Õhupuhasti Allenzi S3 PLUS 60 IX

Täpsustused:
Imemisvõimsus: 800 m³/h
Max. müratase: 63 dB
Tüüp: Kappi paigaldatav
Energiaklass: D
Tootekirjeldus
Kauba ID: 775267
14300
Lisa korvi
699 / kuus
Sinu linn

Postkontor

7. oktoobrist

199

Kuller

7. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

7. oktoobrist

199

Kuller

7. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Allenzi S3 PLUS 60 IX

Kvaliteetsete ja eksklusiivse disainiga köögiseadmete kaubamärk Allenzi sündis Austraalias. Seda kaubamärki haldaval ärigrupil on rohkem kui 30-aastane kogemus toiduainetööstuses, kodumasinate, tööstuslike köögiseadmete vallas. Üle 10 aasta on Austraalias Allenzi visiitkaardiks saanud kõrgtehnoloogiaga 90 cm laiused ahjud. Allenzi ahjudes kasutatakse samu soojusisolatsioonimaterjale nagu NASA, seega on tooted kõrgete energiatõhususe omadustega, keskkonnasõbralikud ja lastele ohutud.

Enamiku Allenzi toodete disain ja tehnoloogiline baas on loodud Itaalias, mis on maailma moe- ja disainiliider. Selles riigis toodetakse ka suurt valikut sisseehitatud ja statsionaarseid Allenzi kodumasinaid. Tarbijate kasvavatest vajadustest inspireerituna võtavad Allenzi toodete disainerid arvesse kodumasinate uusimaid trende – lisades uusi kujundeid, materjale ja värve.

Allenzi tooted on elegantsed, hõlpsasti kasutatavad ja taskukohased igale perele. Kas leiate oma köögis koha Allenzi toodetele?

Allenzi S3 Plus 60 IX

Kui me räägime sellistest köögiatribuutidest nagu aurukoguja, siis me sageli ei süvene ei tehnilistesse omadustesse ega välimusesse. Tõsi, see on mõneti vale mõtlemine, sest ka õhupuhastit ostes on vaja sellega lähemalt tutvuda, välja selgitada plussid ja miinused ning mõelda ostu majanduslikule kasulikkusele. Võib-olla ainult tuntud nime eest maksta? Äkki ülemakstud? Vähemtuntud kaubamärkide esindajate tooted ei jää ju sageli tuntud kaubamärkidele alla ega isegi üle, kuid neid pakutakse ka parema hinnaga, eriti kampaania ajal.

Täpselt selline on Allenzi S3 Plus 60 IX õhupuhasti, kauges Austraalias asutatud vähemtuntud kaubamärgi esindaja, millel on kõik tippklassi õhupuhasti head omadused.

Valmistatud Itaalias, disaini ja moe mekas, rangete sümmeetriliste joontega disain, roostevabast terasest korpus, kaunistab ja eristab kahtlemata teie pliidiplaati. Kuigi see õhupuhasti on sisseehitatud, on sellel kaks tõeliselt võimsat ja eredat LED-lampi 2 x 2,5 W, mis tagavad piisava valgusvoo ka siis, kui köögis põhivalgustit põlema panna ei taha.

Pigu.lt eksperdid märgivad, et "Allenzi S3 Plus 60 IX" ei lase kindlasti ebameeldivatel lõhnadel ega aurudel teie kodus levida – seda kõike tänu sisseehitatud, roostevabast terasest plaatidega tugevdatud alumiiniumfiltritele, mis kaitsevad rasva eest. Need on eriti vastupidavad ja kergesti puhastatavad, seega teenivad need äärmiselt usaldusväärselt. Lisaks kasutatakse retsirkulatsiooniks kahte söefiltrit. Tõsi, söefiltrid tuleb eraldi osta, kuid need on sageli allahinnatud, nii et saate neid odavamalt.

Muuhulgas on sellel Allenzi aurukollektoril muljetavaldavad tehnilised omadused: see suudab tunnis välja tõmmata kuni 800 kuupmeetrit õhku! Selliseid tulemusi aitab saavutada 250W turbomootor. (Veojõud: 618 m³/h vastavalt EL 65/2014 direktiivile)

Itaalias toodetud õhupuhasti, mis on allahinnatud spetsiaalse sooduskoodiga, on samuti üllatavalt vaikne, mille maksimaalne müratase on vaid 63 dB. Arvustused ütlevad, et auru kogumise õiget intensiivsust on äärmiselt lihtne hallata ja valida - selle eest hoolitseb ergonoomiline libistatav nupp, mis on spetsiaalselt kaitstud rasva eest.

Allenzi S3 Plus 60 IX on hea hinna ja kvaliteedi suhtega aurukollektor, mida saab veebist soodsamalt tellida. Arvustused selle seadme kohta on tõeliselt rõõmustavad, tõestades, et isegi vähemtuntud kaubamärkide seadmed suudavad oma funktsioone suurepäraselt täita.

Sobivad süsinikfiltrid:

  • ACK 62836 süsinikfilter -> 

Õhupuhasti on hädavajalik köögiseade, mis puhastab õhku, imab suitsu ja takistab soovimatute lõhnade levikut kogu majas. Pliidikubu saab tavaliselt täielikult või osaliselt riputada või paigaldada. Viimane lahendus äratab suurt sümpaatiat, sest sobib suurepäraselt kaasaegse köögi üldisesse interjööri. Kappi paigaldatud õhupuhasti muutub praktiliselt nähtamatuks, kuna on peidetud integreeritud kappi pliidiplaadi või pliidipinna kohale, säilitades nii köögimööbli terviklikkuse ja näides ülimalt esteetiline. Seda tüüpi seade sobib suurepäraselt väikestesse köökidesse, kus on oluline säästa nii põranda- kui ka seinapinda. Need on praktilised ja funktsionaalsed, võtavad vähe ruumi ja neid on lihtne hooldada. Selline seade sobib suurepäraselt elutoaga ühendatud köökidesse, kuna täidab oma põhifunktsiooni - kaitseb kodu soovimatute lõhnade leviku eest ruumis ja samas võimaldab luua stiilse köögiinterjööri. See õhupuhasti sobib igasse kööki ja võtab vähe ruumi. See on moodsa ja minimalistliku köögi lahutamatu osa.

Üldine tooteinfo: Allenzi S3 PLUS 60 IX

Kauba ID: 775267
Kategooria: Õhupuhastid
Tootja kood: S3PLUS60IX
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,6 x 0,6 m, 8 kg
Kaubamärk: Allenzi
Tootja kood: S3 PLUS 60 IX
Energiatarbimine aastas: 66.2 kWh
Energiaklass: D
Vooluvoo dünaamiline efektiivsus: 16.1
Dünaamiline voolu tõhususe klass: D
Valgustõhusus: 16.1 lux/W
Valgustuse efektiivsuse klass: C
Rasva filtreerimise efektiivsus (%): 81
Rasvade filtreerimise tõhususe klass: C
Minimaalne õhuvool: 263 m3/h
Müratase tavalise töö ajal: 46-68 dB
Ooterežiimi energiatarve: - W
Energiatarve väljalülitatud olekus: - W
Retsirkulatsiooni: Jah
Retsirkulatsiooni võimsus: 560 m³/h
Mootori arv: 1 tk
Kiiruste arv: 3
Värv: Hall
Korpus: Roostevaba teras
Rasvafiltri tüüp: Alumiinium
Valgustus: LED
Juhtimine: Nupud
Väljalasketoru läbimõõt: 150 mm
Kõrgus: 23 cm
Laius: 60 cm
Sügavus: 25.8 cm
Mõõtmed: 600 x 258 x 230 mm
Imemisvõimsus: 800 m³/h
Max. müratase: 63 dB
Tüüp: Kappi paigaldatav
Vaade: Allenzi, kappi paigaldatav õhupuhastid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Allenzi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (10)

Allenzi S3 PLUS 60 IX
4.6

(10 ostja hinnangud)

5 tähte
(7)
4 tähte
(2)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Evija K.
17.11.2022

Hea ja võimas ekstraktor

Inga V.
19.10.2020

Meelitab hästi, mul pole kaebusi

Povilas A.
28.12.2018

Suurepärane! Running vaikselt äratanud piisavalt hea esimese taseme

Aurimas L.
05.10.2018

Vaikne, tõmba hea, kvaliteetne tehtud,

Alvida G.
02.08.2018

Arvamusel, et kapoti on montuotas.Apsaugines juoteles aplupinėtos, näete kinni keerata kontroll.

Edvardas V.
19.04.2018

Ahvatlevad hea, kuid töötab suure kiirusega ventilaator kapott hakkab vibreerima ja tekitada müra. Mul oli muuta parankinėmis abil sisestamist pilusse teatud aineid.

Ilma B.
30.03.2018

Töötab tõesti üsna vaikne, mugav kasutada. Ma olen rahul.

Kęstutis G.
16.03.2018

Super hästi meelitas võimas

Ruta T.
02.02.2018

Väga võimas kasutamise aasta pärast superinis

Inga L.
13.12.2017

Suurepärane, kõrge kvaliteediga

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki