Televiisor Philips OLED EX 65OLED818/12, 65" (~165 cm)

Täpsustused:
Diagonaal: 65" (~165 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Operatsioonisüsteem: Google TV
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 8158760
1 73500

SJH hind

1 99900
-13%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
6556 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 1. maist

000

Kuller

Reedel, 3. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 3. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Philips OLED EX 65OLED818/12

Oivaline. Igal moel.

4K Ambilight teler

  • 164 cm (65") Ambilight TV
  • Pildiparandusmootor P5 AI Perfect
  • Dolby Atmose heli
  • Google TV™
Tooge IMAX koju. IMAX Enhanced sertifikaadiga.

Tooge IMAX koju. IMAX Enhanced sertifikaadiga.

Tere tulemast Hollywoodi! Teie Philipsi OLED-teler võimaldab kogeda algselt IMAX-i kinodes näidatud filmide täielikku mõju. Sukelduge enneolematutesse proportsioonidesse. Nähke igas stseenis rohkem. Koos Ambilightiga veedate meeldejääva filmiõhtu.

Kinolik pilt ja heli. Dolby Vision and Dolby Atmos.

Kinolik pilt ja heli. Dolby Vision and Dolby Atmos.

Dolby Visioni ja Dolby Atmose abil on teie filmide, telesaadete ning mängude pilt ja heli imelised. Vaadake režissööri soovitud ekraanipilti ja mitte pettumust valmistavaid stseene, mis on tuvastamiseks liiga tumedad! Kuulake iga sõna selgelt. Kogege heliefekte, nagu kõik toimuks teie ümber.

Philipsi juhtmevaba kodune süsteem koos DTS Play-Fi-ga

Philipsi juhtmevaba kodune süsteem koos DTS Play-Fi-ga

Saate suurepärase ja selge teleri heli otse karbist välja võttes. Kui soovite enamat, võimaldab Philipsi juhtmevaba kodusüsteem koos DTS Play-Fi-ga luua mõne sekundiga ühenduse kodus olevate ühilduvate ribakõlaritede ja juhtmevabade kõlaritega. Saate isegi luua kodukino ruumilise helisüsteemi, kasutades telerit keskkõlarina.

Rohkem kaasahaarav kui kunagi varem. Ambilight TV.

Järgmise põlvkonna Ambilightiga haaravad ekraani taga olevad LED-id teid värvilisse valgusesse, mis on üksikasjalikum, paremini määratletud ja tegevusega rohkem sünkroonis kui kunagi varem! Lisaks saate tühja ekraani elavdada Aurora kureeritud piltide ja videote koguga, mis näevad Ambilightiga suurepärased välja.

Vahet ei ole, mida te vaadata soovite – saate alati nautida tõetruud pilti. P5 mootor koos AI-ga.

Philipsi P5 mootor koos AI-ga tagab niivõrd tõetruu pildi, et teil tekib tunne justkui saate sinna sisse astuda. Pidevalt arenev AI algoritm töötleb pilti inimajuga sarnasel viisil. Vahet ei ole, mida te vaatate – saate alati nautida tõetruud detailsust ja kontrasti, rikkalikke värvi ja sujuvat liikumist.

Tipptasemel disain. Tuleviku jaoks valmis.

Üliõhuke metallraam annab tõelise stiilitunde, samas kui satiinkroomist pööratav alus muudab paigutuse imelihtsaks ja pult on kasutusmugavuse huvides taustvalgustusega. Meie teleripakend kasutab FSC-sertifikaadiga taaskasutatud pappkarpi ja trükitud materjalid kasutavad ringlussevõetud paberit.

Meelelahutus, mida te armastate, väikese abiga Google' ist.

Mida te vaadata tahate? Google TV koondab filmid, saated ja palju muud teie rakendustest ja tellimustest ning korraldab need just teie jaoks. Saate soovitusi selle põhjal, mis teile meeldib, ja saate isegi oma telefonis Google TV rakendust kasutada oma jälgimisloendi kureerimiseks liikvel olles.

Eepiline mängimine. 120 Hz, üliväike viivitus, G-Sync, VRR, Freesync.

Mängige ilma piiranguteta ja sukelduge OLEDi uskumatusse reaalsusesse! HDMI 2.1, ülikiire 120 Hz loomulik värskendussagedus ja üliväike sisendviivitus võimaldavad järgmise põlvkonna mängumehhanismi parima sujuvuse ja tundlikkusega mängukogemuse ja ülimalt loomuliku liikumisega. Ambilighti mängurežiim toob veelgi suuremat põnevust.

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Philips OLED EX 65OLED818/12 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

OLED (Organic Light-Emitting Diode) – tuntud ka kui roheline valgusdiood – on kuvatüüp, mida varem kasutati ainult väikeste seadmete (nt telefonid, kaamerad või muusikapleierid) jaoks. Tehnoloogia paranedes ja nõudluse kasvades, OLED-ekraani tüüp laienes teleritele.
OLED-ekraan koosneb osakestest, mida nimetatakse dioodideks, mis kiirgavad erinevat värvi valgust. Nad ise kiirgavad valgust, reageerides mööduvale elektrivoolule, valgustades iga elementi eraldi. Tänu sellele ei vaja need lisavalgustust, mistõttu OLED-telerid tarbivad vähem elektrit.
OLED-ekraanid koosnevad vähem komponentidest kui tavalised ekraanid, mistõttu on need äärmiselt õhukesed ja kerged. Neil on ka tõhus vaatenurk, mis võimaldab pilti suurepäraselt näha igast vaatenurgast. OLED-ekraanidel on ka erakordselt eredad ja küllastunud värvid ning need pakuvad kõrgeimat kontrastsussuhet, muutes valged puhta valgeks ja mustad puhtaks mustaks. Need kuvaomadused loovad igale vaatajale kvaliteetse ja unustamatu kogemuse.

Nii nagu nupudega telfonid on asendanud nutitelefonid, asendab "Smart TV" kiiresti tavapäraseid telereid. Mõned aastad tagasi moodsale turule tulnud nutiteleviisor tähendab interneti integreerimist telerisse ning selle ainsaks nõudeks on hea internetiühendus. Sellel on palju olulisi funktsioone: Interneti-ühendus, kogu saadaoleva sisu vaatamise ja mängude mängimise võimalus, teatud rakenduste kasutamine, telesisu salvestamine ja meedia (fotod, videod) vaatamine. Smart TV tehnoloogia kiire arenguga arenevad tootjad üha enam, et vastata kasutajate vajadustele ja muuta süsteem veelgi lihtsamini hallatavaks. Juba on olemas telereid, kus saab nutitelefoni juhtida käeliigutuste või häälega. Samuti on see võimeline teatud tarkvaraprobleeme iseseisvalt lahendama ja värskendama. Nutiteleri populaarsuse teine ​​põhjus on juhtmevaba interneti kasutamise suurenemine kodus. Sama WiFi-ühendusega telerid saavad tõhusaks voogedastuseks voogesitada videot teistest seadmetest – arvutist, telefonist ja mujalt. Nutiteler kohandub kasutajate vajadustega ja tagab lihtsa ligipääsu nende unistuste sisule.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Philips OLED EX 65OLED818/12

Kauba ID: 8158760
Kategooria: Televiisorid
Tootja kood: 65OLED818/12
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,66 x 1,045 x 0,17 m, 34,3 kg
Kaubamärk: Philips
Mudel: 65OLED818/12
Energiamärgis: G
Tarbitav võimsus: 112 W
Aastane energiatarbimine: 83 kWh
Voolutarve ooterežiimis: 2.0 kWh
Tehnoloogia: OLED
Vaade: Philips, oled televiisorid
Smart TV: Jah
Kumer: Jah
Digituuner: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Kaal: 22.9 kg
Kaal koos alusega: 26.8 kg
Kaadrisagedus: 120 Hz
Kõlarid: 70 W
Ühendusliidesed: AUX 3.5 mm x 1, CI+ x 1, HDMI x 4, LAN x 1, Optic, RF x 1, USB 2.0 x 3
USB liideste arv: 3
Funktsioonid: Ambilight, Bluetooth, Dolby Atmos, Dolby Vision, Google Play, Hääljuhtimine, Smart TV, Wi-Fi
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Ambilight: Jah
Hääljuhtimine: Jah
VESA telerikinnitus: Vesa 300 x 300
Toetatavad tehnoloogiad: Dolby Vision HDR10 HDR10+, DTS Play-Fi
Kõrgus ilma statiivita: 83.1 cm
Sügavus ilma statiivita: 6.8 cm
Kõrgus koos alusega: 89.6 cm
Laius koos alusega: 144 cm
Sügavus koos alusega: 28 cm
Diagonaal: 65" (~165 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Operatsioonisüsteem: Google TV
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Philips OLED EX 65OLED818/12
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki