Ahi Electrolux EOE7C31V

Täpsustused:
Üldmaht: -
Juhtimine: Sensoorne
Energiaklass: A+
Tootekirjeldus
Kauba ID: 6904602
54200

1 tk on jäänud

Lisa korvi
2048 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 26. aprillist

000

Kuller

29. aprillist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

29. aprillist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Electrolux EOE7C31V

Soojusandur
Termosondide kasutamine suurendab kontrolli küpsetusprotsessi üle. Temperatuuriandur jälgib temperatuuri toidu sees ilma põletuste või üleküpsemise ohuta. Kui roog on valmis, annab termomeeter märku küpsetamise lõpust ja lülitab ahju välja.
LCD ekraan ikoonidega
Loetava ekraaniga puutetundlik juhtpaneel võimaldab elektrooniliselt reguleerida temperatuuri ja aega ning valida automaatseid programme. Erinevat tüüpi paneelide eelprogrammeeritud seadistused tagavad täiusliku efekti ilma segaduseta.
Katalüütiline puhastamine
Meie katalüütiline puhastustehnoloogia võimaldab teil unustada rasvaplekkide eemaldamise ahjust. See isepuhastussüsteem aktiveerub automaatselt, kui ahi jõuab temperatuurini 250 °C. Puhastamine ei ole enam probleem.
Kiire kuumutamine
Ahju kiire eelsoojendamise abil väheneb ahju vajaliku temperatuurini ettevalmistamiseks kuluv aeg 40%. Traditsioonilisest seadmest lühem küttefaas võimaldab muuta oma vaba aja unustamatuks eineks.
Kiire ja ühtlane toiduvalmistamine
Ventilaator tagab kuuma õhu pideva ringluse, tagades ühtlase temperatuurijaotuse. Sellistes tingimustes saab roogasid küpsetada kuni 20% madalamal temperatuuril võrreldes traditsiooniliste ahjudega, säästes aega ja energiat.
Omadused:
  • Integreeritav ahi
  • Kuuma õhuga multifunktsionaalne ahi
  • Funktsioonid: madalam kuumus, traditsiooniline küpsetamine, sulatus, kiirgrill, grill, soojas hoidmine, pitsa, aeglane küpsetamine, kuum õhk, turbogrill
  • Automaatsed kaalumisprogrammid
  • Soojusandur
  • Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
  • Automaatsed temperatuurisoovitused
  • Ahju uks / temp. esiosa üle toatemperatuuri [°C]: 3 klaasi / 35
  • Kiire kuumutamise funktsioon
  • Võimalus küpsetada korraga kolmel tasandil
  • Automaatne ahju väljalülitamise funktsioon
  • Jääksoojuse indikaator
  • Lisad: 1 emailitud ahjuplaat, 1 küpsetusplaat viilutamiseks
  • Ukse lihtne puhastamine
  • Lastekaitse: funktsioon, mis takistab seadme juhuslikku sisselülitamist
  • Ahju halogeenvalgustus
  • Jahutusventilaator: jahutusventilaator lülitub seadme sisselülitamisel automaatselt sisse ning jahutab elektroonilisi komponente ja välisosi.
Tehnilised andmed:
Juhtimine
  • Puhastusmeetod: katalüütiline katmine
  • Temperatuuri vahemik: 30°C-300°C
  • Müratase [dB] – ülemine ahi: 45
  • Kasulik maht [l]: 72
  • Pliidiplaadi suurim pind - ülemine ahi [cm2]: 1424

"Electrolux" on rahvusvaheline Rootsi ettevõte, mis tegeleb koduseks kasutamiseks mõeldud elektroonikaseadmete tootmisega. Electrolux pole aastaid kaotanud teist kohta turul, tõestades sellega oma stabiilsust ja toote kvaliteeti.
Electrolux toodab ja müüb laia valikut kodumasinaid alates väikestest köögitarvikutest kuni suurte sisseehitatud toiduvalmistamis seadmeteni, kuid on eelkõige tuntud töökindlate, kauakestvate ja veatute pesumasinate tootjana. Sajand edukalt tegutsenud bränd alustas oma tegevust pumpade tootmisega. Electroluxi ettevõtte moto on alati olnud tarbijate elu lihtsamaks muutmine, nii et Electroluxi pump oli kergem, hõlpsamini kasutatav ja ka kvaliteetsem õhupuhastaja. Esimene Electroluxi pesumasin toodi turule 1951. aastal. eesmärgiga muuta pesu pesemine lihtsamaks, vähem aeganõudvaks, kuid tagada pestavate kangaste parem hooldus. Niipea kui see ilmus, vallutas pesumasin turu ja seda nimetatakse siiani 20. sajandi parimaks koduseks leiutiseks, mis võimaldab veeta rohkem aega perega ja jätta mured Electroluxi hooleks.

Electrolux

Electrolux on rahvusvaheline Rootsi ettevõte, mis tegeleb koduelektroonika tootmisega. Electrolux pole juba aastaid kaotanud oma teist kohta turuliidrite seas, tõestades sellega oma stabiilsust ja toodete kvaliteeti.
Electrolux toodab ja müüb laias valikus seadmeid, alates väikestest köögiriistadest kuni suurte integreeritud  köögitehnikani, kuid on tuntud eelkõige kui usaldusväärsete, kauakestvate ja veatute pesumasinate tootjana. Sajand tegutsenud  ja pesumasinatele spetsialiseerunud Electroluxi motoks on alati olnud tarbijate elu lihtsustamine, mistõttu on Electroluxi masinad olnud palju kergemad ja lihtsasti puhastatavad. Esimene Electroluxi pesumasin võeti kasutusele 1951. aastal eesmärgiga muuta pesemisprotsess lihtsamaks, vähem aeganõudvaks ja tagada pesu parem hooldus. Electroluxi pesumasinat nimetatakse 20. sajandi parimaks kodutehnika leiutiseks, mis võimaldab tarbijail rohkem aega veeta perega ja jätta olmemured Electroluxi hooleks.
 

Electrolux EOE7C31V Electrolux

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Iga kord, kui küpsetate ahjus, ilmuvad ahju seintele, lakke ja ustele rasvapritsmed, lihamahlad ning kõikvõimalik rasv ja mustus. Neid võib pärast küpsetamist olla raske puhastada, nii et vajate väga leeliselist ahjupuhastusvahendit, et teie ahi uuesti särama paneks (või vähemalt vähem määrduks, olenevalt teie ahjupuhastusoskustest). Isepuhastuvad ahjud võitlevad mustusega erinevalt – põletavad neid tulega. Eelkõige kuumutatakse ahju umbes 400–500 ° C-ni, kuumutades praetud toidujääke, kuni need muutuvad tuhaks - seda protsessi nimetatakse pürolüüsiks. Sõltuvalt ahju seadistustest kestab pürolüütiline puhastustsükkel umbes üks kuni kolm tundi. Enamikul mudelitel on mitu puhastustsükli seadet, mille hulgast saate valida olenevalt ahju määrdumisest. Isepuhastuvad ahjud võivad säästa energiat. Kuna need on loodud taluma isepuhastustsükli väga kõrgeid temperatuure, on need väga hästi isoleeritud ja seetõttu tõhusamad kui teised ahjud.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Electrolux EOE7C31V

Kauba ID: 6904602
Kategooria: Ahjud
Tootja kood: EOE7C31V
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,67 x 0,61 x 0,65 m, 32,1 kg
Kaubamärk: Electrolux
Tootja kood: EOE7C31V
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.93
Ahju energiaklass: A+
Iga süvendi energiatõhususe indeks: 0.93
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: 2480 W
Värv: Valge
Kõrgus: 59.4 cm
Laius: 59.6 cm
Sügavus: 56.9 cm
Kaal: 31.1 kg
Taimer: Jah
Teleskoopsiinid: Jah
Küpsetusplaadid: 1 tk
Küpsetusgrill: 1 tk
Isepuhastusfunktsioon: Jah
Üldmaht: -
Juhtimine: Sensoorne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Electrolux tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Electrolux EOE7C31V
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki