Poolautomaatne kohvimasin Sencor SES 4900SS, Manuaalne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Poolautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Manuaalne piimavahustaja
Rõhk: 20 bar
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Must kohv
Kauba ID: 2295808
15900

SJH hind

17500
-9%
Lisa korvi
778 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. maist

000

Postkontor

8. maist

199

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. maist

199

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Sencor SES 4900SS

  kohvimasin,
Unikaalselt tšehhi iseloomuga.

____________________________________

Sencor SES 4900SS on kompaktse suurusega kohvimasin, mille kaasaegne disain ühendab endas modernsuse, klassikalise stiili ja praktilisuse, võimaldades nautida maitsvat kohvi, mida on lihtne valmistada ja milleta te ei kujuta oma igapäevaelu ette.

Kavos aparatas Sencor SES 4900SS

Tehnilised andmed | Selle poolautomaatse kohvimasinaga - Sencor SES 4900SS - saate mitmekülgse masina, mis on hõbedase värvusega ja mustade elementidega, mis sobib iga kodu kujundusega. Selle kohvimasina mõõtmed on 16,5 cm lai, 33,1 cm kõrge ja 32,5 cm sügav, kaal 4,1 kg ja võimsus 1400 W. Roostevabast terasest valmistatud Sencor SES 4900SS omab eeltöötlussüsteemi rikkalikuma kohvimaitse saavutamiseks, 2 kohvifunktsiooni (espresso või topeltespresso), mis mõlemad valmistatakse tänu portafiltrile jahvatatud kohvist, ning eraldi auru/kuuma vee funktsiooni, mis koos sisse- ja väljalülitamise funktsiooniga aktiveeritakse masina ülaosas nuppude abil.

Kavos aparatas Sencor SES 4900SS kaina

Sellel kohvimasinal on patenteeritud, reguleeritav aurupihusti, mis võimaldab sul piima kuumutada või vahtu espressole peale vahustada, Thermoblocki joogi soojendussüsteem ja pumba rõhk 20 baari, et valmistada täiuslikku kohvi.

Eelised | Sellel Sencor SES 4900SS kohvimasinal on tassi suuruse mälufunktsioon, väga kiire piima soojendamine, mugavalt eemaldatav 1,5-liitrine veepaak masina tagaküljel, et teil oleks alati värske vesi maitsva kohvitassi jaoks, ning kõik olulised 2 indikaatorit, mugavalt silmade kõrgusel masina esiküljel - hoiatus masina veetaseme vähenemisest ja hoiatus vajadusest puhastada masinas olev lubjakivi, aktiveerides katlakivieemaldamise programmi.

Kavos aparatas Sencor SES 4900SS internetu

Sencor SES 4900SS kohvimasinal on ka eemaldatav tilkumisalus tasside jaoks, mida ei ole mitte ainult lihtne puhastada, vaid ka lai - see võimaldab valmistada kohvi nii väiksematesse kui ka suurematesse tassidesse.

Kavos aparatas Sencor SES 4900SS atsiliepimai

Lisatarvikud | Sencor SES 4900SS sisaldab järgmisi lisatarvikuid: 2 portafiltrit (1 ja 2 tassi jaoks), kohvi mõõtetass, portafiltri hoidja, puhastusnõel.

Kavos aparatas Sencor SES 4900SS pirkti

Seda Sencor SES 4900SS kohvimasinat saate osta meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

____________________________________

https://lt3.pigugroup.eu/uploaded/unnamed(67).png 1969. aasta paiku
Unikaalselt tšehhi iseloomuga. Praha või Pilzner, Sencor või Tšehhi autod - võimalus ületada ootusi ilma eelarvet ületamata. 

Kogemused | Sencor asutati 1969. aastal Jaapanis, 2002. aastast asub peakontor Tšehhi Vabariigis ja alates 2008. aastast müüb Sencor tooteid Baltimaades.
Kvaliteet | täpsus detailides. Sencori tooted läbivad enne kliendini jõudmist 6 tasandi kvaliteedikontrolli.
Disain | Tootedisain on välja töötatud Praha kuurortlinnas Ričany. Mõned meie tooted on täiustatud, mõned on ehitatud nullist, kuid me püüame alati säilitada esteetilise ja funktsionaalse tootedisaini ning laia värvivaliku.
Innovatsioon | SENCOR-seadmed suudavad rohkem. SENCOR teeb kõvasti tööd, et lisada iga tootekategooria põhifunktsioonidele nutikaid funktsioone.
Tunnustamine | rohkem kui 1000 erinevat toodet on võimaldanud SENCORil saada üheks kõige populaarsemaks kodumasinate ja elektroonika kaubamärgiks Kesk-Euroopas ning kõige populaarsemaks kaubamärgiks Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias ning laiendada oma turustamispiirkonda 35 riiki Ameerikast Lähis-Idani.

Poolautomaatsed kohvimasinad kutsuvad Sind oma kodus baristaks saama ja võimaldavad ise unistuste kohvi valmistada. Sel põhjusel on need mudelid populaarsed kohvihuviliste seas, kellele meeldib kohvitootmisprotsessis kaasa lüüa ja oma tulemusi jälgida. Üks peamisi erinevusi täisautomaatsete ja poolautomaatsete kohvimasinate vahel on espressoportsjoni kvaliteedikontroll. Viimane võimaldab määrata iga portsjoni jaoks soovitud veevoolu, nii et saate reguleerida kohvi kangust. Nendel kohvimasinatel ei ole alati kohvi jahvatamise funktsiooni, mistõttu tuleb kohvioad kohviveskis eraldi jahvatada ja seejärel teisaldatavasse filtrisse asetada ning kokku pressida või lihtsalt kasutada kohvikapsleid. Nende seadmete eeliseks on kompaktsus, mistõttu nad ei nõua üldse palju ruumi. Kõnealusel kohvimasina tüübil on tavaliselt piimavahulisand (cappuccino masin), mis aitab valmistada pehme sametise kohvivahuga jooke vastavalt soovitud vahustamisastmele. Siin muutub kohvi valmistamise protsess rituaaliks: jahvatad kohvi värskelt ja vaatad, kuidas kohv tassi voolab, naudid oma töö vilju ja jood ekstra värsket kohvi.

Üldine tooteinfo: Sencor SES 4900SS

Kauba ID: 2295808
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootja kood: SES4900SS
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,4 x 0,45 m, 4 kg
Kaubamärk: Sencor
Võimsus: 1400 W
Kõrgus: 33.1 cm
Laius: 16.5 cm
Sügavus: 32.5 cm
Kaal umbes: 4.1 kg
Veemahuti: 1.5 l
Värv: Hõbedane
Korpus: Mittelibisevad jalad
Kohvitüüp: Jahvatatud kohv
Muu info: Automaatne väljalülitus.
Nutiseade: Ei
Kohvimasina tüüp: Poolautomaatne kohvimasin
Vaade: Sencor, poolautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Manuaalne piimavahustaja
Rõhk: 20 bar
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Must kohv
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sencor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Sencor SES 4900SS
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Stasys S.
20.12.2023

Segadust tekitab toote juures märkus kiire kohaletoimetamise kohta, kuigi tead väga hästi, et seda ei juhtu.

Rimantas K.
24.02.2023

Pean peale kolmenädalast kasutamist korra katlakivi eemaldama, kuna vesi on kõva.Kühvel-kaabits mulle ei meeldi.

Birutė M.
20.01.2023

See toode vastas minu ootustele. Maitsev ja kiirelt valmiv kohv.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki