Eestlaetav pesumasin Hotpoint Ariston NLCD 948 BS A EU

Täpsustused:
Maksimaalne pesukogus: 9 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 9821812

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Hotpoint Ariston NLCD 948 BS A EU

Hotpoint Ariston NLCD 948 BS A EU on oma keerulise musta disaini ja esipesufunktsiooniga ideaalne neile, kes eelistavad pesu pesemisel tõhusust ja modernsust. Selle A-energiaklass tagab, et see ei kaitse mitte ainult teie riideid, vaid ka keskkonda ja teie rahakotti. Tänu nutiseadme funktsioonidele sobib see pesumasin ideaalselt tehnikahuvilistele kasutajatele, kes soovivad lihtsustada oma majapidamistöid automatiseerimise ja kohandamise mugavuse abil.

  • Erakordne energiatõhusus: tänu A-energiaklassile pakub see pesumasin märkimisväärset elektrikulude kokkuhoidu, pakkudes samal ajal suurepärast pesemisvõimsust.
  • Kõrge tsentrifuugimiskiirus: tsentrifuugimiskiirus 1400 pööret minutis tähendab, et riided saavad kuivemaks, vähendades linil või kuivatis veedetud aega.
  • Nutiseadmete integreerimine: seda pesumasinat saab ühendada nutiseadmetega, nii et seda saab juhtida ja jälgida eemalt, mis sobib ideaalselt hõivatud eluviiside jaoks.
  • Suur mahutavus: pesumasin mahutab kuni 9 kilogrammi pesu, mis teeb selle ideaalseks peredele või neile, kellel on suuremad pesukogused.
  • Vaikne töö: vaatamata oma võimsale jõudlusele töötab pesumasin müratasemel, mis ei ületa 76 dB, hoides teie kodukeskkonna vaiksena.
  • Elegantne disain: seadme laius on 59,5 cm, sügavus 60,5 cm ja kõrgus 84,8 cm.

Kui otsite seadet, märkate, et energiamärgised on muutunud. Uutel siltidel on ikoonid ja QR-kood, mis võimaldab kõik oma seadmed ümber klassifitseerida. Arvestades, mida teie pesumasina energiatõhususe märgised tähendavad, peate meeles pidama, et tähed A kuni G jäävad alles. Alates 2020. aastast hakatakse aga seadmeid uuesti märgistama ja praegune kategooria A +++ või kõrgem on tõenäoliselt B või isegi C. Tegelikult on kõik olemasolevad seadmed viidud madalamale positsioonile, et teha ruumi uutele seadmetele mis on veelgi tõhusamad kui seni. Energiatõhususe märgise tähendust vaadates tuleb märkida, et vanemad seadmed ei saa A-kategooriat. Kõrgem klass jäetakse teadlikult tühjaks, et julgustada tootjaid jõudlust veelgi parandama. Uue energiamärgise seadistamine: kuvatakse ka kWh ja sealt leiate kasulikku lisateavet nagu võimsus, veekulu ja müratase.

Üldine tooteinfo: Hotpoint Ariston NLCD 948 BS A EU

Kauba ID: 9821812
Kategooria: Pesumasinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,64 x 1 m, 60 kg
Kaubamärk: Ariston
Tootja kood: NLCD 948 BS A EU
Energiaklass: A
Energiakulu aastas: 42 kWh
Energiakulu tsüklis: 0.44 kWh
Elektritarbimine välja lülitatud: -
Vee tarbimine aastas: Nenurodyta l
Tsentrifuugiklass: B
Standardprogrammi aeg: 225 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase (pesemisel / kuivatamisel): 76 dB
Paigaldusmeetod: Eraldiseisvad
Kõrgus: 84.8 cm
Laius: 59.5 cm
Sügavus: 60.5 cm
Värv: Must
Nutiseade: Jah
Maksimaalne pesukogus: 9 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Vaade: Ariston, eestlaetav pesumasin pesumasinad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ariston tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hotpoint Ariston NLCD 948 BS A EU
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki