Ahi Whirlpool AKZ97891IX

Täpsustused:
Üldmaht: 73 l
Juhtimine: Elektrooniline
Energiaklass: A+
Tootekirjeldus
Kauba ID: 6809592
32600
Lisa korvi
1232 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Kuller

15. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Whirlpool AKZ97891IX

Energiaklass Erakordne energiasääst. A/A+ energiaklassi ahjusid iseloomustab suurepärane energiatõhusus, madalamad kulud ja madalamad kulud elektriarvele.
XXL süvend. Kogu vajalik ruum. Teie ahju XXL õõnsus mahutab 73 l ja sellel on 5 plaadi positsiooni.

6TH SENSE tehnoloogia Kolmeastmelised retseptid. Saate iga kord suurepäraseid tulemusi. Tänu kesksele programmeerimisnupule saate ahju programmeerida kolme lihtsa sammuga. Valige üks kuuest eelseadistatud retseptist ja teie ahi valib automaatselt õige funktsiooni ning soovitab õiget aega ja temperatuurivahemikku.

Energiaklass A+ Suurem energiatõhusus. A+ energiaklassiga Whirlpooli ahi võimaldab teil nautida optimaalset jõudlust ja suurepärast energiatõhusust.

Sundõhk Suurendage maitset. Tänu Forced Air tehnoloogiale ringleb kuumutatud õhk ahjus läbi uuendusliku konvektsioonisüsteemi, mille tulemuseks on mahlased ja maitsvad tulemused.

ready2cook Eelsoojendus pole vajalik. Funktsioon Ready2Cook kasutab võimsat konvektsioonisüsteemi, mis saavutab kiiresti vajaliku temperatuuri ja välistab täielikult eelsoojenduse vajaduse.

Küpsetamine 3 Ilma maitseseguta. Uuendusliku Cook3 funktsiooniga saate valmistada korraga kuni kolme rooga ilma maitsete segunemise riskita.

SoftClosingPehme sulgemismehhanism. Aeglaselt sulguvad hinged võimaldavad ahjuuksel sulguda sujuvalt ja vaikse liigutusega.

Multifunktsionaalne 16 erinevat toiduvalmistamismeetodit. 16-funktsiooniline multifunktsioon annab teile paindlikud toiduvalmistamise võimalused suurepäraste tulemuste saavutamiseks, olenemata retseptist.

teleskoopjuhikud Sujuv liikumine. Sellel Whirlpooli ahjul on kasutamise hõlbustamiseks lükandriiulid.

Linnaesteetika kollektsioon Urban. Imetlege esituse ilu. Futuristlik disain ja võrratu jõudlus – kollektsioon Urban loodi kaasaegsete ja kõrgtehnoloogiliste köökide jaoks. 6TH SENSE tehnoloogiaga varustatud linnaahjud saab täiuslike tulemuste saavutamiseks programmeerida kolme lihtsa sammuga. Maksimaalne paindlikkus ja kasutusmugavus originaalse viimistluse ja eksklusiivse disainiga.
Paigaldustüüp: sisseehitatud
Energiaklassifikatsioon: A+
Värvus: teras
Tüüp: Multifunktsionaalne ahi
Valgustus: halogeen
Omadused: Kokkupandav
Mahutavus: 73L
Tehnoloogia: 6. meel
Isepuhastuv: hüdrolüüs
Ligikaudsed mõõdud: 59,5 x 56,4 x 59,5 cm
Ahju tüüp: Multifunktsionaalne ahi
Toide: vooluvõrk

Whirlpool on koduelektroonikaettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Pärast sajandit tegutsemist nimetatakse seda ettevõtet endiselt üheks edukamaks ja tuntumaks ning selle tooted rõõmustavad tarbijaid kogu maailmas.
Whirlpooli ikoonilise tuntusega pesumasin oli ettevõtte esimene toode ning on tänagi peamine kaubaartikkel. Sellele järgnesid muud rõivahooldustooted: kuivatid ja triikrauad. Tänapäeval toodab kaubamärk Whirpool ka külmikuid, pliite ja muid köögiseadmeid.
Whirlpoolile kuuluvad ka mitmed teised tuntud kaubamärgid nagu Indesit, Hotpoint ja Polar. Ühinemised ei ole mitte ainult laiendanud pakutavate toodete valikut, vaid viinud ka saadud teadmiste ja kogemustega Whirlpooli ettevõtte kodumasinate turuliidri positsioonile.

Whirlpool AKZ97891IX

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Whirlpool AKZ97891IX

Kauba ID: 6809592
Kategooria: Ahjud
Tootja kood: AKZ97891IX
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,61 x 0,6 x 0,58 m, 35 kg
Kaubamärk: Whirlpool
Tootja kood: -
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.91
Ahju energiaklass: A+
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: 3650 W
Värv: Must värv
Kõrgus: 59.5 cm
Laius: 59.5 cm
Sügavus: 56.4 cm
Taimer: Jah
Teleskoopsiinid: Jah
Küpsetusplaadid: 1 tk
Küpsetusgrill: 1 tk
Isepuhastusfunktsioon: Ei
Üldmaht: 73 l
Juhtimine: Elektrooniline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Whirlpool tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Whirlpool AKZ97891IX
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki