Toitejuhe Forcell, USB-C, 2 m

Täpsustused:
Tüüp: Toitejuhe
Liidesed: USB-C
Kauba ID: 10189002
949
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

4. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

4. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

4. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

4. oktoobrist

259

Kuller

4. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

4. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

4. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

4. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

4. oktoobrist

259

Kuller

4. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Forcell, USB-C, 2 m

Forcell C339 kaabel on tarvik, mis on mõeldud kuni 100 W kiirlaadijatega kasutamiseks, võimaldades teil kiiresti laadida kaasaegseid nutitelefone, sülearvuteid ja muid seadmeid. Sisseehitatud e-mark kiip tagab, et kaabel vastab USB-IF standarditele, seega võite olla kindel, et selle kasutamine on ohutu. Toetab uusimaid laadimistehnoloogiaid, nagu Quick Charge 4.0 ja SuperVooc, mis võimaldab seadme laadimist. Kasutatud alumiiniumist varjestus tagab kaabli ohutu toimimise, mida välised tegurid ei häiri.

Kiirlaadimine kuni 100 W. Forcell C339 kaabel on mõeldud kiire ja turvalise laadimise tagamiseks seadmetele, mis vajavad kuni 100 W võimsust. See ühildub enamiku kaasaegsete nutitelefonide ja sülearvutitega ning selle kvaliteetne konstruktsioon tagab, et teie seade on turvaline ülelaadimise ja lühise eest. Kaabel on loodud ka laadimisaja lühendamiseks, nii et saate oma seadme kasutamise juurde kiiremini tagasi pöörduda.

Sisseehitatud emar kiip. E-märgi kiip aitab tagada ka kaabli vastavuse USB-IF standarditele, nii et saate olla kindel, et selle kasutamine on ohutu. Lisaks aitab e-mark kiip tagada, et kaabel suudab toetada selle seadme energiavajadusi, millega see on ühendatud, nii et saate olla kindel, et teie seade saab vajalikku energiat.

Kiirlaadimine OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo nutitelefonid. Kaabel toetab OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo nutitelefonide kiirlaadimist. See ühildub Quick Charge 4.0 tehnoloogiaga ja toetab erinevaid tootjate poolt kasutatavaid kiirlaadimismeetodeid, nagu OPPO SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC. See võimaldab akut laadida kuni 20% kiiremini kui eelmine versioon ja pakub kuni 5-tunnist kasutusaega pärast vaid 5-minutilist laadimist.

Kiire andmeedastus. USB 3.2 Gen 2 võimaldab edastada andmeid 10 Gbps kiirusega. Praktikas tähendab see, et saad 4K-filmi edastada vaid mõne sekundiga, edastada suuri faile kiiresti ja lihtsalt ning laadida oma seadmeid kiiremini kui kunagi varem. 10 Gbit/s andmeedastuskiirus lihtsustab ka välise mäluseadme ühendamist, mis võimaldab kiiresti ja tõhusalt ligi pääseda suurtele andmemahtudele.

Turvaline. Alumiiniumist varjestus aitab vähendada ka elektromagnetilisi häireid (EMI) ja raadiosageduslikke häireid (RFI) välistest allikatest, mis võivad signaali häirida. See aitab tagada, et signaal on selge ja häireteta.

Mugav kasutada. Kaabli pikkus on 2 meetrit. Seda on mugav kasutada autos ja kodus.

Omadused:

Vool: 5 A
Võimsus: 100 W
Pikkus: 2 m
Liitmikud: USB-C ja USB-C ühendused: USB-C ja USB-C
Toetab erinevaid kiirlaadimismeetodeid: Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC, Power Delivery: Quick Charge 4.0, SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC, Power Delivery.

Üldine tooteinfo: Forcell, USB-C, 2 m

Kauba ID: 10189002
Kategooria: Juhtmed ja kaablid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,14 x 0,18 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Forcell
Pikkus: 2 m
Tüüp: Toitejuhe
Liidesed: USB-C
Vaade: Forcell, usb-c juhtmed ja kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Forcell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Forcell, USB-C, 2 m
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki