Blender Sencor SBU 0510BK Blend & Cook

Täpsustused:
Korpus: Plastik
Kannu maht: 1.2 l
Võimsus: 1200 W
Kauba ID: 5816632
13800
Lisa korvi
866 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sencor SBU 0510BK Blend & Cook

SBU 0510BK Blend & Cook -

tõeline revolutsioon teie köögis ja dieedis. Multifunktsionaalne kokteilibaar, millel on sisseehitatud tenu - täielikuks toiduvalmistamisprotsessiks ja nutikad andurid - suppide ja kokteilide automaatseks valmistamiseks. Kvaliteetsed komponendid – SUS 304 toidukvaliteediga roostevabast terasest terad, kuumakindel borosilikaatklaasist anum ja nutikas puutepaneel – võimaldavad saavutada täpseid, kiireid ja mugavaid tulemusi.

Muutke püreesupid, pudrud, püreed ja toitvad smuutid oma igapäevase tervisliku toitumise osaks. Turgutage seda kokteilikastmete või lisanditega.

Ainulaadne tšehhi tegelane.


41012342-3-lim.jpg41012342-4-lim.jpg41012342-6-lim.jpg

41012342-11-lim.jpg41012342-12-lim.jpg41012342-13-lim.jpg

41012342-14-lim.jpg


Peamised toote spetsifikatsioonid:

Nutikas ja uuenduslik blender ja supikeetja
Soojade, kuumade ja külmade toitude kiire ja tervislik valmistamine
7 eelseadistatud programmi
Kvaliteetsest roostevabast terasest SUS304 valmistatud kõrgekvaliteedilised 8-osalised noad
Nutikas puutetundlik juhtpaneel
Mahuti on valmistatud borosilikaatklaasist, mida iseloomustab kõrgem vastupidavus kõrgetele temperatuuridele
9 kiirusastet
Isepuhastusprogramm
Kolmekordne turvasüsteem

Keetmisfunktsioon SÄÄSTAB TEIE AEGA PLIIDI TAGA

Rikkalik supp täidab suurepäraselt ja see supikeetja küpsetab selle suhteliselt lühikese ajaga. Supi valmistamine on ülilihtne – lihtsalt pane valitud koostisosad supikeetjasse ja vali sobiv programm. Sel juhul pakub Sencor eelseadistatud funktsioone "kreemjas supp" ja "puljong", millest esimene sobib eriti hästi köögiviljasuppidele ja teine ​​lihapuljongitele. Jäta hüvasti põletamisega ja kaane all oleva sisu pideva kontrollimisega – nutikas toiduvalmistamissüsteem hoolitseb õige temperatuuri ja aja eest.


KAKS KVALITEETSET ROOSTEvabast TERASEST TERA TEEB TÖÖ TÄIELIKULT
Kahtlemata on kvaliteetsed terad iga blenderi nurgakiviks. Täpse hakkimise tagavad kaheksa kvaliteetset nuga, mis on valmistatud toidukvaliteediga roostevabast terasest SUS 304. Eriti oluline on see puu- ja/või juurviljade töötlemisel – teravad terad võimaldavad toota palju ja järjest.

SPETSIAALSEST KLAASIST VALMISTATUD KONTEINER PEAB VASTU ÄÄRMUSTELE TEMPERATUURIDELE

Kogu tegevus toimub mahukas 1,2-liitrises mahutis, mis on spetsiaalselt valmistatud kvaliteetsest boorsilikaatklaasist. Miks valis Sencor supikeedu jaoks just selle materjali? Suureks eeliseks on selle keemiline inertsus (ei ima ega kanna edasi lõhnu ja maitseid) ning vastupidavus äärmuslikele temperatuuridele, sh kuumadele koostisainetele. Seega avaldab see positiivset mõju joogi/toidu hõrgu lõppmaitsele ja toiteväärtuste säilimisele.

SEITSE AUTOMAATPROGRAMMI TEIE TÖÖ LIHTSAMAKS TEGEMISEKS
Sencori poolt supivalmistajaks ja blenderiks ühes disainitud see pakub koguni 7 erinevat automaatprogrammi nii värskete smuutide ja mahlade valmistamiseks kui ka erinevat tüüpi ja konsistentsiga kuumade suppide, kastmete ja putrude keetmiseks. Muidugi saab seda kasutada ka püreede või imikutoidu valmistamiseks. Targalt süüa tehes jääb rohkem vaba aega endale ja oma perele ning iga toidukord on maitsvam. Kokku 9 kiirusastet tagavad täiusliku segamise.

MUGAV JUHTIMINE 
Töötage lihtsalt nutika puutetundliku juhtpaneeli ja pöördkontrolleriga. Valige lihtsalt kõik kuumade roogade jaoks vajalikud programmid, nagu supid, kastmed, pudrud, taimsed piimad jne. t., segada või toota. Lisaks saab DIY programmiga ise blenderis määrata segamisaja ja kiiruse taseme. Kasuks tuleb ka automaatne puhastusfunktsioon, mis lühendab oluliselt puhastusaega. Kasutage impulsssegamisrežiimi jää ja kõvade või paksude koostisosade purustamiseks ning viitkäivitusrežiimi, et toiduvalmistamise algust valitud ajani edasi lükata.

OHUTU KASUTAMINE 
Sencor hoolib teie ohutusest igas tööetapis. Seetõttu on seadmel kolm ohutusastet: (1) sisseehitatud lukk, mis takistab valesti paigaldatud segisti sisselülitamist; (2) seadme automaatne väljalülitamine, kui see on sisse lülitatud ilma koormuseta; (3) automaatne väljalülitusandur, kui seade üle kuumeneb (et vältida korvamatut kahju)


 - ainulaadne tšehhi tegelane.

 Praha või Pilsner, Sencor või Tšehhi – viis ootuste ületamiseks ilma eelarvet ületamata.

Kogemus | Sencori ettevõte asutati Jaapanis 1969. aastal ja alates 2002. aastast peakontor asub Tšehhis ning alates 2008. aastast on Sencori tooteid müüdud ka Balti riikides.
Kvaliteet | detailide täpsus. Enne kliendini jõudmist läbivad Sencori tooted 6 kvaliteedikontrolli taset.
Disain | tootedisain on loodud Praha kuurordi eeslinnas Ričaniis. Osa tooteid täiustame, osa – loome nullist, kuid püüame alati säilitada toodete esteetilise ja funktsionaalse disaini ning laia värvivaliku.
Innovatsioon | SENCORi seadmed suudavad rohkemgi. SENCOR teeb kõik endast oleneva, et täiendada toodete põhifunktsionaalsust nutikate funktsioonidega igas tootekategoorias.
Tunnustus | enam kui 1000 erinevat toodet võimaldasid Sencoril saada üheks populaarseimaks kodumasinate ja elektroonika kaubamärgiks Kesk-Euroopas ning populaarseimaks kaubamärgiks Tšehhis ja Slovakkias ning laiendada turustusgeograafiat 35 riiki Ameerikast Kaug-Idani.

Üldine tooteinfo: Sencor SBU 0510BK Blend & Cook

Kauba ID: 5816632
Kategooria: Blenderid
Tootja kood: SBU0510BK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,357 x 0,227 x 0,285 m, 4,858 kg
Kaubamärk: Sencor
Kiiruste arv: 9
Jää purustaja: Jah
Kannu materjal: Jah
Värv: Must värv
Lisainfo: Sisseehitatud ahi - küpsetusfunktsioon
Korpus: Plastik
Vaade: Sencor, plastik blenderid
Kannu maht: 1.2 l
Võimsus: 1200 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sencor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sencor SBU 0510BK Blend & Cook
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki