Blender Electrolux Explore 6 E6TB1-6ST

Täpsustused:
Korpus: Plastik
Kannu maht: 1.75 l
Võimsus: 1400 W
Kauba ID: 7478560

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Electrolux Explore 6 E6TB1-6ST

Fantastiliste maitsekombinatsioonide loomine pole kunagi olnud lihtsam kui Explore 6 blenderiga. Võimas 1400 W mootor käitab kuut Truflow® tera ning tagab optimaalse tsirkulatsiooni ja ühtlase konsistentsi nii kuumade kui ka külmade retseptide puhul.

Koos „Explore 6“ ja „Truflow®“ teradega on lihtsam kui kunagi varem valmistada erinevaid tervislikke ja maitsvaid roogasid. Kuue tera jõuallikaks on võimas 1400 W mootor nii kuumade kui ka külmade retseptide optimaalseks segamiseks ja kuni 48%* sujuvamaks konsistentsiks.*Võrreldes Electroluxi Create 3 Blenderiga (E3TB1-4GB), mis põhineb sisetestidel (2021), kus jääkide kogus üle 1 mm mõõdeti maksimaalsel kiirusel 1 minuti jooksul vastavalt standardretseptile IEC60335-2-14.

Võimas 1400 W mootor usaldusväärseks tööks
Soovitud konsistentsi saavutamine pole kunagi olnud lihtsam. Võimas mootor liigutab lõiketerasid ja töötleb tõhusalt kõiki koostisosi – alatesmaitsva supi segamisest jää purustamiseni.

Kuumakindel klaasist kann kuuma ja külma toidu jaoks
„Võimas blender Explore 6 pakub palju võimalusi uute retseptide uurimiseks. Boorsilikaatklaasist valmistatud kannuga, mis talub kuni 100 °C temperatuurimuutusi, saate hõlpsalt segada kõike - alatesvärskest kokteilist külmade jookide või kuumade suppideni. Enne keeva vee valamist tuleb kannu hoida toatemperatuuril (25°C) vähemalt 4 tundi.

Ühtlased tulemused retseptiprogrammi ja muutuva kiirusega
Proovige köögis kätt ja edu iga kord Explore 6 High Power blenderiga. Vaid ühe nupuvajutusega saate smuuti, purustatud jää või kuuma supiga iga kord sama ühtlase tulemuse. Suurepärane reguleerimine muutuva kiirusega ja lisavõimsus impulssfunktsiooniga.

Hea suurusega 1,75L kann
Suur kann mahutab enamuse asju, värske kokteili kogu perele või maitsva supi mõneks eriliseks sündmuseks.

Electrolux

Electrolux on rahvusvaheline Rootsi ettevõte, mis tegeleb koduelektroonika tootmisega. Electrolux pole juba aastaid kaotanud oma teist kohta turuliidrite seas, tõestades sellega oma stabiilsust ja toodete kvaliteeti.
Electrolux toodab ja müüb laias valikus seadmeid, alates väikestest köögiriistadest kuni suurte integreeritud  köögitehnikani, kuid on tuntud eelkõige kui usaldusväärsete, kauakestvate ja veatute pesumasinate tootjana. Sajand tegutsenud  ja pesumasinatele spetsialiseerunud Electroluxi motoks on alati olnud tarbijate elu lihtsustamine, mistõttu on Electroluxi masinad olnud palju kergemad ja lihtsasti puhastatavad. Esimene Electroluxi pesumasin võeti kasutusele 1951. aastal eesmärgiga muuta pesemisprotsess lihtsamaks, vähem aeganõudvaks ja tagada pesu parem hooldus. Electroluxi pesumasinat nimetatakse 20. sajandi parimaks kodutehnika leiutiseks, mis võimaldab tarbijail rohkem aega veeta perega ja jätta olmemured Electroluxi hooleks.
 

Electrolux Explore 6 E6TB1-6ST Electrolux

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Electrolux Explore 6 E6TB1-6ST

Kauba ID: 7478560
Kategooria: Blenderid
Tootja kood: E6TB1-6ST
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,4 x 0,5 m, 5 kg
Kaubamärk: Electrolux
Kiiruste arv: 5
Jää purustaja: Jah
Kannu materjal: Jah
Värv: Hõbedane
Korpus: Plastik
Vaade: Electrolux, plastik blenderid
Kannu maht: 1.75 l
Võimsus: 1400 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Electrolux tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Electrolux Explore 6 E6TB1-6ST
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki