Varstolmuimeja Vileda JetClean PET

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Jah
Tööaeg: Nenurodyta min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti, Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.4 l
Kauba ID: 9729647
24300
Lisa korvi
918 / kuus
Sinu linn

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Vileda JetClean PET

Musta vee paagi maht: 0,4 l
Värske veepaagi maht: 0,64 l
Juhtme pikkus: 7m
Tolmumahuti tüüp: Ilma kotita
Toote värvus: must
Toiteallikas: AC
Võimsus: 400W
Laius: 260 mm
Kõrgus: 1240 mm
Sügavus: 270 mm
Pöörlemiskiirus (maks.): 3000 p./min
Puhastusviis: kuiv ja märg
Pakendi sisu: Mikrofiiberrull, kasutusjuhend, alus, Hoover

Tolmukonteineri maht: 0,4 l
Tööraadius: 8m
Müratase: 78 dB
Aku pinge: Ei kohaldata
Peamine teave

Tolmuimeja tüüp: Ilma kotita
Tüüp: juhtmega
Eemaldatav käsitolmuimeja: Ei
Must värv
Mudel: JetClean Pet
Juhtmevaba töö

Laadimisaeg: Ei kohaldata
Tööaeg: Ei kohaldata
füüsiline

Laius: 26 cm
Kõrgus: 124 cm
Kaal: 4,7 kg
Sügavus: 27 cm
Funktsioonid

Töörežiim: pesemine
Reguleeritav võimsus: Ei
JetClean – seade põranda tolmuimemiseks ja märgpuhastuseks ühe tsükliga.

Uue Vileda JetClean seadmega saate põranda põhjalikult puhastada. See mugav elektriline tolmuimeja kogub tolmu ja prahi, teeb põranda märjaks ja kuivatab selle ühe korraga.

Lisage vesi ja lülitage sisse.

Puhastage veega. Soovi korral võite puhastamiseks lisada väikese tilga pesuainet.

Imege tolmu ja peske.

Aktiveerige märgpuhastusrežiim. Libistage ettepoole, et imeda ja samal ajal mopp märjaks teha.

Kuivatage põrand.

Vedelike imemiseks lükake tagasi ja eemaldage ülejäänud vesi, et põrand oleks puhas ja kuiv.

„Kolm-ühes“ puhastus ühe tsükliga säästab aega.

Uus „Vileda“ pesumasina tolmuimeja imeb, peseb ja kuivatab põrandat vaid ühe sammuga, säästes teie aega ja vaeva. Lihtsalt lükake tolmuimejat ettepoole, et samal ajal tolmu imeda ja põrand märjaks mopida. Kui seade liigub tagurpidi, neelab märg vaakumtsükkel kogu ülejäänud niiskuse, hoides põranda kuivana.

Tõhusalt puhastab.

Eemaldab igasuguse mustuse – osakesed, tolmu ja märjad laigud. JetClean seadet saab kasutada erinevat tüüpi kõvadel põrandatel, nagu puit, laminaat või plaadid. Spetsiaalne rull märgpuhastuseks, pöörleb 3000 p/min. eemaldab isegi rasvase mustuse ja tõrksamad plekid, tagades suurepärased puhastustulemused.

Eemaldab enam kui 99% bakteritest.

Eemaldab üle 99% bakteritest ainult veega – hoiab teie kodu puhtana. Vileda JetClean puhastusrull on valmistatud mikrokiust, mis koosneb miljonitest peentest kiududest. Mikrokiud koguvad puhastamise käigus mustuse täielikult. Samuti eemaldab see enam kui 99% bakteritest.

Kahe paagi süsteem

JetClean tolmuimejal on kaks eraldi veepaaki, millest üks on puhta vee jaoks, millest vedelik kantakse põrandale märgpuhastuse käigus, ja teine ​​märja tolmuimemissüsteemiga põrandalt kogutava musta vee jaoks. Tänu sellele lahendusele pestakse põrand alati puhta veega ning seade kasutab kuni viis korda vähem vett kui tavaline hari ja ämber.

Lihtne ja mugav isepuhastuv süsteem.

Vileda tolmuimejal on alus, mis muudab selle puhastamise lihtsaks. Pärast puhastamist asetage seade lihtsalt puhastuspadjale, täitke soovitatud veetasemega ja lülitage seade sisse. Ümbrist kasutatakse ka seadme mugavaks hoiustamiseks, kui seda ei kasutata.

Kahekordne filtreerimissüsteem.

Esmane filter ja kahekihiline filtrisüsteem püüavad osakesed ja tolmu tõhusalt kinni.

Eemaldab tõhusalt karvad.

„Vileda“ tolmuimeja uus versioon on kohandatud lemmikloomakarvade veelgi paremaks kogumiseks.

Mikrokiust puhastuslapp

3000 p/minutis pöörlev puhastusrull on valmistatud mikrokiudkiudude (50%) ja "power" kiudude kombinatsioonist, mis tagab tõhususe isegi sellise mustuse nagu rasvased ja tõrksad plekid eemaldamisel.

Sõltumatute ekspertide testides auhinnatud.

Saksa instituutide sõltumatutes testides sai JetClean väga head hinnangud põrandapuhastuse ja märgpuhastuse järgse jääkvee kuivatamise kategoorias.

Tehnilised andmed:

640 ml puhta vee paagi maht
Musta vee paagi maht on 400 ml
Juhtme pikkus on 7 m
Seadme üldised mõõdud: 26 cm x 27 cm x 124 cm
Võimsus: 400W
Pöörded minutis 3000 p/min.
Kaal (ilma veeta): 4,7 kg
Komplekti kuulub: Kotita tolmuimeja, mikrokiust rull sügavpuhastuseks, alus, anum vee valamiseks/täitmiseks

Tolmuimejad-harjad on kodumasinad, millega saab korraga pühkida, tolmuimejaga puhastada ja pesta põrandat. See on multifunktsionaalne lahendus, mis mitte ainult ei paranda töötlemise tulemusi täiusliku puhtuse saavutamiseks, vaid kiirendab ka puhastusprotsessi ennast. Põrandalt imemine või pühkimine, pesemine ja kuivatamine säästab teie aega mitte ainult mitme töö korraga tegemisel, vaid ka pestud põranda kuivamist ootamata, nii saate oma vaba aega paremini sisustada. Kui teie korteris või majas on kõva põrand, võiksite kaaluda puhastustolmuimeja ostmist. Seda tüüpi tolmuimeja asendab traditsioonilist tolmuimejat, kuna see suudab eemaldada isegi väikese koguse mustust või plekke. Märg põrandapuhastusvahend on õige valik neile, kelle kodus on vähe vaipasid ja kes soovivad põrandat ideaalses korras hoida. Neid märgpuhastusvahendeid on lihtne kasutada, need võtavad vähe ruumi ja on alati käepärast. Mitmekülgsed abilised avaldavad muljet oma tõhususega ja muudavad selle vältimatu majapidamistöö tegemise lihtsaks, muretsemata põranda puhastamise muude etappide pärast. Multifunktsionaalne ja mugav seade sobib neile, kes armastavad kiirust, kvaliteeti ja vastupidavust.

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Vileda JetClean PET

Kauba ID: 9729647
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,26 x 0,31 x 0,9 m, 7,25 kg
Kaubamärk: Vileda
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Toide: Laetav aku
Värv: Must värv
Kaal: 4.7 kg
HEPA filter: Jah
Niiske puhastus: Jah
Müratase: 78 dB
Aku pinge: Nenurodyta V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Jah
Tööaeg: Nenurodyta min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti, Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.4 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Vileda tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vileda JetClean PET
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki