvaliteeti ja vastupidavust.

Juhtmega tolmuimeja

Otsite kaasaegset, funktsionaalset ja äärmiselt kasutajasõbralikku tolmuimejat? Siis olete jõudnud õigesse kohta, sest meie valik pakub laias valikus tolmuimejaid, mis vastavad ka kõige nõudlikumate kasutajate vajadustele. Üks populaarsemaid tolmuimejatüüpe on juhtmega tolmuimeja. Uue põlvkonna tolmuimejad aitavad hoida teie kodu, auto või muud ruumid puhtana. Nad pääsevad hõlpsasti läbi kõige kitsamate pragude, jõuavad kõige kõrgemal rippuvatesse ämblikuvõrkudesse ja aitavad teil toime tulla ka kõige tihedamate vaipadega. Meie valikus on tolmuimejad tuntuimatelt kaubamärkidelt, nagu Xiomi, Karcher, Hoover ja teised, mis mitte ainult ei eemalda tolmu ja mustust koheselt, vaid pakuvad ka mitmekülgseid puhastusmeetodeid. Sõltuvalt mudelist puhastab ja peseb see näiteks ka põrandaid veega, küürib ära kangekaelseid plekke, omab isepuhastusfunktsiooni ja palju muud.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Karcher BR 30/4 C Ep Adv 1.783-213.0

Kauba ID: 3967073
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: 1.783-213.0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,964 x 0,391 x 0,338 m, 16,3 kg
Kaubamärk: Karcher
Tüüp: Juhtmega tolmuimeja
Toide: võrk
Värv: Hall
Kaal: - kg
Niiske puhastus: Jah
Aku pinge: 240 V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Ei
Pesemise funktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 4 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Karcher BR 30/4 C Ep Adv 1.783-213.0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki