Varstolmuimeja Dreame U20

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 60 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.5 l
Kauba ID: 8484681
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
18900
Lisa korvi
714 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Dreame U20

Dreame U20

U20 on kerge ja hõlpsasti kasutatav tolmuimeja. See annab muljetavaldava imemisvõimsuse 20 000 Pa ja filtreerib tõhusalt mustuse. Seade võib töötada kuni 60 minutit, mis on piisav aeg kogu korteri põhjalikuks puhastamiseks. Mitmed funktsioonid muudavad raskesti ligipääsetavate nurkadeni jõudmise lihtsaks ning eemaldavad kergesti tõrksatest karvadest ja lemmikloomade kõõma. Tolmuimeja kaal on 4,4 kg, seega on selle liigutamine või kõrgemate kohtadelt tolmu imemine imelihtne. Dreame U20 abil on igapäevane majapidamistegevus nauding!

Uskumatu mootori võimsus

Dreame U20 on varustatud tipptasemel harjadeta mootoriga, mille kiirus on 100 000 p/min. See tagab pideva imemisvõimsuse kuni 20 000 Pa. Praktikas tähendab see, et tolmuimeja eemaldab mustuse usaldusväärselt ning tuleb hästi toime karvade ja tolmuga. Ja vaatamata sellele suurele võimsusele ei häiri U20 teie rahu ja vaikust, kuna teeb üllatavalt vähe müra.

Tänu U20 harjale, mis pakub puhastamisel usaldusväärset tuge, ei jää enam ükski karv ega puru vedelema. Selle LED-valgusti tagab laia (138°) valgustusnurga, mis võimaldab tuvastada mustuse ka kõige pimedamates nurkades. Nüüd särab teie kodu põrand puhtalt!

Pikaajaline vabadus

Võimas 2500 mAh aku vastutab juhtmevaba töö eest. Tänu sellele saate puhastada kuni 60 minutit, nautides katkematut imemisvõimsust. Sellest ajast piisab, et ka suures majas põrand vabalt tolmuimejaga ära imeda. Soovi korral saate seda aega kahekordistada, vaid võtke hetk aku vahetamiseks ja kasutage lisa-akut (müüakse eraldi). Unustage sassis juhtmed ja vajadus muuta toiteallika asukohta. Dreame'iga on teil täielik vabadus!

Puhtus ilma kompromissideta

Võite unustada tüütud sekundaarsed saasteained oma õhust. 5-kihiline filtreerimissüsteem tagab puhastamise ajal võrratu efektiivsuse. Tolm ja peenosakesed filtreeritakse 99,9% ajast õhust välja ja sisenevad mustuse mahutisse, mille saad tühjendada klõpsuga. Dreame U20 tagab, et teie töö ei lähe kunagi raisku!

Harjased spetsiaalseteks ülesanneteks

Kui teiega koos elab armastatud lemmikloom, siis teate, kui raske on diivanilt või vaibalt karvu eemaldada. Teie elu lihtsamaks muutmiseks oleme lisanud spetsiaalse elektrilise miniharja, mis sobib suurepäraselt seda tüüpi mustuse puhastamiseks! Ärge raisake oma väärtuslikku aega ja eemaldage karvad kiiresti Dreame'iga!

Vapustavalt lihtne puhastada

Dreame U20 tolmuimeja suur eelis on selle kokkupandav disain. Eemaldatav tolmumahuti, filtriosad või universaalne harjapea – saate mistahes nurka või tekstiili lihtsalt puhastada. Üksikuid komponente saate hõlpsasti pesta voolava vee all, nii püsib tolmuimeja ideaalses seisukorras kauem.

Kaasas praktilised tarvikud

Dreame U20 abil tood korra oma kodu igasse nurka. Komplektis on lai valik multifunktsionaalseid tööriistu, mis võimaldavad teil põhjalikult tolmu imeda liistude äärest või kleepuvatelt pindadelt, isegi klaviatuuridelt. Elektrilise miniharja abil saad muuta U20 käsitolmuimejaks ning seinahoidja abil saad seda mugavalt hoiustada koos kõigi tarvikutega.

Avasta enneolematud võimalused" on Dreame kaubamärgi moto.
2015. aastal asutatud Dreame Technology on uuenduslik ettevõte, millel on selge visioon kogu maailma tarbijate elukvaliteedi parandamiseks. Ettevõte keskendub astrodünaamilist tehnoloogiat kasutavatele tipptasemel puhastusseadmetele. 2017. aasta lõpus liitus Dreame Xiaomi ökoloogilise projektiga kui liikumapanev jõud ja juhtiv ettevõte nutikate kodumasinate valdkonnas.
Dreame uuenduslikud tooted töötatavad välja mitmesugused maailmatasemel ülikoolide insenerid, kes on lennundusdünaamika juhtivad eksperdid. Ettevõte korraldab iganädalasi teadus- ja tehnoloogiaüritusi, et arutada tootearenduse ja tarbijate vajaduste üle.
Samuti viiakse läbi erinevaid uuringuid, analüüsitakse klientide igapäevaseid vajadusi ning täiustatakse ja laiendatakse tootevalikut, et muuta koristamise protsess tarbija jaoks lihtsamaks ja veelgi meeldivamaks.
Täna pakub Dreame tipptasemel seadmeid nagu robot-tolmuimejaid, varstolmuimejaid ja erinevad tarvikuid, mis suudavad puhastada ka kõige keerukamad pinnad ilma liigse lärmi (tänu spetsiaalsele müratõrjesüsteemile) ja lisamuredeta.

Dreame U20

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Dreame U20

Kauba ID: 8484681
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: VPV11A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,7 x 0,34 m, 5,1 kg
Kaubamärk: Dreame
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Värv: Kuldne, Valge
Kaal: 4.4 kg
Niiske puhastus: Ei
Aku pinge: Nenurodyta V
Aku mahutavus: 2500 mAh
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 60 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.5 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dreame tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dreame U20
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki