Gaasipliit Amica 58GEH2.31HZpTaDA (Xx)

Täpsustused:
Tüüp: Gaasipliit elektriahjuga
Kate: Jah
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 6809972

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Amica 58GEH2.31HZpTaDA (Xx)

Eraldi seisev gaasi elektripliit 58GEH2.31HZpTaDA (Xx)

CoolDoor 3
Kindlasti on juhtunud, et sina või keegi sinu perest või sõpradest põletas oma käed, puudutades kogemata kuuma ahjuust. Kui teie kodus on Amica pliit, see ei kordu. Ahjuuks on varustatud 3 klaasiga, sisemine klaas peegeldab kuumust, vältides välispaneeli liiga soojaks minemist. Tagada köögi ohutus kõigile oma leibkonnaliikmetele.

Kiire eelsoojendus
Kas teil on pidev kiire ja teil pole millegi jaoks aega? See funktsioon annab võimaluse ahju kiiresti soovitud temperatuurini soojendada. Rõngas- ja põhjasoojendi või ventilaatoriga supergrilli aktiveerimisel kasutab see funktsioon ahju kiireks soojendamiseks täisvõimsust. Ahju saab enne toidu sisse panemist veidi aega sisse lülitada ja võite olla kindel, et teete kõik õigel ajal!

Stabiilsed malmist pannitoed
Ebastabiilsel pannitoel loksuv keeva vee pann võib olla tõesti ohtlik. Seetõttu kasutab Amica stabiilseid malmist pannitugesid, mis mitte ainult ei taga ohutust, vaid parandavad pliidi atraktiivset disaini. Need on konstrueeritud nii, et saate kuumaid panne mööda pinda libistada, samal ajal kui toed jäävad paigale. Saate neid pesta ka nõudepesumasinas ja vältida aeganõudvat küürimist. Seda tähendabki mugav köök!

Isegi röstimine ja küpsetamine
Uuendatud ahjukambri geomeetria soodustab ühtlast temperatuurijaotust sees, et küpsetada suures koguses toitu kolmel tasandil. Võite olla kindel, et toit valmib igast küljest hästi.

Aurupuhastus
Tänu emaili ülisiledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Lihtsalt valage küpsetusplaadile pool liitrit vett, pange see ahju, seadke temperatuur 50 ° C-ni, tavarežiim ja aeg 30 minutiks või valage vesi ja aktiveerige ekraanil funktsioon Clean. Kui aur on ahju seina määrdunud osad läbi imbunud ja pehmendanud, võite selle kõik niiske lapi või käsnaga ära pühkida, et saada läikiv ja mustusevaba pind.

Easy Clean emailiga
Ahju küürimine on midagi, mida te kindlasti ei naudi. Puhastamise hõlbustamiseks on Amica mikrolaineahjude sisemus kaetud spetsiaalse Easy Cleani pooride ja mõlkideta emailiga, mis takistab mustuse ja rasva kogunemist. Nüüd on ahju puhastamine väga lihtne. Tee oma elu lihtsamaks! Ärge raisake liiga palju aega puhastamisele! Veetke seda oma pere ja sõpradega või arendage oma huvisid.

A energiaklass
Kellelegi ei meeldi oma energiaarveid maksta. Hoolime teie kodu eelarvest ja keskkonnast, mistõttu on Amica ahjudel lahendused madala energiatarbimisega, mis tähendab madalaid energiaarveid. Amica ahjud on tõhusad kõikjal!

Külgmised nagid
Amica pliidid pakuvad teie mugavuse huvides eelkõige praktilisi lahendusi. Külgroomikute abil saate kandikuid lihtsalt ja ohutult sisestada või eemaldada. Kas soovite ahju sisemust puhastada? Võtke lihtsalt riiulid ära. See on lihtne, kuna need on kinnitatud spetsiaalsetele klambritele. Võid reste pesta ka nõudepesumasinas ja vältida aeganõudvat küürimist. Ja kui otsustate, et vajate teleskoopjuhikuid, saate need osta ja hõlpsasti riiulitele kinnitada. Elagu mugavus!

Sulatamine
Sa ihkad maitsvaid lihapalle. Kuid kõigepealt peate need sulatama. Pole probleemi! Pange need ahju ja aktiveerige sulatusfunktsioon. Lihapallid valmivad hetkega ja saate nautida nende hõrgutavat maitset.

See programmeerija
Pühapäeval ootate külalisi. Praetud liha, salat, maitsev supp, magustoit ... Seda kõike on raske jälgida. Sellises olukorras tuleb appi Amica pliit oma tõhusate lahendustega. Ta programmeerijaga saate määrata aja, mille möödudes ahi automaatselt välja lülitub, vähendades sellega toidu kõrbemise ohtu. Nüüd pole vaja teha muud, kui külalistelt kiitust saada ja koos veedetud aega nautida.

Leegi kaitseklapp
See võib muutuda ohtlikuks, kui põleti kogemata kustub. Kuid mitte Amica pliitides, mis on varustatud spetsiaalse ventiiliga, mis katkestab gaasivarustuse. Ohutus üle kõige!

Isesüüde nupus
Enam ei põle sõrmi, kui proovite põletit tikkude või kunagi vigaste süütetuledega süüdata. Tänu automaatsüütele nupu valgustuses muutub põleti väga lihtsaks ja mugavaks. Saate kõike teha ühe käega. Põleti süütamiseks vajutage ja keerake nuppu. Võtke soojus ise maha ja tehke köögitöö mugavaks.

Emailitud kaas
Emailitud kaas on väga vastupidav. See pakub turvalisust ja mugavust.

Retseptid ukse peal
Nüüdsest ei pea te Amica pliitidega kokaraamatuid lehitsema, otsides teavet selle kohta, kuidas oma sööki valmistada. Ahjuukse siseküljel on praktiline juhend, mis sisaldab soovitusi toiduvalmistamise temperatuuri ja toidu kestuse kohta. Mugavus käeulatuses. Nüüd teed süüa!

Rulljuhikutel sahtel
Ahjuruumi all on ruum plaatide, pottide ja pannide hoidmiseks. Sahtel toetub rullikutele, mis tagavad stabiilse ja vaikse töö. Tänu tipptasemel sünteetilistele materjalidele on sahtel kõrgetele temperatuuridele vastupidavam.

Parameeter Väärtus
Ehitus gaas ja elekter
Jah. keedualadest 4
Mahutavus 65 l
Kuum õhk jah
Elektrooniline programmeerija jah
ahju funktsioonid - Grill
- soojendada
- taimer
- sulatamine
- Kiire eelsoojendus
- soojendada
Muud funktsioonid
  • Isegi röstimine ja küpsetamine
  • Külgmised nagid
  • Easy Clean emailiga
  • CoolDoor 3
  • Retseptid ukse peal
  • Rulljuhikutel sahtel
  • Stabiilsed malmist pannitoed
  • Isesüüde nupus
  • Leegi kaitseklapp
  • Ahju puhastamine: Aurupuhastus
Energiaklass JA
Värv inox
Kõrgus 85 cm
Laius 50 cm
Sügavus 60 cm

Pliit - on asendamatu seade igas kodus. Need võivad olla gaasiga või elektrilised. Elektriahjuga gaasipliit ühendab kaks maailma ja muutub asendamatuks seadmeks funktsionaalses ja stiilses koduruumis. Kaasaegsed köögiseadmed ei rõõmusta mitte ainult kaasaegse disainiga, vaid ka paljude lisafunktsioonidega. Gaasipliitidega saab toiduvalmistamise protseduure läbi viia lihtsalt ja säästlikult, kuna kulub vaid selle toidu jaoks vajalik soojushulk, säästes nii energiat. Elektriahi – ideaalne lahendus, kui soovid ahjus toitu ühtlaselt küpsetada. Sa ei pea kunagi muretsema, et ahjukook on ühelt poolt küpsenud ja toores. Seda tüüpi ahjud võimaldavad täpset temperatuuri reguleerimist – see on küpsetiste puhul eriti oluline funktsioon. Praktilised eelised nagu kõrge energiatõhusus, taimer, ventilaator, külmutatud toodete sulatamine ja erinevad toiduvalmistamise funktsioonid muudavad elektriahju äärmiselt mugavaks ja hõlpsasti kasutatavaks. Elektriahjuga gaasipliit on igas köögis vajalik abimees, võimaldades valmistada maitsvaid ja kvaliteetseid toite.

Üldine tooteinfo: Amica 58GEH2.31HZpTaDA (Xx)

Kauba ID: 6809972
Kategooria: Gaasipliidid
Tootja kood: 58GEH2.31HZpTaDA(Xx)
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,52 x 0,9 m, 35 kg
Kaubamärk: Amica
Tootja kood: 57103
Energiaklass: A
Keedualade arv: 4 tk
Värv: Must
Kõrgus: 85 cm
Laius: 50 cm
Sügavus: 60 cm
Ahju maht: 65 l
Taimer: Jah
Tüüp: Gaasipliit elektriahjuga
Vaade: Amica, gaasipliit elektriahjuga gaasipliidid
Kate: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Amica 58GEH2.31HZpTaDA (Xx)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki